agalina, в 20 July 2012 - 03:45 PM, написа:
Младнещоси , на интересен се правиш ти - аз нямам нужда да се доказвам. Писнало ми от новопокръстени , не си ми интересен ,освен ако не вредиш. А ти точно това правиш.Както и фенът на якудзите.
Ти си поредната изперкала изпаднала в мозъчна менструация лелка с криза на средната възраст. За жалост ми е трудно да спазвам дорбия тон който винаги съм се старал да имам към теб! Да приемем, че не обичаш лова! Кое е вредно че съветвам хората да
не бият кучето си, да не го пускат да се бие, да не му режат ушите, да го социализират. Това ли е вредно? Съжалявам, но няма да стане днес аз да съм ти мизата за хора с които да се заяждаш и да плюете тук групата лелки начело с изкукуригалата Фурия_с. Много е обидно, когато се стараеш да си любезен с някой а той в един прекрасен ден реши да изопачава думите ти като ги вади от контектста и да плюе по теб защото е влязъл във форума в лошо настроение. Лова не е незаконен! Харева ти или не животното първо се убива преди да си го сготвим. Защо се държите по този начин не ми е ясно, само че не съм ви някакъв балък, с който ще изпозлваш подобни обръщения и ще се изказваш по такъв начин за мен. Не става. За жалост този форум е пълен с вечно нервни и криви лелки криво-разбиращи любовта към животните с мерене на лицемерно четене на "морал". Сега ме изкара че съм "за" боевете с кучета. Като собственик на питбул всеки е длъжен да знае как е селектирана тази порода и вие много добре знаете как и съм сигурен, че сте отговорна стопанка. И да питбула е бойно куче, така е създадено, това не значи че трябва да се пуска в бой.
Спирам да пиша, така или ианче пак ще изкарате думите ми извън контекста за да продължите драматизациите. Сега ме упреквате, че съм препечатал статия от определена книга която описва как е селектирана породата - в бойни условия. Не е ли така и защо преглеждането на историята трябва да е "вредно" и да пропагандира бой с кучета според вас?!
Съжалявам, но вашето отношение към мен е твърде обидно, изненадан съм дори защото досега се държахте добре. Явно днес е мой ред да ми се заяждате, но това няма да стане тъй като самата вие много добре знаете, че сме на едно мнение за питбулите и тяхното отглеждане в насока правилна социализация, добри грижи и никакви боеве, това че не харесвате лова ви принуждава да се обръщате към мен с пренебрежителни отношения, а колежката ви ме приканва да слагам снимка на кучето си, която вече съм сложил което един вид означава "дай да видим къв пумяр имаш пък ти". И поправете ме, ако греша но във форума има цял раздел за ловджийските кучета, нали така? Малко хора знаят, че питбула би могъл и да се изпозлва за лов, за тях това би било интересно.