Американски питбул териер
Публикувано: 07 October 2010 - 02:51 AM
Здравей те и от мен :) реших да си взема куче понеже ми е последна възможност. Та от порода на порода скачах .....видях , че продават питбул 300 евро искат конкретно за това куче реших да предложа 250 след няколко дена се звани за 225 да отида и да го взема. По телефона са казали нещо от рода ,че за това е последна седмица нещо такова и той мъжа ми както винаги все не разбралллл ....... Кучето е малко на няколко месеца 1 2 незнам и аз точно , пише ,че има родословие има и някакъв номер на одобрение започва с НК...оф незнам какво да правя и малко ме е страх доста четох и във форума ..имам свободно време за куче , живея в малък апартамент горе долу си имам понятие как да се отнасяш с куче трябва да има правила и да се спазват НЕЗНАмммм дали да настоявам на мъжа ми за такова куче дали е имал примерни родители или пък е бил за боеве ??? Айде каже те ми нещо моля Ви БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ОТ СЕГА
Публикувано: 08 October 2010 - 11:50 PM
Стилиан, в 08 October 2010 - 01:30 PM, написа:
Здравейте , споря с приятел даже от днес станаха двама ,че питбула ми е нечистокръвен , ще ви дам няколко снимки като е по-малка моята Лора за да съм сигорен дали съм излъган.

Извинявам се за спама, исках да кажа че те твърдо твърдят ,че съм измамен и това не е "истински питбул" , разбирам че напълно чистокръвни питбули много трудно се намират аз не държа да е 100% ..
Публикувано: 29 October 2010 - 10:08 AM
Нагръдника е въпрос на предпочитание на стопанина,но дърпащо се куче доста по-трудно се управлява с нагръдник отколкото с нашииник.Аз водя моя от 4 месечен и с двете и има страхотна разлика.Като усети че не му пречи на врата и се тегли като луд.Аз лично мога да го коригирам и с двете но е по-лесно с нашииника,ако кучето върви добре на повод в смисъл няма теглене на къде ли не предполагам ще му е комфортно.Остава физическата сила на водещия . :)