Американски питбул териер
Публикувано: 24 January 2006 - 10:41 AM
Сега ако искате си направете извод, върнете се назад във предишните страници и погледнете вашите думи.Или просто подминете думите ми и напишете някоя нова нападка срещу мен или някой друг.
Извинявам се ако има грешки, но бързах когато пишех това съобщение.
Публикувано: 24 January 2006 - 12:46 PM
Цитат
Сега ако искате си направете извод, върнете се назад във предишните страници и погледнете вашите думи.Или просто подминете думите ми и напишете някоя нова нападка срещу мен или някой друг.
Мило, ако това е към мен- объркал си се.Аз не нападам (не и първа) - това беше само за уточняване и против глупостта ( в нашия малък мащаб).

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 January 2006 - 01:06 PM
Цитат
Здравей зайо! b) w)
Пусти хора - все сурови и бързащи нанякъде.. cheers Протестът ти е силна позиция и доста трудна битка.. Тук всички сме различни! За съжаление всеки има свои каузи и битки, и понякога е трудно да бъдем емоционални, чувствителни.. Не видях точно къде някой те е наранил с нещо, но зная със сърцето си, че не е било умишлено.. w) Не ни се сърди, а граби с две ръце сила и знания! cheers Успех! С теб сме! super
Публикувано: 24 January 2006 - 04:47 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Съжалявам ... s) а гледам , че явно още си запалена по породата, гледаш ли нещо у вас ?
Какви са тези глупости -още била запалена по породата - я се стегни - ПИТЪТ ВИНАГИ ЩЕ Е B ДУШАТА И и тази любов е завинаги ,колега!!!Това да не ти е мода да е запалена....Особено човек като Bagira....
bravoS bravoS bravoS cheers super

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 24 January 2006 - 09:25 PM
Цитат
Добре, това ще го приема, че ми го казваш с нормален тон и нормална интонация. Ако го казваш така, си права ;) .
Публикувано: 24 January 2006 - 09:44 PM
А относно гризнето, от каква възраст започват да гризат мебелите ? И какво да се направи за да не го правят, някакъв съвет ?
П.С. Ако някой тръгне да се заяжда за този мой пост, че не мога да гледам куче или нещо от сорта, само ще му кажа, че не всеки е роден научен, но за това питам и чета каквото и когото мога !
П.С2. Гледал съм и друго куче , но не го взех толкова малко!
Поздрави cheers ;)
Публикувано: 24 January 2006 - 10:01 PM
Ако има хора около него едва ли ше гризе...щото все пак човека ше го наблюдава.
Говорил съмсъс стопани на питове и АСТ, които са ми споделяли, че няма нищо сдъвкано, макар и оставяни сами...сега доколко е вярно не знам, но защо да ме лъжат.
Публикувано: 24 January 2006 - 10:41 PM
но до ден днешен унищожава понещо де...а тя си има и другар-котка l)
която непрекъснаот и сваля разни предмети.....
но интересното види ли друга котка..полудява b)
Публикувано: 24 January 2006 - 10:48 PM
Цитат
Цитат
ееееех, адър, блазе ти, бате...сигурно си бил повече до него, ако не така..значи браво.
МОЯТ СТАФ - СЪЩО НЕ ПОВРЕДИ НИЩО ДОКАТО РАСТЕШЕ.ОСВЕН ЧЕХЛИТЕ НА МАЙКА МИ....

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 January 2006 - 10:52 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ееееех, адър, блазе ти, бате...сигурно си бил повече до него, ако не така..значи браво.
МОЯТ СТАФ - СЪЩО НЕ ПОВРЕДИ НИЩО ДОКАТО РАСТЕШЕ.ОСВЕН ЧЕХЛИТЕ НА МАЙКА МИ....
не знам как е и кво е, моя съвсем малко но все пак имаше..виждах се с един и той ми каза, моя изяде цалата гарнитура и се наложи да я сменям...а бе диваци, красиви, с характер, според мен зави си от кучето... и от човешкото присъствие най-вече.

Вход

Горе
Цитиране +