Американски питбул териер
Публикувано: 16 February 2006 - 08:08 PM
Бедни ми Йорик,
не всеки е запознат колкото тебе
прости нам неграмотните
ПОКАЖИ някое от твоите кучета
само пишеш моите кучета тава, моите кучета онова...
КЪДЕ СА че не ги виждаме
Питовете никога не са създавани за екстериор (ама ти тва май го знаеш), търсен е само характер, борбеност и смелост - за туй, драги има питове от 15 до 50 кила
та твоите питове по колко кила бяха и какви пък толкоз глави имаха - ДЕ ГИ?
Ники си има страхотно кученце, може да не е "специалист"като тебе ама поне си се радва на кучето и го показа на всички и аз просто го окуражавах
а ти твойте що само ги криеш
не всеки е запознат колкото тебе
прости нам неграмотните
ПОКАЖИ някое от твоите кучета
само пишеш моите кучета тава, моите кучета онова...
КЪДЕ СА че не ги виждаме
Питовете никога не са създавани за екстериор (ама ти тва май го знаеш), търсен е само характер, борбеност и смелост - за туй, драги има питове от 15 до 50 кила
та твоите питове по колко кила бяха и какви пък толкоз глави имаха - ДЕ ГИ?
Ники си има страхотно кученце, може да не е "специалист"като тебе ама поне си се радва на кучето и го показа на всички и аз просто го окуражавах
а ти твойте що само ги криеш
Публикувано: 16 February 2006 - 08:29 PM
И аз подкрепям "malkia" cheers .Това куче изобщо ама изобщо не го сравнявай с питбул.Незнам каква кръстоска е била,само знам че се е получила адската МЪСТИЯ която ти показваш при питбулите.
Кучето ако ти харесва си го гледай не е лошо и да знаеш неочаквай да излезе питбул.На мен лично неми харесва кучето защото си падам по питбул,бултериер,АСТ,и Дого Аржентино.
Защо неми каза щях да ти намеря хубав пит oleeee
Кучето ако ти харесва си го гледай не е лошо и да знаеш неочаквай да излезе питбул.На мен лично неми харесва кучето защото си падам по питбул,бултериер,АСТ,и Дого Аржентино.
Защо неми каза щях да ти намеря хубав пит oleeee
Прикачени файлове
-
laydownmay05200.jpg (38.06K)
Брой сваляния: 210
Публикувано: 16 February 2006 - 08:32 PM
браво бе пич откраднали му кучетата
е мислех си че за ОСЕМ години все една снимка си направил
или кучетата ти (питовете де)са били гледани така че нещо те е срам
карай както и да е
осем години си е доста респектиращо и се радвам че нещо поназнайваш
след още осем може и да си поговорим по- нормално
ае със здраве
ама хора не ви ли писна да си правите кумири кучета от интернет
само пишете пишете спорите праите се на най -големите разбирачи ама като стане въпрос за вашите кучета...
е мислех си че за ОСЕМ години все една снимка си направил
или кучетата ти (питовете де)са били гледани така че нещо те е срам
карай както и да е
осем години си е доста респектиращо и се радвам че нещо поназнайваш
след още осем може и да си поговорим по- нормално
ае със здраве
ама хора не ви ли писна да си правите кумири кучета от интернет
само пишете пишете спорите праите се на най -големите разбирачи ама като стане въпрос за вашите кучета...
Публикувано: 16 February 2006 - 08:52 PM
POWERPUFF-Щом казваш че онова кученце има добра глава и прилича на пит виждаме колко разбираш от тази порода. super best
malkia-неискам да се караме но съм свидетел на пит-50 кг-чистокръвен.
Борис Томов незнам дали го знаеш занимава се с пит и фитнес той има пит-50 кг-бял с черно на окото
malkia-неискам да се караме но съм свидетел на пит-50 кг-чистокръвен.
Борис Томов незнам дали го знаеш занимава се с пит и фитнес той има пит-50 кг-бял с черно на окото
Прикачени файлове
-
post_29_1138205245.jpg (39.6K)
Брой сваляния: 210
Публикувано: 16 February 2006 - 08:58 PM
Как пък да не е кръстоска?
в америка ги наричат half and half - превеждам - нещо като полу-полу
и защо пък да страда породата
има си сериозни развъждачи които си запазват оригинала, има и експериментатори - също няма лошо - виж доктор Суинфорд
а и хората ако си бяха казали "ми то и булдога си е убаво куче, много добре апе, що па да го месим с териери" - какво щеше да стане - питове нЬЕ
и аз съм реалист и не казвам на черното бяло - кучето на Ники си е много яко и това че не е чист пит по вашите разбирания не го прави лошо куче
а казвам че пита си е характер и това си е
ако ще да има и най -добрата външност ако няма лъвско сърце и подвива опашка пред пинчер и дава да го крадеш- ебаси пита думи нямам
в америка ги наричат half and half - превеждам - нещо като полу-полу
и защо пък да страда породата
има си сериозни развъждачи които си запазват оригинала, има и експериментатори - също няма лошо - виж доктор Суинфорд
а и хората ако си бяха казали "ми то и булдога си е убаво куче, много добре апе, що па да го месим с териери" - какво щеше да стане - питове нЬЕ
и аз съм реалист и не казвам на черното бяло - кучето на Ники си е много яко и това че не е чист пит по вашите разбирания не го прави лошо куче
а казвам че пита си е характер и това си е
ако ще да има и най -добрата външност ако няма лъвско сърце и подвива опашка пред пинчер и дава да го крадеш- ебаси пита думи нямам
Публикувано: 16 February 2006 - 09:12 PM
Цитат
NIKI
не ги слушай какво ти разправят
кучето ти изглежда страхотно има хубава глава и е много добре замускулено
храни го с добра храна, не го претоварвай с много движение, започни веднага да го обучаваш, за ушите сам си решавай , обичай го и след време кучето ще прави всичко за тебе невероятни песове са
нека ти е живо и здраво и да расте щастливо
а това че е кръстоска - няма нищо лошо аз не знам кво толкова се дразнат - имаш си един перфектен бандог
то и пита си е един вид кръстоска - териер ли е или мастиф?
пит бул означава характер
не ги слушай какво ти разправят
кучето ти изглежда страхотно има хубава глава и е много добре замускулено
храни го с добра храна, не го претоварвай с много движение, започни веднага да го обучаваш, за ушите сам си решавай , обичай го и след време кучето ще прави всичко за тебе невероятни песове са
нека ти е живо и здраво и да расте щастливо
а това че е кръстоска - няма нищо лошо аз не знам кво толкова се дразнат - имаш си един перфектен бандог
то и пита си е един вид кръстоска - териер ли е или мастиф?
пит бул означава характер
Не взимам често отношение , но ето тука не си прав. Кучето си е куче, не искам да отказвам малдежа и никакво намерение нямам, но темата е за питбула, той така и не се ориентира какво иска, та нали искаше питбул, ако искате да правите нова порода еми О.К.
Публикувано: 16 February 2006 - 09:23 PM
Цитат
Абе хора аз можех да му намеря хубаво куче чистокръвно на тоя пич.Да виждате да е показал знания или че е заслужил такова куче?Някаква заинтересованост дойде тука писа 3 пъти и каза аз си вземах питбул ама е мелез.Е как да стане?Нека покаже че иска такова куче че може да се справи другото е лесно.Въпроса е принципен!
абсолютно, много верни неща, живи и здрави! d)
Публикувано: 16 February 2006 - 10:01 PM
Ako poznavate Galio-boksa,prez nego sa minali okolo 300 pitbula.Kato mnogo si hvalite ki4etata,alate i se zbiite s negovite ku4eta.I ako znaete v dobri4 nai-silnoto ku4e TAKO e su6to kato moeto dog arjentino i pitbul.Ako iskate da si probvate ku4etata kajete 6te pitam Galio boksa. :)
Публикувано: 16 February 2006 - 10:06 PM
Цитат
Ako poznavate Galio-boksa,prez nego sa minali okolo 300 pitbula.Kato mnogo si hvalite ki4etata,alate i se zbiite s negovite ku4eta.I ako znaete v dobri4 nai-silnoto ku4e TAKO e su6to kato moeto dog arjentino i pitbul.Ako iskate da si probvate ku4etata kajete 6te pitam Galio boksa. :)
Виж, пич, ти сега нищо не каза, разбираш ли?
Не се гневи, просто тука хората са с дълъг опит, чети ги и ше са ти от полза, тва за сбиването все едно не съм го чел.
Има всякакви "играчи", не ме карай да се смея d)
п.п и пиете на кирлица де, най-вече форума е български.