Американски питбул териер
Публикувано: 13 September 2013 - 12:51 PM
Според хора, които са го виждали, кучето прилича на пит. Аз не разбирам.
Кучето е женско, най-вероятно натирено, ние го хванахме за кастрация, беше вече бременна.
Ще го задържим до неделя, макар че вече е напълно възстановена след операцията.
Ако някой може да помогне и има някакъв вариант, можем да го гледаме още, няколко месеца да речем.
Но по-дълъг престой няма да е удачен. Ако не се намери дом - имаме доста други кучета, на които търсим домове, случват се и инциденти, не можем да задържим и това с години при нас. От друга страна, колкото повече време измине, толкова по-трудно ще се адаптира кучето отново към живота на улицата.
Повече инфо - тук.
Публикувано: 19 September 2013 - 06:11 PM

Публикувано: 19 September 2013 - 07:38 PM

Публикувано: 19 September 2013 - 07:43 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 19 September 2013 - 07:57 PM
Публикувано: 20 September 2013 - 09:01 AM

Добре си дошла!
То по неволя май не малко хора се сдобиват с подобно бебешко чудо.
Да е живо и здраво най-вече,а и ушите да си отваря другото не е толкова сложно.
ПП. Аз бих предложила,ако ползвате памперси да ги постилате в нещо от сорта на легенче(образно казано) с примерно липсваща една страна. Така когато прави нещо и не уцелва пелената поне няма да е на пода.
Публикувано: 20 September 2013 - 07:02 PM
Иначе сега правя разни паралели между бебе рот и бебе пит. Много ми е забавно. Малкия пит много бързо схваща, но още по-бързо се опитва да клинчи. Команда НЕ я преговаряме всяка божа вечер. С рота не беше така. Другото забавно: способен е да си играе в пълен захлазъм с мен и без никакъв преходен момент ни за секундичка се тръшва и заспива. Те това ме убива от смях направо.
Тия дни ще му направя нови снимки да се види по-добре мишока.

Публикувано: 03 October 2013 - 07:35 AM
След като преминахме всики процедури с ваксините и обезпаразитяването започнахме да излизаме навън - бяхме много радостни и с голямо любопитство изучавахме заобикалящия ни свят. Всичко беше нормално докато един ден по време на разходката зваля дъжд и така както припкахме извднъж малката спря и не искаше да ходи повече. Реших че се страхува от дъжда. Възможно ли е такова нещо? Някой имал ли е такъв или подобен проблем? Как може да се преодолее това, защото честно казано съм доста обезпокоена.
Публикувано: 03 October 2013 - 10:43 AM

Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 03 October 2013 - 11:34 AM