Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6981 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2012 - 03:42 PM

Една пролетна снимка от нас :) :re_037: :db_046:

User's Signature

My link

#6982 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2012 - 11:29 PM

Показване на мнениетоzzverche, в 18 March 2012 - 03:42 PM, написа:

Една пролетна снимка от нас :) :re_037: :db_046:
Прикачен файл DSC07459.JPG

Невероятен красавец да ти е жив и здрав! :dog: :dog: :dog: :ba_025: :ba_025:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#6983 Потребителят е офлайн   Presiqn Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
Публикувано: 21 March 2012 - 03:57 PM

Много се "зарибих" така да го кажа по питбулите тези дни и сега искам да си купя. Някой може ли да ми каже този точно какъв е. Защото искам точно такъв тези най-много ми харесват а до това какъв е питам защото ми казаха че имало много видове: нисък, висок, американски питбулл териер, американски питбулл и т.н. Просто не сам запознат много и ако някой може да ми помогне ще съм му много задължен. И най-важното ако можете да ми кажете от къде мога да си купя такъв породист питбулл ще е супер :)

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#6984 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2012 - 10:21 PM

zangievka", помоли някой от форома на когото имаш повечече доверие да ти обясни това за храненето с месо , било то сурово кърваво или каквото и да е .Аз се изморих!
А след като прочетох каво си причинала на любимеца си зада получи тая зелена дрънкулка направо се отчаях.
Всеки по-запознат с породата знае че това което различава питбула от другите породи и го прави уникален е точно характера.
Това което ти отглеждаш не е питбул. Това даже не е куче!
" Поздравленйя "за мекотелото което сте създали!!

Искрено се питам каво кара хората да си взимат кучета и слет това да ги кастрират , да ги пречупват физически и психически и да ги превръщат в безхарактерни тлъсти евнуси .
Ако си ги представим в човешки образ тези кучета ще са точно като обитателите на заведение за душевно болни- с бели пижами течащаа лига и безизразен поглед,редовно си пият хапчетат пишкат на правилното място и радват началниците с добротата си.

#6985 Потребителят е офлайн   DisasteR Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2012 - 11:14 PM

малкото дзверче :)

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

#6986 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2012 - 12:06 AM

Показване на мнениетоПинпонг, в 21 March 2012 - 10:21 PM, написа:

zangievka", помоли някой от форома на когото имаш повечече доверие да ти обясни това за храненето с месо , било то сурово кърваво или каквото и да е .Аз се изморих!
А след като прочетох каво си причинала на любимеца си зада получи тая зелена дрънкулка направо се отчаях.
Всеки по-запознат с породата знае че това което различава питбула от другите породи и го прави уникален е точно характера.
Това което ти отглеждаш не е питбул. Това даже не е куче!
" Поздравленйя "за мекотелото което сте създали!!

Искрено се питам каво кара хората да си взимат кучета и слет това да ги кастрират , да ги пречупват физически и психически и да ги превръщат в безхарактерни тлъсти евнуси .
Ако си ги представим в човешки образ тези кучета ще са точно като обитателите на заведение за душевно болни- с бели пижами течащаа лига и безизразен поглед,редовно си пият хапчетат пишкат на правилното място и радват началниците с добротата си.

:ud_009: :ud_009: :ud_009: До тук бях с любезностите сега да ти обясня !!!Ти не си добре с мозъка си същност май точно ти си този с белите пижами който описваш!Вземи по-добре да се научиш да четеш преди да пишеш неща който немогат да ти се побрът в мозъка!Ти къде видя бе говедо да съм написала ,че съм я кастрирала защото искам ??!Кучето ми от много малко имаше проблем и поради жестоко възпаление и паднала матка се наложи да я кастрирам кастрирах я за да и спася живота сега побралити се в малката глава палячо!Сега да ти обясня Германия не е България ако не искараш зеления плакет имат право да ти застрелят кучето на улицата бе тапак прочети малко весници знаеш ли тука колко ги интресуваш ти и твоето куче с характер и ти зад решетките и кучето застреляно ти това ли ми казваш???Да си осъдя кучето на смърт ли ??? Или какво трябваше да направя да я изхвърля на улицата когато тръгвах към Германия както правят такива смешници като тебе ли за да имат съфорумците още една тема да пишат"питбул си търси дом " ?Или да кажа на полицайте тук не я стреляйте един "велеик" господин ми каза ,че съм си превръщала кучето на "мекотело"??!Кой беще ти да оценяш хората и кучетата им аз се гордея с моето куче и се радвам ,че не ми е причинило никакви главоболия!И се гордея ,че кучето ми има зелен плакет и мога да го водя където си пойскам без да ме притеснява ,че някой може да ми застреля кучето или да го евтаназират!Но ти си много просто същество и неможеш да го разбереш!

Към всички съфорумци извинявам се за лошия език и тон!Надявам се да ме разберете!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#6987 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 22 March 2012 - 01:00 PM

Ако това,че кучето е обучено и подчинено на стопанина си означава ,че е мекотело,то именно ти Пинпонг не си за тази порода,защото именно от такива като теб тръгна лошата слава на животните.Не мога да разбера едно нещо,защо повечето хора не могат да осъзнаят,че обученият питбул е щастлив питбул.Ако всички спазваха тази максима нямаше да има BSL.
А относно кастрацията,това има си причини и то не малки,пиометра,тумори,фалшива бременност,която води до кисти на яйчниците.,/ това при женските/При мъжките намаляването на тестостерона води до по спокойно и уравновесено куче,което не означава евнух и тем подобни простотии.За дебелината,като движиш кучето няма да стане свиня и не сравнявай животните с хората,това е изтъркано.Мога да ти покажа над 10 кучета,които са кастрирани в отлична форма.
Ето трима кастрирани: / по между другото черно белия и тъмно кафявия си търсят дом/
Прикачена снимка
А ето и кучката на моя приятелка,която е кастрирана преди две години и виж в каква форма е и не е мекотело:
Прикачена снимка
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#6988 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2012 - 09:30 AM

Браво бе zangievka ! То не са обиди то не е чудо!
Истинита боли нали!? Ама от безсилие чак се преплюваш обиждайки безмислено!
Нали се сещаш че , ако и аз се радвам на модераторска симпатия , мога така да те запсувам че да те е срам да се погледнеш в огледалото.
Само за информация:
От време на време ходя в Франкфурт. Имам приятел там с малка къща в покрайнините и с три ИСТИНСКИ пита.

Здравей koniarska , отдавна ти чета щуротиите във форома.

Никъде не съм казвал че е лошо да си обучиш питбула.
Но умишлено да му подтисккаш вродение инстинкти които са го обособили като порода !
Инстинкти които го различават от всяка друга порода! Инстинкти които са плод на хилядолетна селекция !
Това е кощунство!

Относно любимата ти кастрация , не мога да разбера щом некастрираните женски страдат от толкова болести , как въобще оцеляват :ab_041: :ab_041:
А при мъжките ?????
Каква е логигата да си вземеш най темпераменната порода куче и да му отрежеш топките зада го направиш кротко???
Това е все едно да си вземеш бърза двуместна спортна кола и да я изрежеш зада я направиш товарна :ud_009:
Има толкова много кротки породи за Бога! А някои дори много напдобяват външно на питбула.

Нали точно за това са породите. Избираме си такова което ще ни пасва най много по темперамент външен вид и работата която ще върши (ако е за работа)

Поздрави :dog:

#6989 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 27 March 2012 - 11:13 AM

И кои по точно инстинкти е кофти да потискаш, тези да се бият, за това ли говориш или прословутия ген на "куче убиец",гладиатор ?Ти разхождал ли си агресивен пит сред други животни,който нон стоп да ти се мята и да иска да докопа друго куче,да истерясва на повода,да се пени,да тегли и да влачи и да те развява, накъдето си поиска?Все пак да те попитам каква ти е изобщо целта участвайки в този форум?
User's Signature

#6990 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2012 - 04:18 PM

Показване на мнениетоПинпонг, в 27 March 2012 - 09:30 AM, написа:

Нали се сещаш че , ако и аз се радвам на модераторска симпатия , мога така да те запсувам че да те е срам да се погледнеш в огледалото.
Само за информация:
От време на време ходя в Франкфурт. Имам приятел там с малка къща в покрайнините и с три ИСТИНСКИ пита.

Но умишлено да му подтисккаш вродение инстинкти които са го обособили като порода !
Инстинкти които го различават от всяка друга порода! Инстинкти които са плод на хилядолетна селекция !
Това е кощунство!

Относно любимата ти кастрация , не мога да разбера щом некастрираните женски страдат от толкова болести , как въобще оцеляват :ab_041: :ab_041:
А при мъжките ?????
Каква е логигата да си вземеш най темпераменната порода куче и да му отрежеш топките зада го направиш кротко???
Това е все едно да си вземеш бърза двуместна спортна кола и да я изрежеш зада я направиш товарна :ud_009:
Има толкова много кротки породи за Бога! А някои дори много напдобяват външно на питбула.

Нали точно за това са породите. Избираме си такова което ще ни пасва най много по темперамент външен вид и работата която ще върши (ако е за работа)

Поздрави :dog:

User's Signature

#6991 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2012 - 04:48 PM

[quote name='Пинпонг' date='27 March 2012 - 09:30 AM' timestamp='1332833443' post='1032826']
Само за информация:

Това е кощунство!

А при мъжките ?????

:ud_009: :ud_009: Оле на всичко отгоре си и нахален!Коя истина боли?Предполагам че, те е заболяло точно това ми беше целта!!За твое сведение в предния си пост не съм те напсувала ако съм имала такова желание не знам аз в кое огледало няма да се гледам ама ти сам ще си изкопаш дупка в земята да се скриеш!И недей да си измисляш аз не виждам никаква модераторска симпатия!Модераторът явно е доста тактичен към всички включае и теб щом още не е заключил темата така че,престани да си измисляш и да набеждаваш този и онзи за това ,че не можеш да четеш и мислиш!И на всичко то отгоре и продължаваш да се заяждаш и глупости да говориш я вземи прочети малко и после вземи да лъжеш хората имал той приятел с бойни питбули я се спри малко!За всички съфорумци това са два сайта в който е обеснено всичко на немски език можете да прочетете и да се уверите за какво става въпрос относно BSL за който немския език е проблем мога да преведа и обясня .
http://www.frankfurt...id=2778&_ffmpar[_id_inhalt]=24551 този е специално за "Господина"и неговия "прител" в Франкфурт
http://www.hundeport...ngen/index.html
Сега и с koniarska се хвана!Айде остави жената на мира тя е помогнала и продължава да помага на толкова много питбули,че ти не можеш да бройш до толкова!
Какви щуротй говори жената ако мога да запитам?!Това,че кастрацията в някой случай е наложителна ли?!"Относно любимата ти кастрация , не мога да разбера щом некастрираните женски страдат от толкова болести , как въобще оцеляват"Е това изречение ме уби!!Ти си тотално деградирал в черепната кутия!Чакай да те питам хората като боледуват от рак как изобщо има хора на земята и как те оцеляват? :af_089:
Всъщност като има толкова много болести как изобщо има живот на тази планета ???
И сега за селекцията ти нали уж имаше претенции ,че познаваш породата ?!Инстинкти които го различават от всяка друга порода! Инстинкти които са плод на хилядолетна селекция !С това изречение доказа че, нищо не знаеш!Ипонеже ми говориш за инстинкт на убиец да ти задам ена въпросче ти знаеш ли колко време траят дресировките и тренировките на един боен питбул?????!!!!Та ми говориш за инстинкт вроден инстинкт имат вълците !Ако не знаеш кучето като такова е стадно животно!
Пс:интресно как ли е изглеждала селекцията преди 1000 години???United Kennel Club първи регистрира породата Американски Пит Бул Териер. Основателя на UKC, C. Z. Bennett регистрира под номер 1 своя собствен АПБТ през 1898г.
American Dog Breeders Association (ADBA)
Е не са 1000 години ама знае ли човек през твойте очи !
И стига сравнява вече първо хора с кучета сега и колите намеси!Банално!
User's Signature

#6992 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 March 2012 - 07:27 PM

Показване на мнениетоПинпонг, в 27 March 2012 - 07:30 AM, написа:

Това е кощунство!

На теб кой точно "вроден инстинкт" на породата ще ти върши работа ?
Заради какво точно си избра това куче ?
User's Signature

#6993 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2012 - 08:48 PM

откраднати кучета на година и половина!!!!! район пловдив( но може да са на всякъде) мъжко и женско ,награда от 1000 лева за информация която ще доведе до намирането им! за контакти : 0899252480 Таня

User's Signature

My link

#6994 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 28 March 2012 - 12:00 PM

Хора и ние не сме добре с главите,чудя се защо изобщо му отговаряме на Пинпонг - ми той е класически трол и няма смисъл да се занимаваме с него!?Колкото повече го подхранваме,толкова повече придобива сила.Предлагам да спрем изобщо да се занимаваме с него,така тролчето,че пукне и ще се махне :ab_041:
справка,що е то ИНТЕРНЕТ ТРОЛ
User's Signature

#6995 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 04:59 PM

Прикачена снимкатова е моята кучка

#6996 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 09:20 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 28 March 2012 - 12:00 PM, написа:

Хора и ние не сме добре с главите,чудя се защо изобщо му отговаряме на Пинпонг - ми той е класически трол и няма смисъл да се занимаваме с него!?Колкото повече го подхранваме,толкова повече придобива сила.Предлагам да спрем изобщо да се занимаваме с него,така тролчето,че пукне и ще се махне :ab_041:
справка,що е то ИНТЕРНЕТ ТРОЛ

EХАА Супер страхотна статия а и предложението е уникално с две ръце и два крака за!! :flagbg: :flagbg: :ae_085: :ae_085: :ae_085: :ae_085:
Имам един въпрос към всички запалянковци на породата.След дълго мислене решихме ,че можем да си вземем синъо питбулче.Въпроса ми ако някой е чел или е по-запознат със тези сладури да изкаже своето мнение .
За което благодаря предварително.
Поздрави
Пс:krastonoseca-бебока е невероятен сладур!
User's Signature

#6997 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2012 - 10:30 PM

И от къде мислиш да го взимаш?

#6998 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 05:20 AM

Показване на мнениетоpa4anga, в 28 March 2012 - 10:30 PM, написа:

И от къде мислиш да го взимаш?

Aми имам 2 варианта от Германия (естествено без родословие) или от Щатите (с родословие )но трябва да реша до месец за Щатите (моята най-добра приятелка ще ми идва нагости тя живее там и може да ми донесе).Не съм решила все още за това помолих за мнения и препоръки.Притеснява ме и друго че,наскоро си взехме и малка Малиноа и с още едно бебе може да се побъркаме вече. :be_107:
User's Signature

#6999 Потребителят е офлайн   krastonoseca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 05:01 PM

о бим бам буки бам буки един кравожаден валк :af_089: :af_089: :af_089:

кажете какво мислите за кучките вярно ли са по-злобни аз знам че попринцп кучката е по-злобна щото трябва да се бута с братчетата си и да се бори за цицата като малко още и какви са разликите между женски и мажки питбул териер? 10-15 кила доколкото знам са по-слаби (средно)

#7000 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2012 - 09:51 PM

Тва за килата са глупости.По хитри и по лукави са женските. :ab_041:

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351