Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#7081 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 July 2012 - 06:28 PM

Привет на всички и от нас...и ''куку'' Орка,разбира се!!! :ab_041: :ae_085:

Прикачена снимка :r_181:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

:vh_178:
Прикачена снимка

Прикачена снимка

#7082 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 11 July 2012 - 02:06 PM

Ленъкс е на 5 години, кръстоска между Американски булдог и лабрадор. В дългите години, през които е радвал семейството си в Северна Ирландия, Ленъкс не е наранил или застрашил никого с нищо.
Снощи е била изпълнена смъртната му присъда.

През пролетта на 2010-та община Белфаст иззема кучето за евтаназия, защото "прилича на питбул". Във Великобритания има Наредба за опасните породи според която притежанието и отглеждането на питбули е забранено, а кучетата от тази порода се изземат и евтаназират.

Ленъкс прекарва 2 години в общински приют, а семейството му се бори със зъби и нокти за него. Историята му се разпространи в цял свят, стотици хиляди хора се опитваха да го спасят. Напразно.

Сайтът на Ленъкс:
http://www.savelennox.co.uk/

Още информация за законодателството, базирано на порода:
http://dangerousdogsact.com/

http://www.youtube.c...h?v=WRTXE53xB08
User's Signature

Качена снимка

#7083 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 02:41 PM

Ленъкс е звезда на небето вече..... :rf_011:

Дано причинилите му това получат възмездието,което заслужават,ще спестя думите защото са повече от аругнтни...

RIP!!!!

#7084 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 02:44 PM

Дано и това не прекопираме от великите европейци на които политиците ни лижат гъзовете и подражават...
User's Signature

Качена снимка

#7085 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 03:56 PM

Ето защо е толкова важно да сме отговорни стопани на тези прекрасни животни!
Не да се радваме на всеки,който се плаши от тях,а да им покажем,че те не са зверове!

#7086 Потребителят е офлайн   Ivan_GT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 04:09 PM

Той расте ама и ушите не остават по-назад :ab_041:
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#7087 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2012 - 11:26 PM

масажирай му ги както искаш да застанат
User's Signature

Качена снимка

#7088 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2012 - 10:55 AM

дразнител на хоризонта :db_046:

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#7089 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2012 - 11:48 AM

Що постваш от Yacuza нали бяха пумияри?!

#7090 Потребителят е офлайн   DisasteR Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2012 - 04:24 PM

10 месецния звяр се спасява от жегите :)
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#7091 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 11:52 AM

Качена снимка

Днес Пит Бул кучета се използват главно в Америка и Испания за лов на диви свине.Два пит була се обучават от малки да даржат ушите на прасето докато дойте ловецът и застреля или заколи с дълъг нож прасето.(снимката по-горе) Но има и доста черна хроника,понеже пит бул без страх застава срещу прасето в опит да спре стремителния му бяг и в опит да го захапе за зурлата ,биват изкормени,но дори и умирайки,то не пуска захапката и прасето по късно умира от предизвикания шок.Цените на Бойните Пит Бул достига трицифрени суми в долари и паундове.А на ловните цената също не е ниска.Трудноста идва да се научи кучето да хапе отстрани за ушите а не за зурлата или врата.
User's Signature

Качена снимка

#7092 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 July 2012 - 12:15 PM

Показване на мнениетоmlad6ito, в 05 July 2012 - 11:08 AM, написа:

Я кажете Вие какво предпочитате - нагръдник или нашийник. Строгият нашийник имитира захапка на куче около врата му и така не дърпа, но аз съм леко раздвоен. Проблема е, че приятелката ми също ще иска да го разхожда и се чудя. С нагръдника най-силните му мусколи му позволяват да дърпа, докато нашийника е над тях и практически не може да дърпа толкова. Харесал съм му един такъв нагръдник:

Не ти трябва нагръдник.Още по.малко строг нашийник- той е за определена корекция, не е за разходки.
Слагай обикновен нашийник ,ще можеш да контролираш с него . Но трябват и знания за което.

Ушите не масажирайте mg_062: Просто хранете с висок клас храна

П.П.

Админ , би ли затрил тая гнус? :

"Два пит була се обучават от малки да даржат ушите на прасето докато дойте ловецът и застреля или заколи с дълъг нож прасето.(снимката по-горе) Но има и доста черна хроника,понеже пит бул без страх застава срещу прасето в опит да спре стремителния му бяг и в опит да го захапе за зурлата ,биват изкормени,но дори и умирайки,то не пуска захапката и прасето по късно умира от предизвикания шок.Цените на Бойните Пит Бул достига трицифрени суми в долари и паундове.А на ловните цената също не е ниска.Трудноста идва да се научи кучето да хапе отстрани за ушите а не за зурлата или врата."
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#7093 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 July 2012 - 12:22 PM

Показване на мнениетоpa4anga, в 16 July 2012 - 09:48 AM, написа:

Против правилата на сайта е да се рекламират боеве. Якудза е точно тава.

Рядко влизам в този подфорум, но виждам сега нужда от яко чистене
User's Signature

#7094 Потребителят е офлайн   mae Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 12:42 PM

Показване на мнениетоagalina, в 20 July 2012 - 12:22 PM, написа:

Показване на мнениетоpa4anga, в 16 July 2012 - 09:48 AM, написа:

Против правилата на сайта е да се рекламират боеве. Якудза е точно тава.

Рядко влизам в този подфорум, но виждам сега нужда от яко чистене

Да от теб
User's Signature

Качена снимка

#7095 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 12:49 PM

agalina по-спокойно моля! Това, че ти не харесваш лова не означава, че трябва да категоризираш нещо което не ти харесва с "гнус". Питбула освен куче-боец явно може да бъде използван и за лов на диви свине, ако бъде обучен. Това е интересно, тъй като малко хора биха повярвали, че той би могъл и да бъде използван за лов. Боевете са нелегални и аз съм против тях, но лова е нещо съвсем друго и моля въздържайте се от подобни коментари, хората ловуват откакто свят светува и в това няма нищо не законно. Има си правила в лова и популациите не се застрашават, проблемни ловджии са иманярите, които не ги спазват и избиват животни в период на популация или застрашени видове. Имайте малко повече уважение! Питбула има качества за които дори не сме подозирали.

И между другото "тая гнус" я ядат 99% от хората в България. По света също се яде свинско, знам че може би не ви харесва предисторията на храната в чинията Ви, но тя е такава от древността та чак до днес.

Цитат

Идеята на статията е да покаже и една друга страна на питбула – умения за лов (Разбира се след много усилени обучения) на диви свине. А историите за участията му в боеве и войни показват агресивната среда, в която тази порода е селектирана. В никакъв случай не става дума за подстрекаване към боеве с пит були и тем подобни неща, които хората отдавна са забранили с закони.

User's Signature

Качена снимка

#7096 Потребителят е офлайн   Hera_mp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 03:40 PM

Към
mlad6ito

Пич поуспокой малко топката, направо се уби да даваш акъл и съвети. Ти от кога гледаш ПИТ, от кога гледаш куче въобще, идеята ти за блога е добра, но е нулева като представяне.
И не е ли крайно време да си покажеш любимото куче, щото имам некакви съмнения
Само ти чета постовете и ти се радвам Качена снимка
agalina

е много права

#7097 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 03:43 PM

Първото ми куче не го гледах самостоятелно, тогава бях невръстен, после имах и друго куче. Това куче е на 7 м. и малко и вече съм дал снимка. Не разбрах какъв ви е проблема и не "давам акъл", а се опитвам да съм полезен на хората. Какво трябва да разбирам под "любимото куче" удебелено, на интересни ли ще се правим по форумите и то безпричинно. Хайде както аз имам уважение така и вие. Радавм се че се появяваш тук като рефер:

млад6ито:
бля-бля-бля нападки, заяждане конско

към агалина:
права си

Статията е препечатана от книга, а мнението ви за лова си е ваше, не може всички да са на едно мнение. Като не ви харесва блога ми и статиите които се старая да публикувам поне не плювайте никой не ви кара да ги четете. И като дам снимка какво?
User's Signature

Качена снимка

#7098 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 July 2012 - 03:45 PM

Показване на мнениетоmlad6ito, в 20 July 2012 - 10:49 AM, написа:

..... Питбула освен куче-боец явно може да бъде използван и за лов на диви свине...

Начи използване за куче -боец?
Някой ме съветва да съм по-спокойна когато той описва кървави сцени и простоии? . В сайта, който аз обичам. И против правилата му.

Младнещоси , на интересен се правиш ти - аз нямам нужда да се доказвам. Писнало ми от новопокръстени , не си ми интересен ,освен ако не вредиш. А ти точно това правиш.Както и фенът на якудзите.
User's Signature

#7099 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 03:48 PM

Показване на мнениетоagalina, в 20 July 2012 - 03:45 PM, написа:

Показване на мнениетоmlad6ito, в 20 July 2012 - 10:49 AM, написа:

..... Питбула освен куче-боец явно може да бъде използван и за лов на диви свине...

Куче-боец ли ?

Да питбула е боец в такава среда е селектиран, за щастие боевете с кучета отдавна са забранени със закон. Бойна порода ли е питбула? Изказал ли съм поне 3 пъти мнението си за боевете с кучета, бикове и тн. Блога ми е против боя с кучета, купирането на уши и всякакви тем подобни простотии.

Забелязвам, че тук няколко дами много държат да се заяждат с някой. Какви кървави сцени. Лова си е лов, като не ти харесва мнението си е твое, не си длъжна да го харесваш. Кървави сцени има и в месарницата, от която си купуваш месо, а преди това още по-кървави когато са колели прасето, което след това си готвим.
User's Signature

Качена снимка

#7100 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2012 - 03:56 PM

Показване на мнениетоagalina, в 20 July 2012 - 03:45 PM, написа:

Младнещоси , на интересен се правиш ти - аз нямам нужда да се доказвам. Писнало ми от новопокръстени , не си ми интересен ,освен ако не вредиш. А ти точно това правиш.Както и фенът на якудзите.

Ти си поредната изперкала изпаднала в мозъчна менструация лелка с криза на средната възраст. За жалост ми е трудно да спазвам дорбия тон който винаги съм се старал да имам към теб! Да приемем, че не обичаш лова! Кое е вредно че съветвам хората да не бият кучето си, да не го пускат да се бие, да не му режат ушите, да го социализират. Това ли е вредно? Съжалявам, но няма да стане днес аз да съм ти мизата за хора с които да се заяждаш и да плюете тук групата лелки начело с изкукуригалата Фурия_с. Много е обидно, когато се стараеш да си любезен с някой а той в един прекрасен ден реши да изопачава думите ти като ги вади от контектста и да плюе по теб защото е влязъл във форума в лошо настроение. Лова не е незаконен! Харева ти или не животното първо се убива преди да си го сготвим. Защо се държите по този начин не ми е ясно, само че не съм ви някакъв балък, с който ще изпозлваш подобни обръщения и ще се изказваш по такъв начин за мен. Не става. За жалост този форум е пълен с вечно нервни и криви лелки криво-разбиращи любовта към животните с мерене на лицемерно четене на "морал". Сега ме изкара че съм "за" боевете с кучета. Като собственик на питбул всеки е длъжен да знае как е селектирана тази порода и вие много добре знаете как и съм сигурен, че сте отговорна стопанка. И да питбула е бойно куче, така е създадено, това не значи че трябва да се пуска в бой.

Спирам да пиша, така или ианче пак ще изкарате думите ми извън контекста за да продължите драматизациите. Сега ме упреквате, че съм препечатал статия от определена книга която описва как е селектирана породата - в бойни условия. Не е ли така и защо преглеждането на историята трябва да е "вредно" и да пропагандира бой с кучета според вас?!

Съжалявам, но вашето отношение към мен е твърде обидно, изненадан съм дори защото досега се държахте добре. Явно днес е мой ред да ми се заяждате, но това няма да стане тъй като самата вие много добре знаете, че сме на едно мнение за питбулите и тяхното отглеждане в насока правилна социализация, добри грижи и никакви боеве, това че не харесвате лова ви принуждава да се обръщате към мен с пренебрежителни отношения, а колежката ви ме приканва да слагам снимка на кучето си, която вече съм сложил което един вид означава "дай да видим къв пумяр имаш пък ти". И поправете ме, ако греша но във форума има цял раздел за ловджийските кучета, нали така? Малко хора знаят, че питбула би могъл и да се изпозлва за лов, за тях това би било интересно.
User's Signature

Качена снимка

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема