Американски питбул териер
Публикувано: 05 May 2011 - 11:49 PM
zzverche, в 05 May 2011 - 07:43 PM, написа:
Ама ти се извъди врачка ли бе? Ти въобще познаваш ли ме , знаеш ли нещо за мен или за кучето ми?
Какво право ти дава да пишеш такива глупости? От кога е проблем да се интересуваш за нещо?

Публикувано: 06 May 2011 - 05:06 PM

My link
Публикувано: 06 May 2011 - 06:34 PM
zzverche, в 06 May 2011 - 05:06 PM, написа:
Ама какъв си ти ,че да та давам обяснения бе смешник?
И "аре" да не ми даваш акъл , а?
PS: Научи се да цитираш този на който отговаряш ,че да не стават обърквации!
"Аре" peace bitch!!
Публикувано: 06 May 2011 - 07:39 PM
Точно от това съседско развъждане се появяват чудесни кадри за ринговете,да не споменавам колко питоподобни има вързани на синджир,нещо за което въобще не са предназначени тези лигави и привързани към човека кучета.Един питбул може да роди над 10 кученца,къде отиват всички те?!Едва ли всеки може да намери 10 потенциални стопани за тях,които да се грижат както трябва.В доста европейски страни са забранени със закон питоподобни,кучета без родословие имат неясна съдба.Моето куче е питоподобно,бащата и майката уж стафове,родословия нямат...ходи разбери какво е.Кучката ми е кастрирана,понеже имам съвест и мисля в перспектива.И аз бих искала да се радвам 2 месеца на готини бебета и да я видя майка,ама после?!Заради глупостта на хората страдат животните.Всеки избива комплекси на собственната си импотентност като запложда кучета както му дойдат.Виждала съм смес между пит и немска овчарка...кученцето живее на един синджир дълъг не повече от метър цял живот и никога не е разхождано....ТАКАВА СЪДБА ЛИ ИСКАТЕ ЗА БЕБЕТАТА НА ВАШИТЕ КУЧЕТА???А момента "хората които ще вземат кученцата са сигурни,отсега са си казали,че ще се грижат за тях" не важи,всички знаем и сме били свидетели на "ама то е лошо,изяде табуретката,охапа ме не го ща!".Не забравяйте,че бездомните кучета идват точно от нашите домове!

Публикувано: 06 May 2011 - 07:40 PM
zzverche, в 06 May 2011 - 07:23 PM, написа:
Ами ти явно не си умен/умна щото вече втора страница ти четем простотиите , щото толкова те сърби гъза да се обадиш , че не издържа! О , и явно ти си селянина щото ти правиш проблеми , що не си гледаш работата и не се месиш в на другите разговорите?
Публикувано: 06 May 2011 - 08:11 PM
Safe the planet, в 06 May 2011 - 07:39 PM, написа:
Там е работата ,че уважаемото @zzverche пише коментари без да ЦИТИРА човека на който отговаря и за това стана цялото объркване (и заяждане).
За да се уточня - моето момиче е на 2 годинки и просто зададох един съвсем нормален върпос.
Публикувано: 06 May 2011 - 08:17 PM
Safe the planet, в 06 May 2011 - 05:39 PM, написа:
Точно от това съседско развъждане се появяват чудесни кадри за ринговете,да не споменавам колко питоподобни има вързани на синджир,нещо за което въобще не са предназначени тези лигави и привързани към човека кучета.Един питбул може да роди над 10 кученца,къде отиват всички те?!Едва ли всеки може да намери 10 потенциални стопани за тях,които да се грижат както трябва.В доста европейски страни са забранени със закон питоподобни,кучета без родословие имат неясна съдба.Моето куче е питоподобно,бащата и майката уж стафове,родословия нямат...ходи разбери какво е.Кучката ми е кастрирана,понеже имам съвест и мисля в перспектива.И аз бих искала да се радвам 2 месеца на готини бебета и да я видя майка,ама после?!Заради глупостта на хората страдат животните.Всеки избива комплекси на собственната си импотентност като запложда кучета както му дойдат.Виждала съм смес между пит и немска овчарка...кученцето живее на един синджир дълъг не повече от метър цял живот и никога не е разхождано....ТАКАВА СЪДБА ЛИ ИСКАТЕ ЗА БЕБЕТАТА НА ВАШИТЕ КУЧЕТА???А момента "хората които ще вземат кученцата са сигурни,отсега са си казали,че ще се грижат за тях" не важи,всички знаем и сме били свидетели на "ама то е лошо,изяде табуретката,охапа ме не го ща!".Не забравяйте,че бездомните кучета идват точно от нашите домове!

+1

Ако някой от пишещите, с изключение на нас с zzverche,прочете този коментар помисли върху него,пък и ако му дойде акъла в главата ще е супер!
Да попитам някой от другите пишещи,от тия дето се пънат да ми обясняват,че ще си плодят на воля,щото така им е кеф,вие спасявалили сте поне един пит,търселили сте дом,вадилили сте си пари от джоба,лекувалили сте и после да търсите подходящи стопани,избщо знаете ли колко е трудно да намериш читави хора за питоподобни?В изолатора ходилили сте, да видете в какъв ад попадат животните?Знаете ли тези животни от къде идват?Най лесно е да кажеш, ми ще си правя квото искам,тая и тоя ще ми каже на мен,дали пък малко да не се замислим за съдбата на хилядите изхвърлени животни и да се запитате от къде идват?
П.П.Някога в този форум имаше правила и те се спазваха,явно вече не е така и всеки може да пише каквото иска,да плоди и да продава,жалко е !А пък секция търсят дом ще расте с всеки изминал ден,докато всеки се прави на развъдчик.Свръхпопулация,кво беше това , а!?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 06 May 2011 - 09:13 PM
Safe the planet, в 06 May 2011 - 07:39 PM, написа:

Приятел никога няма да пусна 9 месе4ното си кученце да се опложда незнам как изобщо някой със здрав разум може да го помисли..... питах защото ми беше интересно и защото исках да избегна ходенето до ветеринар ........ както и да е отидох ,..... казаха ми 4е това е имитирана бременност ... срещани при ку4етата на хормонална основа ..... немога да разбера само защо след въпрос ..... веднага трябва да се направят 112312412414 хиляди заключения.
Публикувано: 06 May 2011 - 09:22 PM
П.П.Само да споделя,че раждане за здраве един път, няма да спаси кучката ви от ракови заболявания в това число и пиометра и тем подобни гадости и ,че единствения начин да я предпазите от това е да я кастрирате колкото се може по бързо.
Ето една тема,от която ако си извадите поука,цялото блъскане по клавиатурата ще има смисъл.Лека вечер!
http://forum.dog.bg/...8f%d1%82%d0%b0/

Публикувано: 06 May 2011 - 11:08 PM
Публикувано: 07 May 2011 - 03:40 PM
MaFi0zZz, в 06 May 2011 - 11:08 PM, написа:
...Кучетата лаят,керванът си върви. Не се заяждам и ако прозвучи като заяждане,държа да се знае,че не е това.Искам само да ви попитам,вие родословие имате ли за кучето си?От развъдник ли е купена или от приятели и познати?Тъй като в по-голямата част от ЕС питоподобни /включително и питбули с родословие/ са забранени за внасяне,отглеждане,развъждане и каквото и да е,мислите ли,че не е въпрос на време този закон да се приеме и в България?Допуска се единственно порода Стафордшир /извинявам се ако не съм писала правилно името/ с легитимно родословие за това,правят се различни видове тестове за определяне нивото на агресия и според самото куче се определя нивото му /от 1 до 4,като 1 е най-лошия момент,в който ви е забранено да го извеждате извън двора на къщата си/.
Публикувано: 08 May 2011 - 06:22 PM
Публикувано: 09 May 2011 - 09:00 AM

Публикувано: 09 May 2011 - 04:34 PM
Публикувано: 09 May 2011 - 04:50 PM
MaFi0zZz, в 09 May 2011 - 04:34 PM, написа:
Мога ли да попитам какво значи според теб това "куче с сродени гени" и как точно разбра че моето куче е точно такова? А относно кучето което постна на другата страница на мен лично изобщо не ми прилича на "родословен питбул" ! много ще ми е интересно да обясниш как разбра че кучето ми е с "сродени гени"???

My link