[quote name='Пинпонг' date='27 March 2012 - 09:30 AM' timestamp='1332833443' post='1032826']
Браво бе zangievka ! То не са обиди то не е чудо!
Истинита боли нали!? Ама от безсилие чак се преплюваш обиждайки безмислено!
Нали се сещаш че , ако и аз се радвам на модераторска симпатия , мога така да те запсувам че да те е срам да се погледнеш в огледалото.
Само за информация:
От време на време ходя в Франкфурт. Имам приятел там с малка къща в покрайнините и с три ИСТИНСКИ пита.
Здравей koniarska , отдавна ти чета щуротиите във форома.
Никъде не съм казвал че е лошо да си обучиш питбула.
Но умишлено да му подтисккаш вродение инстинкти които са го обособили като порода !
Инстинкти които го различават от всяка друга порода! Инстинкти които са плод на хилядолетна селекция !
Това е кощунство!
Относно любимата ти кастрация , не мога да разбера щом некастрираните женски страдат от толкова болести , как въобще оцеляват
А при мъжките ?????
Каква е логигата да си вземеш най темпераменната порода куче и да му отрежеш топките зада го направиш кротко???

Оле на всичко отгоре си и нахален!Коя истина боли?Предполагам че, те е заболяло точно това ми беше целта!!За твое сведение в предния си пост не съм те напсувала ако съм имала такова желание не знам аз в кое огледало няма да се гледам ама ти сам ще си изкопаш дупка в земята да се скриеш!И недей да си измисляш аз не виждам никаква модераторска симпатия!Модераторът явно е доста тактичен към всички включае и теб щом още не е заключил темата така че,престани да си измисляш и да набеждаваш този и онзи за това ,че не можеш да четеш и мислиш!И на всичко то отгоре и продължаваш да се заяждаш и глупости да говориш я вземи прочети малко и после вземи да лъжеш хората имал той приятел с бойни питбули я се спри малко!За всички съфорумци това са два сайта в който е обеснено всичко на немски език можете да прочетете и да се уверите за какво става въпрос относно BSL за който немския език е проблем мога да преведа и обясня .
http://www.frankfurt...id=2778&_ffmpar[_id_inhalt]=24551 този е специално за "Господина"и неговия "прител" в Франкфурт
http://www.hundeport...ngen/index.html
Сега и с koniarska се хвана!Айде остави жената на мира тя е помогнала и продължава да помага на толкова много питбули,че ти не можеш да бройш до толкова!
Какви щуротй говори жената ако мога да запитам?!Това,че кастрацията в някой случай е наложителна ли?!"Относно любимата ти кастрация , не мога да разбера щом некастрираните женски страдат от толкова болести , как въобще оцеляват"Е това изречение ме уби!!Ти си тотално деградирал в черепната кутия!Чакай да те питам хората като боледуват от рак как изобщо има хора на земята и как те оцеляват?
Всъщност като има толкова много болести как изобщо има живот на тази планета ???
И сега за селекцията ти нали уж имаше претенции ,че познаваш породата ?!Инстинкти които го различават от всяка друга порода! Инстинкти които са плод на хилядолетна селекция !С това изречение доказа че, нищо не знаеш!Ипонеже ми говориш за инстинкт на убиец да ти задам ена въпросче ти знаеш ли колко време траят дресировките и тренировките на един боен питбул?????!!!!Та ми говориш за инстинкт вроден инстинкт имат вълците !Ако не знаеш кучето като такова е стадно животно!
Пс:интресно как ли е изглеждала селекцията преди 1000 години???United Kennel Club първи регистрира породата Американски Пит Бул Териер. Основателя на UKC, C. Z. Bennett регистрира под номер 1 своя собствен АПБТ през 1898г.
American Dog Breeders Association (ADBA)
Е не са 1000 години ама знае ли човек през твойте очи !
И стига сравнява вече първо хора с кучета сега и колите намеси!Банално!