Американски питбул териер
Публикувано: 18 August 2010 - 12:34 PM
Моля помогнете :( http://forum.dog.bg/...B0%D0%BD%D0%B8/

My link
Публикувано: 04 September 2010 - 12:35 AM
ох немога да разбера на всички бабички и откачалки, защо питбуллите са им най големия проблем в живота ?!?!?
често хората си мислят че моя амбулл е питбулл и ми правят големи проблеми и скандали ... махай го тоя питбулл като порасне ще го гръмна тея си изроди й---аааа .... не издържам вече от малоумни идиоти....и всеки път се налага да oбяснявам че това за питбуллите са митове и просто хората са ги нарочили да бъдат лоши и ги гледат с тази умисъл ....
едно добре гледано куче няма да е изрод ....че са инати инати са....ма чак пък изроди .......
и често когато някое куче нападне мойто... после мойто било виновно защото е pit булл (ходи обяснявай че е амбулл и е на 4 месеца горкото ZUби няма още)
често хората си мислят че моя амбулл е питбулл и ми правят големи проблеми и скандали ... махай го тоя питбулл като порасне ще го гръмна тея си изроди й---аааа .... не издържам вече от малоумни идиоти....и всеки път се налага да oбяснявам че това за питбуллите са митове и просто хората са ги нарочили да бъдат лоши и ги гледат с тази умисъл ....
едно добре гледано куче няма да е изрод ....че са инати инати са....ма чак пък изроди .......
и често когато някое куче нападне мойто... после мойто било виновно защото е pit булл (ходи обяснявай че е амбулл и е на 4 месеца горкото ZUби няма още)
Публикувано: 12 September 2010 - 01:19 PM
Цитат
защото е pit булл (ходи обяснявай че е амбулл и е на 4 месеца горкото ZUби няма още)
Струва ми се, че страшно много хора не се оправят с породите и затова ще пусна една снимчица, която на мен лично много ми помогна да разбера произхода на кучетата, може и да е пускана някъде в 330-те стр. на тази тема, но за жалост нямам време да ги прегледам.

Публикувано: 12 September 2010 - 03:23 PM
много благодаря за тази снимчица ..знаете ли от кога търся такова нещо? направо ви пращам сърдечни прегръдки
хората са много предобедени относно повечето кUсокосмести които им приличат на pit , било то амстафф , амбулл , староанглийски буллдог (даже) , bullterier ..........
нз защо си представят питовете като огромни страшни същества ...много пъти ми се налагда да обеснавям, че питбуллите въобще не са огромни кучета .... те от всичката паника излята от мендиите си представят че питовете са с размери на дог ....
супер мн се дразня сyпер много
хората са много предобедени относно повечето кUсокосмести които им приличат на pit , било то амстафф , амбулл , староанглийски буллдог (даже) , bullterier ..........
нз защо си представят питовете като огромни страшни същества ...много пъти ми се налагда да обеснавям, че питбуллите въобще не са огромни кучета .... те от всичката паника излята от мендиите си представят че питовете са с размери на дог ....
супер мн се дразня сyпер много
Публикувано: 02 October 2010 - 12:38 AM
Здравейте , от 1 седмица имам путбул , на 3 месеца.
Просто сега и малко и нещата са прекрасни игриво е, слуша ..но го гледам в апартамент ..средно голям и искам да ви питам когато порасне има ли някаква опасност или нещо други за което трябва да се тревожа заради това ,че е в апартамент?
Защото прочетох ,че било опасно за другите хора в апартамента.. просто съм притеснен и искам някой да ми разясни нещата.
Просто сега и малко и нещата са прекрасни игриво е, слуша ..но го гледам в апартамент ..средно голям и искам да ви питам когато порасне има ли някаква опасност или нещо други за което трябва да се тревожа заради това ,че е в апартамент?
Защото прочетох ,че било опасно за другите хора в апартамента.. просто съм притеснен и искам някой да ми разясни нещата.
Публикувано: 04 October 2010 - 09:53 AM
Проблем че се гледа в апартамент-ами не съм чувала все още някой да се оплакал от такова нещо!
И аз го гледам така, пък все още никой не е постърадал и няма такива изгледи. Малко по-голям диван ми трябва за да може да ми се намести и лигави с гостите.Четете,мислете,възпитавайте с добро и всичко ще е наред!
И аз го гледам така, пък все още никой не е постърадал и няма такива изгледи. Малко по-голям диван ми трябва за да може да ми се намести и лигави с гостите.Четете,мислете,възпитавайте с добро и всичко ще е наред!
Публикувано: 07 October 2010 - 02:51 AM
Здравей те и от мен :) реших да си взема куче понеже ми е последна възможност. Та от порода на порода скачах .....видях , че продават питбул 300 евро искат конкретно за това куче реших да предложа 250 след няколко дена се звани за 225 да отида и да го взема. По телефона са казали нещо от рода ,че за това е последна седмица нещо такова и той мъжа ми както винаги все не разбралллл ....... Кучето е малко на няколко месеца 1 2 незнам и аз точно , пише ,че има родословие има и някакъв номер на одобрение започва с НК...оф незнам какво да правя и малко ме е страх доста четох и във форума ..имам свободно време за куче , живея в малък апартамент горе долу си имам понятие как да се отнасяш с куче трябва да има правила и да се спазват НЕЗНАмммм дали да настоявам на мъжа ми за такова куче дали е имал примерни родители или пък е бил за боеве ??? Айде каже те ми нещо моля Ви БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ОТ СЕГА
Публикувано: 08 October 2010 - 11:50 PM
Стилиан, в 08 October 2010 - 01:30 PM, написа:
Здравейте , споря с приятел даже от днес станаха двама ,че питбула ми е нечистокръвен , ще ви дам няколко снимки като е по-малка моята Лора за да съм сигорен дали съм излъган.

Извинявам се за спама, исках да кажа че те твърдо твърдят ,че съм измамен и това не е "истински питбул" , разбирам че напълно чистокръвни питбули много трудно се намират аз не държа да е 100% ..