Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6501 Потребителят е офлайн   Bluray_dog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2010 - 12:17 AM

Цитат(zzverche @ Mar 6 2010, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
на мен лично не ми прелича на много чист питбул това кутре, на първата снимка се вижда как козината му е доста по дълга от обичайното за питбул на тази въздраст но прелича на нещо питоподобно със сигурност ae_085.gif

Ей тва е - форумните експерти и съдии веднага
се включиха...много ги разбираш нещата...
Чудно,като в България всеки "пит",е различен
и няма едно с едно с другия...

#6502 Потребителят е офлайн   miroslav18 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 March 2010 - 12:19 AM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif еми щом така мислиш по натам специално ще кача снимки за тебе af_089.gif af_089.gif af_089.gif

#6503 Потребителят е офлайн   miroslav18 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 March 2010 - 12:22 AM

Цитат(Bluray_dog @ Mar 7 2010, 12:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
на мен лично не ми прелича на много чист питбул това кутре, на първата снимка се вижда как козината му е доста по дълга от обичайното за питбул на тази въздраст но прелича на нещо питоподобно със сигурност ae_085.gif

ab_041.gif е се ще се намери някой който разбира повече тук ab_041.gif ab_041.gif тоест да се направи че разбира повече ea_103.gif

#6504 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2010 - 12:22 AM

Цитат(Bluray_dog @ Mar 7 2010, 12:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>

ти като ги разбираш повече нещата каде в бг си видял пит с козина на нок като всеки е различен?? много странно и ме извини ама нито се имам за експерт нито за садия никой не задължавам с мнението си ако ти се зАяжда просто иди да нападаш някой друг
User's Signature

My link

#6505 Потребителят е офлайн   red stone Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 March 2010 - 12:51 AM

Цитат(miroslav18 @ Mar 6 2010, 01:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А как може да разбера дали е чиста порода майката сам я виждал и е някой ми разпражяше че се гледа в устата на кучето горната част и трябва да е един цвят

оставете го Мирославчо да си гледа в в устичката на кученцето
...дано не му захапе нослето af_089.gif

#6506 Потребителят е офлайн   greta i neli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 March 2010 - 01:38 PM

Хей хора защо спорите?
Кутрето можа да не е чист питбул ,но е страшно сладко miroslav18 обичай си го и му се радвай много wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#6507 Потребителят е офлайн   mitoxond Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2010 - 03:38 AM

Една чудесна девойка има нужда от помощ... Ара

#6508 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 27 March 2010 - 04:03 PM

Здравейте! Записвам се при вас.Аз си имам две питбулчета-женски.Преди две години,моята сладурана се окучи.Роди три чудесни кученца.Едното дадохме на семейство,което се грижи много добре за него.Другото-мъжкарче,невероятен як сладур,имаше лош късмет.Дойдоха да го искат мои бивши комшии,с обещанието че ще се грижат добре за него.Повярвах и им го дадох.Някъде след 5-6 месеца,разбирам че моя сладур е бил убит с кол! Оказало се че тези гадове са имали къща в с.Дъбово обл.Ст.Загора където отглеждат кучета за бой! Пуснали са и моя Симба/така го бях кръстила/ на бой.Той е убил другия питбул,и пишман стопанина,за назидание го е претрепал с кол! Не искам да ви описвам мъката и сълзите ми.От това котило ми остана едно кученце.Не можах да я дам на никой,колкото и да го искаха.След това което научих,вече не мога и да ги пусна на мъжкар.Защото са рядко хората,които ги взимат от обич.Повечето ги взимат за да ги пускат на бой! eg_033.gif При това положение,аз отказвам да развъждам тази порода.Не искам да ставам съучастна с кучешките боеве! Сега си ги гледам и двечките в къщи,заедно с една малка булонка.На вилата имам и един вълчак smile.gif Ще си изгледам въпреки трудностите които срещам всеки ден,като негативно настроени комшии,и т.н ! Противно на мненията,че питбула е жестоко куче,моите са уникално кротки и мили момичета.Обичат хора,обичат много и деца.

#6509 Потребителят е офлайн   gravel-pit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 March 2010 - 04:31 PM

Цитат(Tи Джей @ Mar 27 2010, 01:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! Записвам се при вас.Аз си имам две питбулчета-женски.Преди две години,моята сладурана се окучи.Роди три чудесни кученца.Едното дадохме на семейство,което се грижи много добре за него.Другото-мъжкарче,невероятен як сладур,имаше лош късмет.Дойдоха да го искат мои бивши комшии,с обещанието че ще се грижат добре за него.Повярвах и им го дадох.Някъде след 5-6 месеца,разбирам че моя сладур е бил убит с кол! Оказало се че тези гадове са имали къща в с.Дъбово обл.Ст.Загора където отглеждат кучета за бой! Пуснали са и моя Симба/така го бях кръстила/ на бой.Той е убил другия питбул,и пишман стопанина,за назидание го е претрепал с кол! Не искам да ви описвам мъката и сълзите ми.От това котило ми остана едно кученце.Не можах да я дам на никой,колкото и да го искаха.След това което научих,вече не мога и да ги пусна на мъжкар.Защото са рядко хората,които ги взимат от обич.Повечето ги взимат за да ги пускат на бой! eg_033.gif При това положение,аз отказвам да развъждам тази порода.Не искам да ставам съучастна с кучешките боеве! Сега си ги гледам и двечките в къщи,заедно с една малка булонка.На вилата имам и един вълчак smile.gif Ще си изгледам въпреки трудностите които срещам всеки ден,като негативно настроени комшии,и т.н ! Противно на мненията,че питбула е жестоко куче,моите са уникално кротки и мили момичета.Обичат хора,обичат много и деца.

Приятелю, незнам как куче на 7-8 месеца може да убие друг себеподобен ab_041.gif ab_041.gif .Да се правиш на интерен без да те познават е лесно.
Дай името на бащата и ако може родословието че да заплодя и аз там.

#6510 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2010 - 04:51 PM

gravel-pit,не съм приятел,а приятелка! И не се правя на интересна.Споделих с вас,това което съм научила.Човека на който дадох кученцето,сам е е похвалил пред свои приятели за постъпката си.Един от тях разказа това на мен.Факт че е кучето е било умъртвено с кол.Относно другия ти въпрос-кучката ми е подарък от приятел.Не съм питала за родословно дърво,не съм проявявала интерес.Не съм го взела за развъждане,ако си чел добре,щеше да видиш това.Най-малкото което ме интересува е баща или родословни дърва! Както подчертах,аз гледам кучета от обич към тях,а не за лична изгода.Спести си гавраджийския тон,в случая гаврата ти е супер неуместна.

#6511 Потребителят е офлайн   gravel-pit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 March 2010 - 09:31 AM

Цитат(Tи Джей @ Mar 27 2010, 01:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
gravel-pit,не съм приятел,а приятелка! И не се правя на интересна.Споделих с вас,това което съм научила.Човека на който дадох кученцето,сам е е похвалил пред свои приятели за постъпката си.Един от тях разказа това на мен.Факт че е кучето е било умъртвено с кол.Относно другия ти въпрос-кучката ми е подарък от приятел.Не съм питала за родословно дърво,не съм проявявала интерес.Не съм го взела за развъждане,ако си чел добре,щеше да видиш това.Най-малкото което ме интересува е баща или родословни дърва! Както подчертах,аз гледам кучета от обич към тях,а не за лична изгода.Спести си гавраджийския тон,в случая гаврата ти е супер неуместна.

Някои неща като не ти са ясни по добре си замълчи, защото сатаваш смешна.
Замисли се защо умъртвил кучето си щом е добър боец ea_103.gif
И като вземеш куче поне трябва да знаеш кои са му родителите а не като теб само да прилича на питбул ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

#6512 Потребителят е офлайн   фех Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2010 - 10:11 AM

Поредната замираща тема, поради многото и компетентни "разбирачи"...
Върнете някоя и друга страница на зад и вижте колко по-миролюбив беше тона в тая тема. Имаше снимки на обичани кучета. Е вярно не в пит кондиция, и сигурно "фалшиви", но пък истински домашни любимци. Последно време все комплексарчета дето си мерят ... се навъдиха тука.
Живи и здрави да сте, ама имате достатъчно форуми да си избивате комплексите и да си мерите "боиците", да бяхте оставили поне тая тема за любителите на породата, не за биткаджиите.
Tи Джей обичайте си момичетата, а за да си спестите главоболията ги кастрирайте. И за вас и за тях ще е по-лесно и по-спокойно. Ще намалите риска от пиометра и други гадости, няма да ви чакат пред къщи тълпа от ухажори smile.gif

Не се връзвайте на "много разбиращите" в темата, в доста раздели има достатъчно полезна информация за да не се откажете от форума, четете и се забавлявайте ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#6513 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 29 March 2010 - 10:12 AM

Влизам да чета този раздел, поради простата причина, че харесвам породата АПБТ. Но ми омръзна при всяко влизане да чета за боеве и "способности" на кучетата! Престанете с комплексарските истории, ами си направете състезания по Weight-pulling, jumping, agillity. Питбула е куче, за което могат да се намерят още много състезателни приложения, вместо боеве. Омръзна ми просто. Погледнете Raising Cain Kennels, и още много други развъдници по света, отглеждат невероятни кучета - като екстериор, характер, сила, а вие тука и най-грозната и тъпа мастия да е, ако може да се бие, значи е номер 1. Просто плюя на всички, които печелят пари на гърба на горките кучета..

#6514 Потребителят е офлайн   Арон Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2010 - 12:02 AM

И не плюй че е просташко ea_103.gif

#6515 Потребителят е офлайн   Bellboy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2010 - 01:57 PM

Хич,изобщо,съвсем не е просташко да се плюят боевете с кучета!Малко е това!Трябва да се инкриминират и преследват тези безумни изроди!

#6516 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2010 - 08:27 PM

Благодаря фех smile.gif чак сега виждам изключително грамотния коментар на gravel-pit.С риск да се повторя,пак ще кажа че мен историята на родословни дървета,не ме интересува.Аз съм особено силен противник на кучешките боеве.Моите кучки са отгледани в миролюбива среда.Цяла зима,котарака спа свит в кучката-майка smile.gif Тя,противно на много човешки майки,е най-грижливото създание което съм виждала.Дъщеря и вече е на 2 годинки,но тя все още и отделя от храната си,и всяка вечер и мие ушите smile.gif козината,лапите.Даже, и когато аз излизам от банята,се мъчи и мен да мие.
А на грамотния gravel-pit,мога да кажа,че всяко животинче може да стане убиец,независимо че е на 7 или 8 месеца.Обстоятелства при които може да стане-бол.
И за капак,да уверя още повече г-на,доколко не ми пука за дървета,клони и т.н ще му кажа,че в нас шефка е малка рошава зъбата булонка.

#6517 Потребителят е офлайн   gravel-pit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 April 2010 - 04:17 PM

Значи нищо не си разбрала ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif родословието знаеш ли за какво служи ????
Ако го имаш можеш да проследиш поне дали е поне смесено със Стаф . Току виж твоят пит не е пит а питоподобно ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
Боеве няма само с питове ако не знаеш поне да ти кажа
Бият и кангали и т.н. поне аз така чувам
Гледай си го за здраве другото няма да го коментирам понеже и твоят покровител е невеж
Гледай си със здраве и повече дума за боеве да не пишеш

#6518 Потребителят е офлайн   chef4o Икона

Публикувано: 09 April 2010 - 03:28 AM

Здравейте! Позачетох доста голяма част от темата и видях, че има доста запознати хора, които вероятно ще могат да ми помогнат.
От няколко месеца съм тотално обсебен от идеята да се сдобия с такова куче! Просто съм влюбен в породата и заради излъчването на кучето, и заради всичко, което чета за характера му.
За съжаление последните няколко страници ми развалиха удоволствието от многото преди тях, ще се застраховам като помоля предварително да ми се отговори единствено конкретно на запитването и ако е възможно да не бъда критикуван за каквото и да е (понеже виждам критики по безкрайно нелепи теми, едва ли не само, за да минава време).
Работата е там, че след два месеца заминавам за САЩ и искам да се върна с хубав представител на породата. Бих помолил евентуално запознати да ме насочат към места, от които е сигурно, че кучето ще бъде наистина с добро потекло. Ще си го гледам само и единствено за себе си, няма да го пускам по изложби, нито ще го развъждам и т.н., но искам да е наистина с родословие, най-малкото , за да съм сигурен, че ще бъде здраво и няма да има аномалии (да не дава Господ). Не съм сигурен и каква е цената на едно такова куче там, за покупка съм предвидил около 500 долара засега, дали биха стигнали за хубаво куче или ще трябва да предвидя още? Другият ми въпрос е дали някой е внасял куче от САЩ или поне да е запознат с процедурата и таксите?

#6519 Потребителят е офлайн   Punky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 07:15 PM

Здравейте, реших да пиша и тук. Днес в Южния парк бяхме нападнати (бяхме с Хъски на повод) от един пит, които дори и нашийник нямаше. Почна буквално да души кучето нии то в момента бере душа, ако не се бяхме намесели, сигурно в момента трябваше да му копаем гроб. Стопанките му бяха 2 мърли - с къси руси коси, едната слабичка, другата беше към 80-90 килограма. през цялото време седяха на пейката наблизо и люпиха семки, чак почнаха да ги псуват се сетиха да реагират. Искам да вметна, че аз харесвам тази порода и никога бяма да обвиня кучето, но не мога да търпя хора, които са били пердашени в даскало и са решили да си вземат пит, че да изглеждат по-готини. Исках да попитам дали някои ги е срещал, ако се е разхождал в Южния.
П.с. Питбула беше черен, мъжки.
User's Signature

Beauty always comes with Dark Thoughts!

#6520 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 07:29 PM

Мод: alexy, тъкмо беше утихнала темата по този въпрос, моля не я повдигайте отново! Вместо това, насочете момчето къде да си търси родословен пит!
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема