Цитат
Агалина какво мислиш.И двамата знаем че такава захапка се предава генетично или понякога дава откат от инбриидинг.Според теб като се получи инбриидинг куче с обратна захапка ползва ли се за разплод?Аз мисля че се ползва особено ако кръвта е ценна.Затова казах че не е дефект.Проблемите на ръкава и висенето ще дойдат ако обратната захапка е твърде голяма т.е ако долното чене е доста напред от горното.Така ще се получи един вид щипане вместо хапане просто няма да се прави плътно и здраво захапване.Убеден съм че Роби този ПРОБЛЕМ НЯМА ДА ГО ИМА.
Exact очите са му добре.Това което виждам аз е един екземпляр от ......... (помислете).Този екземпляр е по особена глава цвят,очи костна система,по-едро е.Според мен тази специфика го определя като куче с еди какви с кръв?Вие нещо като го гледате?Разгледайте линиите след това вижте Роби и кажете към коя спада?Стига толкова подсказни.
Агалина забравих да те питам според теб абе какво е твоето мнение дали това куче е резултат от инбриидинг?Сподели си мнението бих се радвал да го чуя също така се обоснови.Като цяло няма как да разберем дали ти или аз сме прави и все пак бих прочел твоите разсъждения в крайна сметка само ти видя обратната захапка.
поздрави
super

Вход

Горе
Цитиране +