Американски питбул териер
Публикувано: 15 February 2010 - 09:23 AM
Вчера минавам през орландовци (циганската махала) и гледам питбул проснат на самата улица умрял и от шията му река от кръв стичаща се надолу .
Ясно е от какво е умрял но това да си изхрърлиш трупът на кучето така на улицата е пълно неуважение към него и като цяло неуважение към себе си .
Ясно е от какво е умрял но това да си изхрърлиш трупът на кучето така на улицата е пълно неуважение към него и като цяло неуважение към себе си .
Публикувано: 15 February 2010 - 09:40 AM
Цитат(Nomad @ Feb 15 2010, 07:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Вчера минавам през орландовци (циганската махала) и гледам питбул проснат на самата улица умрял и от шията му река от кръв стичаща се надолу .
Ясно е от какво е умрял но това да си изхрърлиш трупът на кучето така на улицата е пълно неуважение към него и като цяло неуважение към себе си . Такива нещастници неслучайно рядко печелят боевете .
Ясно е от какво е умрял но това да си изхрърлиш трупът на кучето така на улицата е пълно неуважение към него и като цяло неуважение към себе си . Такива нещастници неслучайно рядко печелят боевете .
Позволи да допълня към твоите думи,че всички свързани с думичката боеве са нещастници.Защо например на тези боеве,кучетата не са с намордници,да се види кое куче е реално по-силното и издръжливото??? А не кое е захапало първо.Циганите май все повече играят на "вързано" в тоя "спорт"??
П.П. Ако не беше незаконно.Отдавна щях да съм организирал приятели и ентосиазти да ходим и да им наритваме задниците по тия сбирки.Като татуираните здравеняци по Анимал планет.Е ние не сме всички яки като тях,но сме татуирани и луди и "ни болят главите много"

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 15 February 2010 - 11:49 AM
не бих казал всички . Познавам доста хора които си пускат кучетата на ролки обаче се грижат перфектно за тях и ги обграждат с внимание , любов , игри и тези стопани са къде къде по-добри от колкото селяните непускали си кучетата от веригата никога и ги хранят с някакви остатъци ако въобще ги хранят .
Главно питбули умират на ринга заради стопани идиоти . Който си обича кучето макар че е заложил пари ако види че кучето му губи би спрял мача а такива мангалоподобни или богаташчета пръдльовци ги оставят да мрат .
Нарочно го казвам това защото има разлика между "питбулджийте" и то не малка . (ясно ми е че тук не се толерират нито едните)
Мод: Моля, тази тема да спре до тук!
Главно питбули умират на ринга заради стопани идиоти . Който си обича кучето макар че е заложил пари ако види че кучето му губи би спрял мача а такива мангалоподобни или богаташчета пръдльовци ги оставят да мрат .
Нарочно го казвам това защото има разлика между "питбулджийте" и то не малка . (ясно ми е че тук не се толерират нито едните)
Мод: Моля, тази тема да спре до тук!
Публикувано: 15 February 2010 - 12:22 PM
Позволи да допълня към твоите думи,че всички свързани с думичката боеве са нещастници.Защо например на тези боеве,кучетата не са с намордници,да се види кое куче е реално по-силното и издръжливото??? А не кое е захапало първо.Циганите май все повече играят на "вързано" в тоя "спорт"??
П.П. Ако не беше незаконно.Отдавна щях да съм организирал приятели и ентосиазти да ходим и да им наритваме задниците по тия сбирки.Като татуираните здравеняци по Анимал планет.Е ние не сме всички яки като тях,но сме татуирани и луди и "ни болят главите много"
[/quote]
Точно за тия татуирани здравеняци (дебалаци) от Анимал планет не ми говори

Гледах в една от сериите на РескюИнг в която отнеха на един човек пет иначе добре гледани питбулуподобни кучета по подозрение че ги пуска на боеве (може и да ги е пускал не коментирам това) . След като им направиха малумни тестове за социализация и решиха че агресията им към себеподобни не можела да се премахне четри от тях бяха упоени петото едва на коло 10 месеца беше кастрирано

Ебати хуманноста ебати природозащитниците бих казал аз

Публикувано: 20 February 2010 - 12:59 AM
Не е нужно питбулчетата да се пускат на ринга с намордници или без макар че те са родени бойци състезатели , но са много гальовни и мили у дома -знам че не казвам нищо ново на тези които отглеждат такива.
Има друг по-интересен начин за състезания с тях -безкръвен , но понеже повечето които ги отглеждат са пъпчасали недоказали се никъде късни мързеливи тийнейжъри избиващи комплекси с ръцете в джобовете неможещи един пирон да забият не се хващат да направят един гладиатор за кучета с тежести. Нека тогава се състезават кое куче ще вдигне повече.
Трябва само добра храна и добро отношение за кучо- няма пари за ветеринари , антибиотици и шевове
Има друг по-интересен начин за състезания с тях -безкръвен , но понеже повечето които ги отглеждат са пъпчасали недоказали се никъде късни мързеливи тийнейжъри избиващи комплекси с ръцете в джобовете неможещи един пирон да забият не се хващат да направят един гладиатор за кучета с тежести. Нека тогава се състезават кое куче ще вдигне повече.
Трябва само добра храна и добро отношение за кучо- няма пари за ветеринари , антибиотици и шевове
Публикувано: 27 February 2010 - 12:09 AM
Цитат(pa4anga @ Feb 26 2010, 10:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Темата пак замря
Това е щото питбулите са отлетели на юг

http://www.youtube.c...h?v=oE0rXMw6trs
Публикувано: 06 March 2010 - 01:47 PM
Първо го научете да пишка и ака на вестник.Обучението на кученцето започва от първия ден когато го вземете.
Кучето е много малко и доколкото виждам от снимката е навън.Може да хвани гана или други болести защото още няма всичките ваксини.
След като му направите трите ваксини вече може да го извеждате навън.
За храната аз препоръчвам за малки кученца Хилс,Роял канин,Про план...
Не беше нужно да създавате нова тема.Ако се бяхте разровили малко из форума щяхте да намерите информацията която ви трябва.
Кучето е много малко и доколкото виждам от снимката е навън.Може да хвани гана или други болести защото още няма всичките ваксини.
След като му направите трите ваксини вече може да го извеждате навън.
За храната аз препоръчвам за малки кученца Хилс,Роял канин,Про план...
Не беше нужно да създавате нова тема.Ако се бяхте разровили малко из форума щяхте да намерите информацията която ви трябва.
Публикувано: 06 March 2010 - 02:07 PM
вече има закон...
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ
Чл. 7. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните
19. купиране на ушите и опашките с цел промяна на външния вид на животните;
макар че не се спазват...
Всеки ветеринар може да предостави медицинска причина за купиране и тя да издържи в съда,въпреки че не е имало такава
Ушите и опашка се купират попринцип когато кучето е на 4 дни.
Вижте така колко е сладко защо ви е да купирате ушите?Няма ли да ви е гадно да подложите животинката си на такава процедура?Щом кучето няма родословие значи е нещо подобно на американски питбул.
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ
Чл. 7. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните
19. купиране на ушите и опашките с цел промяна на външния вид на животните;
макар че не се спазват...
Всеки ветеринар може да предостави медицинска причина за купиране и тя да издържи в съда,въпреки че не е имало такава
Ушите и опашка се купират попринцип когато кучето е на 4 дни.
Вижте така колко е сладко защо ви е да купирате ушите?Няма ли да ви е гадно да подложите животинката си на такава процедура?Щом кучето няма родословие значи е нещо подобно на американски питбул.
Публикувано: 06 March 2010 - 11:55 PM

My link