Американски питбул териер
Публикувано: 30 April 2011 - 01:00 PM
На 28.04 в района на банишора е изгубен или откраднат мъжки пит бул.Кучето отговаря на името Роки и е на 4 години,дружелюбен към хора и женски кучета,но е агресивен към мъжки кучета.Моля който има информация да се обади на тел. 088 7 43 43 40.
Публикувано: 02 May 2011 - 06:17 PM
MaFi0zZz, в 02 May 2011 - 01:31 PM, написа:
Ето и моето злато на 9 месеца казва се Ким.Къде мога да намеря инфо за това как да разбера дали е бременна :) ?
Най-сигурното инфо е при ветеринарния лекар..Ако са се заклещили шанса да е бременна е почти 100%

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 05 May 2011 - 01:26 PM
аре да не даваш съвети и тук и то неверни.Да не говорим,че ако кучето е без родословие,както съм убедена в това,ще се родят питоподобни с гени на не се знае какво, а какво ще стане после с тях,никой не знае,едни по арените,други по улицата!Във форума не се толерира съседско развъждане,но това го има в правилата,ако има и кой да чете и да му увира акъла ще е супер!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 05 May 2011 - 02:58 PM
Неверни ли ?Имам приятел с 13 женски питбула... той действа така и до сега не е пропускал разгонване когато е пожелал ... Кониарска, не ти ли писна да те връщат в 1-ви клас...
Човека попита... аз отговорих, не съм длъжен да го питат, (защо, кога и прочие) може да пита от любопитство, може да пита с цел заплождане на женската, мен това не ме интересува... Нито мога да хвърлям боб, нито съм длъжен да прочета 25 страници назад за да разбера какво иска човека... влизам в темата да видя снимки ... виждам зададен въпрос към който имам отговор ... и съответно ... отговарям ...
Човека попита... аз отговорих, не съм длъжен да го питат, (защо, кога и прочие) може да пита от любопитство, може да пита с цел заплождане на женската, мен това не ме интересува... Нито мога да хвърлям боб, нито съм длъжен да прочета 25 страници назад за да разбера какво иска човека... влизам в темата да видя снимки ... виждам зададен въпрос към който имам отговор ... и съответно ... отговарям ...
Публикувано: 05 May 2011 - 07:43 PM
вредните и досадните са точно такива като господина.. които развъждат кучета без абсолютно никакво потекло родословие или нещо с което да докаже че тези кучета са питбули не питоподобни ! после горките малки попадат в ръцете на всякакви изроди , кученцата се тормозят , пускат на боеве, изхвърлят на улицата или изоставят в някой изолатор защото просто не е задоволило егото на някой комплексар! това значи да си вреден!

My link