Американски питбул териер
Публикувано: 01 July 2006 - 10:16 AM
Публикувано: 01 July 2006 - 02:30 PM
Там са много болнави!имам приятели които са взимали така куче и не достига да 6месечна възраст! cl)
Аз лично зъм виждала пинчети и далматинчета за по 30-35лв.
Публикувано: 01 July 2006 - 05:09 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 01 July 2006 - 07:09 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 01 July 2006 - 11:59 PM

Публикувано: 02 July 2006 - 09:00 PM
Прикачени файлове
-
nevcar300.jpg (90.05K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 02 July 2006 - 10:17 PM
С помощта на това куче младото момче, загубило и двата си крака може да се придвижда и да се грижи за себе си и жена си. Никое куче не предлага такова съчетание като мощ и експлозивност, съчетани с доверие към хората, като питбул.
Прикачени файлове
-
11servicedog.jpg (15.6K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 02 July 2006 - 10:24 PM
Програмите са на сайта на организация Delta Society
Прикачени файлове
-
service234.jpg (74.69K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 02 July 2006 - 11:30 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 July 2006 - 09:14 AM
Цитат
Това куче е...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 July 2006 - 09:17 AM
Цитат

Снимката не е на същото куче, но си приличат. Това е цветът на кучето, но няма черно по муцуната. Мисля че няма и бяло петно на гърдите. Ушите не са купирани. Малки, триъгълни,пречупени над главата. За съжаление според мен кучето е изхвърлено, защото ако беше загубено кучето щеше да търси стопаните си. Помолих хора кучкари от квартала да се оглеждат за кучето и ако го намерят да ми звъннат. Ако го видя ще го прибера докато се свържа с agalina.
Много се надявам да е намерило нови и добри собственици, честно! Много жално е кученцето s)
... у нас !Всичко съвпада!
А сега кажете ,че няма Съдба!!!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !