Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6739 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 May 2011 - 09:43 PM

на такива като тебе неграмотни даже не си заслува да отговарям
Прикачена снимка
User's Signature

My link

#6740 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Pits,Staffs

Публикувано: 05 May 2011 - 10:10 PM

Kfo mi go pokazva6 tfa ku4e s1s srodeni geni nemoga da razbera ,,,

Мод: ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Следващият ви пост на латиница ще бъде изтрит!

#6741 Потребителят е офлайн   Пепо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2011 - 11:49 PM

Показване на мнениетоzzverche, в 05 May 2011 - 07:43 PM, написа:

вредните и досадните са точно такива като господина.. които развъждат кучета без абсолютно никакво потекло родословие или нещо с което да докаже че тези кучета са питбули не питоподобни !

Ама ти се извъди врачка ли бе? Ти въобще познаваш ли ме , знаеш ли нещо за мен или за кучето ми?
Какво право ти дава да пишеш такива глупости? От кога е проблем да се интересуваш за нещо?
:eg_033:
User's Signature

Качена снимка
Mobers.ORG | Your Daily Source for Mobile FUN!

#6742 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 05:06 PM

аре като се пънеш толкова докажи че кучето ти е родословно и да видим това как ще стане в българия? и тия кучета където развъждаш са питбули не питоподобни ! относно кучето горе което са постнали бебето прелича повече на лабрадороподобно ! а отгоре на това нямах предвид тебе незнам какво се дереш и пънеш ,и ти също не ме познаваш и незнаеш нищо за мен така че не се пъни излишно ! форума е киноложки не се толерират съседски развъждания !
User's Signature

My link

#6743 Потребителят е офлайн   Пепо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 06:34 PM

Показване на мнениетоzzverche, в 06 May 2011 - 05:06 PM, написа:

аре като се пънеш толкова докажи че кучето ти е родословно и да видим това как ще стане в българия?

Ама какъв си ти ,че да та давам обяснения бе смешник?
И "аре" да не ми даваш акъл , а?

PS: Научи се да цитираш този на който отговаряш ,че да не стават обърквации!
"Аре" peace bitch!!
User's Signature

Качена снимка

#6744 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 07:23 PM

селянията и простотията е на всякъде по хората :) избиване на комплекси чрез обиждане на други хора.. ! както казват по умния ще си замълчи !
User's Signature

My link

#6745 Потребителят е офлайн   Safe the planet Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:природа,спорт и животни

Публикувано: 06 May 2011 - 07:39 PM

Само аз ли забелязах,че става въпрос за 9 месечна женска? Как на 9 месеца въобще ще я пускате да се запложда...тя е още юноша.
Точно от това съседско развъждане се появяват чудесни кадри за ринговете,да не споменавам колко питоподобни има вързани на синджир,нещо за което въобще не са предназначени тези лигави и привързани към човека кучета.Един питбул може да роди над 10 кученца,къде отиват всички те?!Едва ли всеки може да намери 10 потенциални стопани за тях,които да се грижат както трябва.В доста европейски страни са забранени със закон питоподобни,кучета без родословие имат неясна съдба.Моето куче е питоподобно,бащата и майката уж стафове,родословия нямат...ходи разбери какво е.Кучката ми е кастрирана,понеже имам съвест и мисля в перспектива.И аз бих искала да се радвам 2 месеца на готини бебета и да я видя майка,ама после?!Заради глупостта на хората страдат животните.Всеки избива комплекси на собственната си импотентност като запложда кучета както му дойдат.Виждала съм смес между пит и немска овчарка...кученцето живее на един синджир дълъг не повече от метър цял живот и никога не е разхождано....ТАКАВА СЪДБА ЛИ ИСКАТЕ ЗА БЕБЕТАТА НА ВАШИТЕ КУЧЕТА???А момента "хората които ще вземат кученцата са сигурни,отсега са си казали,че ще се грижат за тях" не важи,всички знаем и сме били свидетели на "ама то е лошо,изяде табуретката,охапа ме не го ща!".Не забравяйте,че бездомните кучета идват точно от нашите домове! :eg_033:

#6746 Потребителят е офлайн   Пепо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 07:40 PM

Показване на мнениетоzzverche, в 06 May 2011 - 07:23 PM, написа:

селянията и простотията е на всякъде по хората :) избиване на комплекси чрез обиждане на други хора.. ! както казват по умния ще си замълчи !

Ами ти явно не си умен/умна щото вече втора страница ти четем простотиите , щото толкова те сърби гъза да се обадиш , че не издържа! О , и явно ти си селянина щото ти правиш проблеми , що не си гледаш работата и не се месиш в на другите разговорите?
User's Signature

Качена снимка

#6747 Потребителят е офлайн   Пепо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 08:11 PM

Показване на мнениетоSafe the planet, в 06 May 2011 - 07:39 PM, написа:

Само аз ли забелязах,че става въпрос за 9 месечна женска? Как на 9 месеца въобще ще я пускате да се запложда...тя е още юноша.

Там е работата ,че уважаемото @zzverche пише коментари без да ЦИТИРА човека на който отговаря и за това стана цялото объркване (и заяждане).

За да се уточня - моето момиче е на 2 годинки и просто зададох един съвсем нормален върпос.
User's Signature

Качена снимка

#6748 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 06 May 2011 - 08:17 PM

Показване на мнениетоSafe the planet, в 06 May 2011 - 05:39 PM, написа:

Точно от това съседско развъждане се появяват чудесни кадри за ринговете,да не споменавам колко питоподобни има вързани на синджир,нещо за което въобще не са предназначени тези лигави и привързани към човека кучета.Един питбул може да роди над 10 кученца,къде отиват всички те?!Едва ли всеки може да намери 10 потенциални стопани за тях,които да се грижат както трябва.В доста европейски страни са забранени със закон питоподобни,кучета без родословие имат неясна съдба.Моето куче е питоподобно,бащата и майката уж стафове,родословия нямат...ходи разбери какво е.Кучката ми е кастрирана,понеже имам съвест и мисля в перспектива.И аз бих искала да се радвам 2 месеца на готини бебета и да я видя майка,ама после?!Заради глупостта на хората страдат животните.Всеки избива комплекси на собственната си импотентност като запложда кучета както му дойдат.Виждала съм смес между пит и немска овчарка...кученцето живее на един синджир дълъг не повече от метър цял живот и никога не е разхождано....ТАКАВА СЪДБА ЛИ ИСКАТЕ ЗА БЕБЕТАТА НА ВАШИТЕ КУЧЕТА???А момента "хората които ще вземат кученцата са сигурни,отсега са си казали,че ще се грижат за тях" не важи,всички знаем и сме били свидетели на "ама то е лошо,изяде табуретката,охапа ме не го ща!".Не забравяйте,че бездомните кучета идват точно от нашите домове! :eg_033:

+1 :rc_036:
Ако някой от пишещите, с изключение на нас с zzverche,прочете този коментар помисли върху него,пък и ако му дойде акъла в главата ще е супер!
Да попитам някой от другите пишещи,от тия дето се пънат да ми обясняват,че ще си плодят на воля,щото така им е кеф,вие спасявалили сте поне един пит,търселили сте дом,вадилили сте си пари от джоба,лекувалили сте и после да търсите подходящи стопани,избщо знаете ли колко е трудно да намериш читави хора за питоподобни?В изолатора ходилили сте, да видете в какъв ад попадат животните?Знаете ли тези животни от къде идват?Най лесно е да кажеш, ми ще си правя квото искам,тая и тоя ще ми каже на мен,дали пък малко да не се замислим за съдбата на хилядите изхвърлени животни и да се запитате от къде идват?
П.П.Някога в този форум имаше правила и те се спазваха,явно вече не е така и всеки може да пише каквото иска,да плоди и да продава,жалко е !А пък секция търсят дом ще расте с всеки изминал ден,докато всеки се прави на развъдчик.Свръхпопулация,кво беше това , а!?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#6749 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 09:13 PM

Показване на мнениетоSafe the planet, в 06 May 2011 - 07:39 PM, написа:

Приятел никога няма да пусна 9 месе4ното си кученце да се опложда незнам как изобщо някой със здрав разум може да го помисли..... питах защото ми беше интересно и защото исках да избегна ходенето до ветеринар ........ както и да е отидох ,..... казаха ми 4е това е имитирана бременност ... срещани при ку4етата на хормонална основа ..... немога да разбера само защо след въпрос ..... веднага трябва да се направят 112312412414 хиляди заключения.

#6750 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 09:16 PM

Мислех че в подобен форум мога да намеря някакъв що годе добър съвет но явно сички тук са типи4ните българи и съдят без дори да знаят за какво става въпрос ... Аман.

#6751 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 06 May 2011 - 09:22 PM

А казаха ли ви,какво означава мнима/фалшива/ бременност и до какво води тя след това?
П.П.Само да споделя,че раждане за здраве един път, няма да спаси кучката ви от ракови заболявания в това число и пиометра и тем подобни гадости и ,че единствения начин да я предпазите от това е да я кастрирате колкото се може по бързо.
Ето една тема,от която ако си извадите поука,цялото блъскане по клавиатурата ще има смисъл.Лека вечер!
http://forum.dog.bg/...8f%d1%82%d0%b0/
User's Signature

#6752 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2011 - 11:08 PM

Благодаря за препратката ще го имам напредвид , но наистина и аз както може би всички които имат женско куче искам да я видя майка.Намерил съм подходящи хора които ще се грижат добре за кученцата и мисля че ще я кастриам след като роди здрави кученца дал бог :)

#6753 Потребителят е офлайн   Safe the planet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 May 2011 - 03:35 PM

Кучетата лаят,керванът си върви...

#6754 Потребителят е офлайн   Safe the planet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 May 2011 - 03:40 PM

Показване на мнениетоMaFi0zZz, в 06 May 2011 - 11:08 PM, написа:

Благодаря за препратката ще го имам напредвид , но наистина и аз както може би всички които имат женско куче искам да я видя майка.Намерил съм подходящи хора които ще се грижат добре за кученцата и мисля че ще я кастриам след като роди здрави кученца дал бог :)

...Кучетата лаят,керванът си върви. Не се заяждам и ако прозвучи като заяждане,държа да се знае,че не е това.Искам само да ви попитам,вие родословие имате ли за кучето си?От развъдник ли е купена или от приятели и познати?Тъй като в по-голямата част от ЕС питоподобни /включително и питбули с родословие/ са забранени за внасяне,отглеждане,развъждане и каквото и да е,мислите ли,че не е въпрос на време този закон да се приеме и в България?Допуска се единственно порода Стафордшир /извинявам се ако не съм писала правилно името/ с легитимно родословие за това,правят се различни видове тестове за определяне нивото на агресия и според самото куче се определя нивото му /от 1 до 4,като 1 е най-лошия момент,в който ви е забранено да го извеждате извън двора на къщата си/.

#6755 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2011 - 06:22 PM

Да кучето ми е със родословие,въпреки че го нямам черно на бяло , взел съм го от човек занимаващ се със отглеждане на питбули , не точно развъдник. Бащата е донесен от Америка ..... сериозно куче майката също .Мисля че в предположение че закупуването на бащата стуваше на човека достатъчно солидна сума и бе закупен с цел разплод кучето едва ли ще е кръстоска м/у него и нещо по-различно от чист пит, в никакъв случай няма как да е питбодобно.А спрямо закона както казахте все още го няма във България и всичко е наред , но според мен това е чисто индивидуално спрямо кучето и небива да се слагат някакви граници само заради породата.Тук е момента да се оплача(акомога така да се изразя) за несъществуването на официален клуб на АПБТ в България,моля да бъда извинен ако такова нещо съществува ,но не съм чувал за него.

#6756 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 09 May 2011 - 09:00 AM

Това ,че бащата е с родословие хубаво,обаче ако мама не е с родословие,значи не знаете какви гени носи,т.е. децата ще са с неясни гени и те стават подобни на нещо.Когато се запложда,това става според критериите на съответния клуб,т.е. тати от Америка и от там,казват, кога и кое куче може да осъществи връзка,за да могат бебетата,да бъдат родословни :smile:
User's Signature

#6757 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2011 - 04:34 PM

Ясно ... има ли тест с които мога да докажа че гените са чисти ...или нещо подобно... .Имам също така и запитване .. Защо няма български клуб АПБТ и има ли изложби за кучетата от същата порода ... не съм чул или видял подобно нещо , као има молч да бъда извинен и просветлен:)

#6758 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2011 - 04:50 PM

Показване на мнениетоMaFi0zZz, в 09 May 2011 - 04:34 PM, написа:

Ясно ... има ли тест с които мога да докажа че гените са чисти ...или нещо подобно... .Имам също така и запитване .. Защо няма български клуб АПБТ и има ли изложби за кучетата от същата порода ... не съм чул или видял подобно нещо , као има молч да бъда извинен и просветлен:)

Мога ли да попитам какво значи според теб това "куче с сродени гени" и как точно разбра че моето куче е точно такова? А относно кучето което постна на другата страница на мен лично изобщо не ми прилича на "родословен питбул" ! много ще ми е интересно да обясниш как разбра че кучето ми е с "сродени гени"???
User's Signature

My link

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема