Американски питбул териер
Публикувано: 18 February 2006 - 02:30 AM
Публикувано: 18 February 2006 - 02:39 AM
Цитат
как така си го търси спешно???Без него не може да диша ли?
Публикувано: 18 February 2006 - 09:21 PM
Цитат
Цитат
как така си го търси спешно???Без него не може да диша ли?
bravoS
А знае ли за какво става въпрос- какво е това куче И как ще се опряви с него пък и техните като не са навити.....

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 February 2006 - 09:32 PM
Цитат
Това дете няма ли родители. n)
agalina-много ме дразниш шматко.Ти може да нямаш родители като са те виде ли b) но аз имам.С никакво право недей приказва за тях.И неми е ясна защо постоянно гледаш да се дазниш.Аз спирам с приказките спри и ти. bash
Публикувано: 18 February 2006 - 09:48 PM
ПИТАМ СЕ - ДАЛИ ЩОМ Е ОБЩЕСТВЕН ФОРУМ ,НО СЕ ПИШЕ ЗА УЛТРА СЕРИОЗНИ НЕЩА КАТО АПБТ ( ЗАКОНЪТ ВЪВ ФРАНЦИЯ ,НАПРИМЕР, ТЪЛКУВА ФАТАЛНИТЕ ИНЦИДЕНТИ С ПИТ БУЛ КАТО " ИЗПОЛЗВАНЕ НА ОРЪЖИЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ") ,ТОГАВА КАКЪВ Е НЕТИКЕТА - КАК ДА СЕ НАМЕРИ ДОПИРАЛАТА -СЕРИОЗНИ ТЕМИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ОТ ЕДНА СТРАНА И ЧЕТЯЩИТЕ ДЕЦА- ОТ ДРУГА?
ИЗВИНЕТЕ ЗА ОФФ-А.

Публикувано: 18 February 2006 - 09:53 PM
Цитат
На въпроса който му зададох протеини даваш ли им той каза:Давам им.Дамах им стерол комплекс,витаминиамин.киселини,L-карнитин,инозин задалжтелно.Когато сме на кросове,във финала на подготовката през денн им бия B12 и разни други щуротии.Това каза той.
КАКВО ИМ БИЕШ БЕ ДЕТЕ .КАКВИ СА ТЕЗИ РАБОТИ.....
ВЕРНО - ДА ВЗЕМАТ ДА ГИ ЗАБРАНЯТ НАКРАЯ- НЕ МОЖЕ ДЕЦА ДА ПИШАТ ТОВА И ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С КУЧЕТА И ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ Е НЕЩО НОРМАЛНО!!!КАКВА Е ТАЗИ ЛУДОСТ! КАКВИ СА ТЕЗИ ИДИОТИЗМИ!ГОРКИТЕ ЖИВОТНИ!!!

Публикувано: 18 February 2006 - 10:08 PM

Публикувано: 18 February 2006 - 10:16 PM
Цитат
Цитат
Б12-то което са му били след тренировка не е правилно. Б12то е витамин, с който се правят цикли, а не се приема като витамин С. Даже и на себе си съм си слагал.Попринцип той е слагал на кучето с една цел:
Б12 е витамин. Обикновенно се приема с фолиева киселина, за да се разгради по-добре в организма. Но когато се мине нормата за витамина
пр. 15 амупи по 1000гами през ден се получава така наречения стероиден ефект. Така че този си е бил б12 на кучето, с цел да го направи ужасно мускулесто. А и б12-то е един от най-евтините варианти за спомагане развиването на мускулатурата. Е сега който незнаеше що е т'ва да се "друса" куче вече знае.
Ами то кажи речи всичко се прави на цикли каквито и суплементи да вземаш кажи речи ги вземаш се по системи или цикли.Б12 е ХУБАВО да се дава това че имал стероиден ефект са пълни глупости.Просто спомагат за възстановяването това че натрупвало мускулна маса го пиши в дебелите книги но всъщност просто спомага за това а не го прави.За тренировъчно куче просто трябва да се дават такива неща инъче ще клени другия вариант е чрез храната но там работите седят малко по сложно.
поздрави
прилагането на В-12 с фолиева киселина наистина има леко изразен анаболен ( не стероиден) ефект ,но е нож с 2 остриета.При тази тази комбинация се увеличава вискозитетът на кръвта- тя става по-гъста- големият брой еритроцити не са в състояние да оттадат кислорода на клетките и по-бързо се натрупва млечна киселина- настъпва ацидоза!
така ,че имаме малко по-обемна, но тя е експлозивна мускулатура- без издържливост.за да се избегне това се прилагат лекарства, които намалават повърхностно активното съпротивление на еритроцитите ,следствие но което те се пързалят в най-малките капиряли на белия дроб.
предозирането на вит.с- може да доведе до камъни в бъбреците -списание "Twidyl racing".
поздрави.
Публикувано: 18 February 2006 - 10:25 PM
Нещо се смахнахте, ама ейде не в тая тема, плиииииииииийссс.
Тука се появяват само некви надъхани пубери(не че доскоро не бях и аз в пубертета, но...), на които им пълнят главите с глупости.Боже, боже направо чета през сълзи как от ден на ден любимата ми порода се затрива.Ето това е най-голямата причина, заради която ще оставя само спомена за прекрасните питове в сърцето си.
Незная какво да ви кажа, може би ще замълча и ще гледам как побърканяците в нашата страна се гаврят безжалостно с породата.
Не ми е ясно защо го ударих на сърцерадирателни речи, но май друго не мога да кажа.
Айде поздрави на всички. cl)

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 18 February 2006 - 10:30 PM
Е ако беше някой който не му пука ще го пусне, а такива много...Поздрави!
Публикувано: 18 February 2006 - 11:03 PM
Цитат
Нещо се смахнахте, ама ейде не в тая тема, плиииииииииийссс.
Тука се появяват само некви надъхани пубери(не че доскоро не бях и аз в пубертета, но...), на които им пълнят главите с глупости.Боже, боже направо чета през сълзи как от ден на ден любимата ми порода се затрива.Ето това е най-голямата причина, заради която ще оставя само спомена за прекрасните питове в сърцето си.
Незная какво да ви кажа, може би ще замълча и ще гледам как побърканяците в нашата страна се гаврят безжалостно с породата.
Не ми е ясно защо го ударих на сърцерадирателни речи, но май друго не мога да кажа.
Айде поздрави на всички. cl)
bagira, това май е no sens...

Публикувано: 19 February 2006 - 01:01 AM
Прикачени файлове
-
ed78b9c138c9.jpg (21.9K)
Брой сваляния: 206
Публикувано: 19 February 2006 - 01:03 AM
Прикачени файлове
-
200_001.jpg (31.22K)