Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#1901 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 May 2006 - 09:24 PM

Цитат

Здравеите отново !
Благодаря за съветите,ако срещна затруднения щесе надявам отново на вашите савети. Кученцето е мъжко и се казва Таигър.Днес за първи път се ядоса нещо незнам и аз от какво точно и беше малко агресивно.
Поздрави !

поправи го покажи му че не трябва така като му се скараш макар че не ми се струва да има агресия от малко та то още не знае каде е пьк камоли злоба да има в него моге би ти така си го разбрал ...

#1902 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2006 - 10:43 PM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1903 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2006 - 10:49 PM

и са кат си ги пуснала тия снимки кво показваш ?

#1904 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2006 - 08:45 AM

Цитат

кучета l)
История...история

#1905 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2006 - 10:19 AM

Цитат

Нещо против ли имаш???? Пускай и ти,тук сме да сподреляме и да се образоваме,да питаме и да ни отговарят,не просто да стоим и да си лафим за безсмислени неща.Предпомагам знаеш името на темата-товаса питбули нали и то с история!Според мен са хубави екземпляри!
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1906 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2006 - 10:25 AM

Цитат

Цитат

Нещо против ли имаш???? Пускай и ти,тук сме да сподреляме и да се образоваме,да питаме и да ни отговарят,не просто да стоим и да си лафим за безсмислени неща.Предпомагам знаеш името на темата-товаса питбули нали и то с история!Според мен са хубави екземпляри!

е да хубави са само малко повече белези но са си истински пит були!ИСТИНСКИ аз мисла че всеки поне малко от историята трябва да знае както и по известните кучета се пак Пит була е порода с голяма история

#1907 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2006 - 10:26 AM

karelke сложи снимка на Кинг Котьн или нещо такоа (имам предвид 1 от наи добрите кучета на бриидара Боб Уольс) аз немога да слагам снимки нито го имам и искам да го вида какво представлява знам че е бял с черен нос

#1908 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2006 - 11:48 AM

r)

Прикачени файлове

User's Signature

#1909 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2006 - 07:31 PM

Агалина ICQ-Номера ми е 268354971 включими се не е нещо свьрзано с темата а с това за което си писахме защото аз немога да ти се включа незнам как НА ВСЯКА ЦЕНА
Ехact И ти ми се включи че аз немога
Пак и които иска да говори с мене и има ICQ номера ми е 268354971
поздрави
Karelka това че обичаш пит була си не е льжа я кажи как е тои сеа по опраила ли си го че четох че нещо си го изпуснала заради брат си разказваи

#1910 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 12:05 AM

Ами доста на зле вървяха нещата с мойта Сара,но сега съм забранила на всички във нас да се мъчат да ми оправляват кучето,защото всеки техен опит за команда завършва с неиспълнение.И вместо порицание и повтаряне на командата започват да я гушкат,а по-лошото е че брат ми се мъчи да я бие и беше охапан a) .Брат ми е за бой не кучето.
Сега всичко е 6+ l) .Изпълнява и се отучи от лигавщините на които я бяха научили.
ИЗВОД:Възпитавеайте си кучетата не с бой,а с много любов и търпение.
Сега Сара е разгонена и е като луда,само тарчи по градинките l)
User's Signature

#1911 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 May 2006 - 06:13 AM

Казах ли ти преди 2 седмици ,че може би ще се разгони и затова нервничи ,а ?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#1912 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 06:34 AM

Е то според мене е нормално да си плеснеш кучето и то не с рька а с нещо друго ама не да го заболи не да го пребиеш от бои и да не може да вьрви а да го плеснеш защото не е важен удара а резултата от изненадата но само когато кучето е хванато да праи някоя бела иначе няма смисьл
А искам да те питам karelka пьк и не само тебе ако кучетоти да кажем напраи некоя бела и си мисли че си играеш с него а то продьлжава скараш му се и то не спира как ще го окротиш?

#1913 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 May 2006 - 06:50 AM

Едва ли ще го укротиш с плесване!Така добре ще си свикне да го перваш ,че ще му пука ама друг път...Това е неправилно.
User's Signature

#1914 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 07:01 AM

Цитат

Едва ли ще го укротиш с плесване!Така добре ще си свикне да го перваш ,че ще му пука ама  друг път...Това е неправилно.

Мерси ти как постьпваш по принцип Малкиа ми беше казал че кучето не трябва да се бие а го хващаш за врата и му говориш нещо такова
Агалина кажи тфоите методи как си окротяваш кучето
Аз попринцип искарвам 2 пит була и само и се карам мноо рядко сьм ги удрял и то с каишката и много леко просто защото мн ги обичам и ми е жал пьк и не обичам да бия кучето си

#1915 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 May 2006 - 07:41 AM

При малко кученце важат всички правила за корекция на нежелани постъпки и поведение както при всички други.Добре е описано в темата Възпитание...Трудно е при големи които не са учени на послушание но не е невъзможно.При питът има особености.Но това друг път че ме зове бачкането.
User's Signature

#1916 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2006 - 07:46 AM

Цитат

При малко кученце важат всички правила за корекция на нежелани постъпки и поведение както при всички други.Добре е описано в темата Възпитание...Трудно е при големи които не са учени на послушание но не е невъзможно.При питът има особености.Но това друг път че ме зове бачкането.

Океу.Благодаря аз сьм чел доста добре раздела но все пак да попитам защото обичам да сьбирам мнения на хора които имат опит и разбират

#1917 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 10:27 AM

Цитат

А искам да те питам karelka пьк и не само тебе ако кучетоти да кажем напраи некоя бела и си мисли че си играеш с него а то продьлжава скараш му се и то не спира как ще го окротиш?

Аз в такъв случеи се мъча да се отдръпна и със строго "не" да я спра.В повечето случаи сяда и гледа умно b) .Ако нестане я хващам и и натискам задницата "седни","на място" и сме готови.
User's Signature

#1918 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 11:23 AM

Цитат

Цитат

Аз в такъв случеи се мъча да се отдръпна и със строго "не" да я спра.В повечето случаи сяда и гледа умно b) .Ако нестане я хващам и и натискам задницата "седни","на място" и сме готови.

Мерси b)
Преди с миналото ми куче правех следното:Хващам го за врата и го разтрьсквам.Без да го бия.И деистваше,но слрях,защото много скимтеше,явно не го е боляло,защото не сьм от наи силните,а може би се е стряскал.Иначе деистваше.

#1919 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 May 2006 - 11:30 AM

Тях не ги боли талкова лесно - поне не от твоето разтръскване....По скоро си му изкарал акъла и кой знае как си го направил.....
User's Signature

#1920 Потребителят е офлайн   Apbt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2006 - 12:33 PM

Цитат

Тях не ги боли талкова лесно - поне не от твоето разтръскване....По скоро си му изкарал акъла и кой знае как си го направил.....

не аз имах ротваилер.така правех като сгафеше.Всеки пьт така скимтеш и спрях да го наказвам по тоя начин.
поздрави

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема