Американски питбул териер
Публикувано: 20 March 2012 - 11:29 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES
Публикувано: 21 March 2012 - 03:57 PM
Публикувано: 21 March 2012 - 10:21 PM
А след като прочетох каво си причинала на любимеца си зада получи тая зелена дрънкулка направо се отчаях.
Всеки по-запознат с породата знае че това което различава питбула от другите породи и го прави уникален е точно характера.
Това което ти отглеждаш не е питбул. Това даже не е куче!
" Поздравленйя "за мекотелото което сте създали!!
Искрено се питам каво кара хората да си взимат кучета и слет това да ги кастрират , да ги пречупват физически и психически и да ги превръщат в безхарактерни тлъсти евнуси .
Ако си ги представим в човешки образ тези кучета ще са точно като обитателите на заведение за душевно болни- с бели пижами течащаа лига и безизразен поглед,редовно си пият хапчетат пишкат на правилното място и радват началниците с добротата си.
Публикувано: 22 March 2012 - 12:06 AM
Пинпонг, в 21 March 2012 - 10:21 PM, написа:
А след като прочетох каво си причинала на любимеца си зада получи тая зелена дрънкулка направо се отчаях.
Всеки по-запознат с породата знае че това което различава питбула от другите породи и го прави уникален е точно характера.
Това което ти отглеждаш не е питбул. Това даже не е куче!
" Поздравленйя "за мекотелото което сте създали!!
Искрено се питам каво кара хората да си взимат кучета и слет това да ги кастрират , да ги пречупват физически и психически и да ги превръщат в безхарактерни тлъсти евнуси .
Ако си ги представим в човешки образ тези кучета ще са точно като обитателите на заведение за душевно болни- с бели пижами течащаа лига и безизразен поглед,редовно си пият хапчетат пишкат на правилното място и радват началниците с добротата си.
Към всички съфорумци извинявам се за лошия език и тон!Надявам се да ме разберете!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 22 March 2012 - 01:00 PM
А относно кастрацията,това има си причини и то не малки,пиометра,тумори,фалшива бременност,която води до кисти на яйчниците.,/ това при женските/При мъжките намаляването на тестостерона води до по спокойно и уравновесено куче,което не означава евнух и тем подобни простотии.За дебелината,като движиш кучето няма да стане свиня и не сравнявай животните с хората,това е изтъркано.Мога да ти покажа над 10 кучета,които са кастрирани в отлична форма.
Ето трима кастрирани: / по между другото черно белия и тъмно кафявия си търсят дом/
А ето и кучката на моя приятелка,която е кастрирана преди две години и виж в каква форма е и не е мекотело:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 March 2012 - 09:30 AM
Истинита боли нали!? Ама от безсилие чак се преплюваш обиждайки безмислено!
Нали се сещаш че , ако и аз се радвам на модераторска симпатия , мога така да те запсувам че да те е срам да се погледнеш в огледалото.
Само за информация:
От време на време ходя в Франкфурт. Имам приятел там с малка къща в покрайнините и с три ИСТИНСКИ пита.
Здравей koniarska , отдавна ти чета щуротиите във форома.
Никъде не съм казвал че е лошо да си обучиш питбула.
Но умишлено да му подтисккаш вродение инстинкти които са го обособили като порода !
Инстинкти които го различават от всяка друга порода! Инстинкти които са плод на хилядолетна селекция !
Това е кощунство!
Относно любимата ти кастрация , не мога да разбера щом некастрираните женски страдат от толкова болести , как въобще оцеляват
А при мъжките ?????
Каква е логигата да си вземеш най темпераменната порода куче и да му отрежеш топките зада го направиш кротко???
Това е все едно да си вземеш бърза двуместна спортна кола и да я изрежеш зада я направиш товарна
Има толкова много кротки породи за Бога! А някои дори много напдобяват външно на питбула.
Нали точно за това са породите. Избираме си такова което ще ни пасва най много по темперамент външен вид и работата която ще върши (ако е за работа)
Поздрави
Публикувано: 27 March 2012 - 11:13 AM

Публикувано: 27 March 2012 - 04:18 PM
Пинпонг, в 27 March 2012 - 09:30 AM, написа:
Нали се сещаш че , ако и аз се радвам на модераторска симпатия , мога така да те запсувам че да те е срам да се погледнеш в огледалото.
Само за информация:
От време на време ходя в Франкфурт. Имам приятел там с малка къща в покрайнините и с три ИСТИНСКИ пита.
Но умишлено да му подтисккаш вродение инстинкти които са го обособили като порода !
Инстинкти които го различават от всяка друга порода! Инстинкти които са плод на хилядолетна селекция !
Това е кощунство!
Относно любимата ти кастрация , не мога да разбера щом некастрираните женски страдат от толкова болести , как въобще оцеляват
А при мъжките ?????
Каква е логигата да си вземеш най темпераменната порода куче и да му отрежеш топките зада го направиш кротко???
Това е все едно да си вземеш бърза двуместна спортна кола и да я изрежеш зада я направиш товарна
Има толкова много кротки породи за Бога! А някои дори много напдобяват външно на питбула.
Нали точно за това са породите. Избираме си такова което ще ни пасва най много по темперамент външен вид и работата която ще върши (ако е за работа)
Поздрави

Публикувано: 27 March 2012 - 04:48 PM
Браво бе zangievka ! То не са обиди то не е чудо!
Само за информация:
Това е кощунство!
А при мъжките ?????
http://www.frankfurt...id=2778&_ffmpar[_id_inhalt]=24551 този е специално за "Господина"и неговия "прител" в Франкфурт
http://www.hundeport...ngen/index.html
Сега и с koniarska се хвана!Айде остави жената на мира тя е помогнала и продължава да помага на толкова много питбули,че ти не можеш да бройш до толкова!
Какви щуротй говори жената ако мога да запитам?!Това,че кастрацията в някой случай е наложителна ли?!"Относно любимата ти кастрация , не мога да разбера щом некастрираните женски страдат от толкова болести , как въобще оцеляват"Е това изречение ме уби!!Ти си тотално деградирал в черепната кутия!Чакай да те питам хората като боледуват от рак как изобщо има хора на земята и как те оцеляват?
Всъщност като има толкова много болести как изобщо има живот на тази планета ???
И сега за селекцията ти нали уж имаше претенции ,че познаваш породата ?!Инстинкти които го различават от всяка друга порода! Инстинкти които са плод на хилядолетна селекция !С това изречение доказа че, нищо не знаеш!Ипонеже ми говориш за инстинкт на убиец да ти задам ена въпросче ти знаеш ли колко време траят дресировките и тренировките на един боен питбул?????!!!!Та ми говориш за инстинкт вроден инстинкт имат вълците !Ако не знаеш кучето като такова е стадно животно!
Пс:интресно как ли е изглеждала селекцията преди 1000 години???United Kennel Club първи регистрира породата Американски Пит Бул Териер. Основателя на UKC, C. Z. Bennett регистрира под номер 1 своя собствен АПБТ през 1898г.
American Dog Breeders Association (ADBA)
Е не са 1000 години ама знае ли човек през твойте очи !
И стига сравнява вече първо хора с кучета сега и колите намеси!Банално!

Публикувано: 27 March 2012 - 07:27 PM
Пинпонг, в 27 March 2012 - 07:30 AM, написа:
Това е кощунство!
На теб кой точно "вроден инстинкт" на породата ще ти върши работа ?
Заради какво точно си избра това куче ?

Публикувано: 28 March 2012 - 12:00 PM
справка,що е то ИНТЕРНЕТ ТРОЛ

Публикувано: 28 March 2012 - 09:20 PM
koniarska, в 28 March 2012 - 12:00 PM, написа:
справка,що е то ИНТЕРНЕТ ТРОЛ
EХАА Супер страхотна статия а и предложението е уникално с две ръце и два крака за!!
Имам един въпрос към всички запалянковци на породата.След дълго мислене решихме ,че можем да си вземем синъо питбулче.Въпроса ми ако някой е чел или е по-запознат със тези сладури да изкаже своето мнение .
За което благодаря предварително.
Поздрави
Пс:krastonoseca-бебока е невероятен сладур!

Публикувано: 29 March 2012 - 05:20 AM
pa4anga, в 28 March 2012 - 10:30 PM, написа:
Aми имам 2 варианта от Германия (естествено без родословие) или от Щатите (с родословие )но трябва да реша до месец за Щатите (моята най-добра приятелка ще ми идва нагости тя живее там и може да ми донесе).Не съм решила все още за това помолих за мнения и препоръки.Притеснява ме и друго че,наскоро си взехме и малка Малиноа и с още едно бебе може да се побъркаме вече.

Публикувано: 29 March 2012 - 05:01 PM
кажете какво мислите за кучките вярно ли са по-злобни аз знам че попринцп кучката е по-злобна щото трябва да се бута с братчетата си и да се бори за цицата като малко още и какви са разликите между женски и мажки питбул териер? 10-15 кила доколкото знам са по-слаби (средно)

Вход

Горе
Цитиране +