Американски питбул териер
Публикувано: 09 October 2009 - 07:55 PM

Публикувано: 09 October 2009 - 08:17 PM

Хубаво, ама ти не взимаш кучето, каквото искаш да е, а си взимаш едно неизвестно- каквото напарвиш с него, това ще му се отрази и външно и най- важното- вътрешно. Взимаш един бял лист и ти рисуваш по него, това дали ще постогнеш желаното, зависи от това колко добър художник си. Наистина щом искаш кучето ти да изглежда по определен начин, то явно наистина си по- впечетлен от снимката, а не от това, което се крие в сърцевината на това животно. Няма значение външнят вид и "хубави кучета а не някфи изсъхнали умършавяли питбули искам хубаво здраво и красиво куче" е кучето на снимката или на съседа или на когото и да е било, а твоето пеленаче, което извършва непрестанно физиологични нужди, не те слуша, скимти като остане само, и всично това, съпроводено с още куп проблеми, докато не ти писне и не го зарежеш, е реалността, другото е фантазия. Това, което виждаш на тази снимка са професиолани успехи, на хора, за които кучето им да изглежда така е бизнес, дали легален или не е друг въпрос, просто тази външност, която те е грабнала така представлява- сума пари за хубава храна, тренировки всеки ден (не само неделя), лишения за теб самия, спазване на график (удобен ти неудобен, ако искаш съвършенство това е, няма празно) и най- важното- умения. Честно казано желанието ти не е нищо различно от това на всеки, който си пада по тежкарството, а ако кучето ти не стане такова? Какво ще правиш тогава, не мога да ти гарантирам, но на 80% съм сигурен, че дори и да си намериш това, което искаш няма да постигнеш резултатът, който желаеш! Извинявай че звуча малко краен, но мисля, че си нямаш много представа какво точно искаш, поздрави и успех в търсенето, макар че тък няма да намериш това, което искаш! Имам стафордширски териер, нещо много подобно на породата, която си избрал, никога не съм слагал външният вид на преден план, не ме интересува как изглежда кучето ми, докато не се научи да ме слуша, докато не си паснем, докато не успеем да създадем синхрон, а това е най- трудното, спокойно, другото също е много трудно!
Публикувано: 09 October 2009 - 09:58 PM

Публикувано: 09 October 2009 - 11:34 PM

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !
Публикувано: 10 October 2009 - 03:44 AM
здравей значи веднъж видях такова куче в бг и супер много се изкефих и от тогава немога да спра да мисля за този пит. А относно снимки ги качих за да покажаа горе долу към какво кутрее съм се насочил

Публикувано: 10 October 2009 - 07:41 AM

А ако искаш питче ''редносе'' първо разцветката е редноуз/с,второ ако искаш такъв тип,най-добре си вземи ам-були от Америка (или Холандия - по-близко).ЕДно куче дори и да е красиво в никакъв случей не е тъпо (това най-вече се отнася за хората

Има полза от всеки пост,дори и да е ''тъп''

ПП.Мисля,че ще е хубаво,ако пишеш грамотно.НАй-вече,ако бг изписваш България или поне Бг

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 10 October 2009 - 12:34 PM
Не видях и да скачат толкова много . Вижте състезания по скокове на питбули на стена и ще видите разликата е в пъти .
Тази добавка ми стана интересна и ако някой има повече инфо за нея нека сподели . Ще съм много благодарен .
pepomitov - за критерия "добре дресирано" куче нема да нацелиш много добре питбула . Добре дресиран питбул могат да направят малко хора в бг и с поне няколко приятели с кучета които да ти съдействат за обучението . Според мен смени породата . Едно дого ще ти свърши по-добра работа .
Публикувано: 10 October 2009 - 02:37 PM

ТОЛКОВА МНОГО ИДИОТИ - А ТОЛКОВА МАЛКО ПАТРОНИ !
Публикувано: 12 October 2009 - 07:15 AM
Не видях и да скачат толкова много . Вижте състезания по скокове на питбули на стена и ще видите разликата е в пъти .
ЗАщо за мен са толкова добри работни кучета ли? Ми просто разгледах някои неща с були на работа,''поговорих'' с г-н Лор относно тази тема,позаинтересувах се и се оказа,че този Хълк е толкоа добро работно куче,колкото и всяко друго.

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 20 October 2009 - 02:59 PM
Публикувано: 21 October 2009 - 07:14 PM
Щом казваш