Американски питбул териер
Публикувано: 19 September 2013 - 07:38 PM
Благодаря за посрещането! Че ще се възпитаме - ще се възпитаме. А ме побърква единствено това, че не съм гледала бебе отдавна и тая работа с парцала и чистенето ми идва в повече, ама се търпи.
Публикувано: 19 September 2013 - 07:43 PM
Пробвай с памперси от големите от хуманна аптека.При последните две при мен работи,бързо свикват и не бършеш.Потопи го преди това,ако някъде се е изпишкало и после като видиш ,че кляка на друго място бързо на пелена,зора е един път да го направи там и няма проблем.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 19 September 2013 - 07:57 PM
Ама то хайванчето много бързо се научи, че навънка се правят тия неща. Проблемът е, че от 08:30 сутринта до към 19:00 е вътре сам и няма начин да не направи няколко бели. Ще се оправим, само още малко да порасне и да почне да стиска повече.
Публикувано: 20 September 2013 - 09:01 AM
Хах сладур
Добре си дошла!
То по неволя май не малко хора се сдобиват с подобно бебешко чудо.
Да е живо и здраво най-вече,а и ушите да си отваря другото не е толкова сложно.
ПП. Аз бих предложила,ако ползвате памперси да ги постилате в нещо от сорта на легенче(образно казано) с примерно липсваща една страна. Така когато прави нещо и не уцелва пелената поне няма да е на пода.
Добре си дошла!
То по неволя май не малко хора се сдобиват с подобно бебешко чудо.
Да е живо и здраво най-вече,а и ушите да си отваря другото не е толкова сложно.
ПП. Аз бих предложила,ако ползвате памперси да ги постилате в нещо от сорта на легенче(образно казано) с примерно липсваща една страна. Така когато прави нещо и не уцелва пелената поне няма да е на пода.
Публикувано: 20 September 2013 - 07:02 PM
Благодаря за съветите, но на мен не ми е кардинален проблем това с тоалетната, защото съм на балатуми навсякъде (кучета, кво да правиш), а и той по принцип иска да ходи навън, просто още не може да стиска цял ден. Въпрос на малко време е.
Иначе сега правя разни паралели между бебе рот и бебе пит. Много ми е забавно. Малкия пит много бързо схваща, но още по-бързо се опитва да клинчи. Команда НЕ я преговаряме всяка божа вечер. С рота не беше така. Другото забавно: способен е да си играе в пълен захлазъм с мен и без никакъв преходен момент ни за секундичка се тръшва и заспива. Те това ме убива от смях направо.
Тия дни ще му направя нови снимки да се види по-добре мишока.
Иначе сега правя разни паралели между бебе рот и бебе пит. Много ми е забавно. Малкия пит много бързо схваща, но още по-бързо се опитва да клинчи. Команда НЕ я преговаряме всяка божа вечер. С рота не беше така. Другото забавно: способен е да си играе в пълен захлазъм с мен и без никакъв преходен момент ни за секундичка се тръшва и заспива. Те това ме убива от смях направо.
Тия дни ще му направя нови снимки да се види по-добре мишока.
Публикувано: 03 October 2013 - 07:35 AM
Здравейте! Искам да ви се предсавя тъй като съм нова тук! :) От почти 2 месеца съм горда собственичка на кученцеот тази породата.
След като преминахме всики процедури с ваксините и обезпаразитяването започнахме да излизаме навън - бяхме много радостни и с голямо любопитство изучавахме заобикалящия ни свят. Всичко беше нормално докато един ден по време на разходката зваля дъжд и така както припкахме извднъж малката спря и не искаше да ходи повече. Реших че се страхува от дъжда. Възможно ли е такова нещо? Някой имал ли е такъв или подобен проблем? Как може да се преодолее това, защото честно казано съм доста обезпокоена.
След като преминахме всики процедури с ваксините и обезпаразитяването започнахме да излизаме навън - бяхме много радостни и с голямо любопитство изучавахме заобикалящия ни свят. Всичко беше нормално докато един ден по време на разходката зваля дъжд и така както припкахме извднъж малката спря и не искаше да ходи повече. Реших че се страхува от дъжда. Възможно ли е такова нещо? Някой имал ли е такъв или подобен проблем? Как може да се преодолее това, защото честно казано съм доста обезпокоена.
Публикувано: 03 October 2013 - 10:43 AM
Моето куче е на година и половина почти и въпреки че си има дъждобран е сърдит като вали ;) А предишното ми куче видеше ли че вали просто се обръщаше и се прибираше без значение дали и се ходи на разходка или не :) Не е страшно и има шанс да свикне и да не и пречи :) Дъждобрана за мен е просто задължителен!

Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 03 October 2013 - 11:34 AM
Гаранция никога за нищо няма,но все пак дъждобрана ще направи разходката по приемлива.На моя не му е приятно да вали дъжд,но ходи с дъждобран и си върши работите без проблем,ако е силен дъжда действаме бързо,като спре на следващата разходка компенсираме.Все пак на никой не му е приятно да го мокри,все едно Вие да излезете без чадър навън,когато вали,същото е и при тях.

Вход

Горе
Цитиране +