Американски питбул териер
Публикувано: 25 August 2006 - 11:22 PM
Цитат
Оффф добре спирам и в темата повече няма да пиша ако, си милсите че всичките имат вашия дългогогодишен опит и вие се родихте научени!
Тва е от мен!
Акои младежите не са се справили със задачата им нашокайте репата, ако ли не им дайте малко време и те са хора.
Публикувано: 25 August 2006 - 11:31 PM
Цитат
Цитат
Оффф добре спирам и в темата повече няма да пиша ако, си милсите че всичките имат вашия дългогогодишен опит и вие се родихте научени!
Тва е от мен!
Акои младежите не са се справили със задачата им нашокайте репата, ако ли не им дайте малко време и те са хора.
Не си прав.Като не са научени и може и да не се справят-по-добре да не са го взимали.
Мен също ме е страх да взема чужд възрастен пит, незная дали ще се справя.
Затова-ЕВАЛА на агалина

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 25 August 2006 - 11:45 PM
Публикувано: 26 August 2006 - 12:00 AM
Цитат
Евала за това, че не се замисля да прибере който и да е пит в дома си и да се грижи за него все едно го е отгледала от бебе.Аз нямам тази смелост и опит( явно) все още.
А иначе казах за Джудо-надявам се че е за 1ви и последен, и да внимават повече.
PEACE

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 26 August 2006 - 12:23 AM
Лека нощ на всички ;)
Публикувано: 26 August 2006 - 03:12 AM
поздрави

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 26 August 2006 - 07:24 AM
Цитат
Във въпросната гума в повечето случаи има една сърцевина, която е изграждана дълги години и може да се прояви ВЪПРЕКИ усилията кучето да си стане обикновен домашен любимец. Конфликта може да се получи и от едно невинно "хъркане", както се изрази един съфорумец. Резултата... знаем какъв ще е. Разбира се това може да стане и при пуделчета напр., само дето при тях ще завърши с едно джафкане, защото мъртвата захапка не им е присъща. Без да се изкарвам най-големия познавач на АПБТ от пишещите тук твърдя, че никога не може да се има 100% доверие на два пита от един пол оставени насаме. Аз лично не бих направил нещо подобно. Разбира се под питбул не слагам и плюшени играчки, като тези на Готи напр.
Поздрави на всички
Публикувано: 26 August 2006 - 10:54 AM
Искам да кажа - винаги има какво ново да се научи. Нека не си мислим, че знаем всичко, защото винаги има нещо, което НИЕ не можем или просто не знаем. Това не значи, че не съществува.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 August 2006 - 04:03 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!
Публикувано: 26 August 2006 - 09:42 PM
И така , има такава спортна дисциплина- фристайл "танц с куче".
Слагам малко снимки за да запаля victoryVVV
Прикачени файлове
-
DSC_2079.jpg (78.6K)
Брой сваляния: 46

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 26 August 2006 - 09:44 PM
Прикачени файлове
-
DSC_2085.jpg (85.46K)
Брой сваляния: 49

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 26 August 2006 - 09:48 PM
Прикачени файлове
-
DSC_2098.jpg (76.93K)
Брой сваляния: 45

училище
Публикувано: 26 August 2006 - 09:49 PM
Прикачени файлове
-
DSC_2100.jpg (84.77K)
Брой сваляния: 48

училище
Публикувано: 27 August 2006 - 08:57 AM
Цитат
поздрави
Такаа.За последен път ще пиша за Джо тук.И защото явно не става ясно за какво иде реч.
Точно това ,което каза Малкия, казах и аз - колко пъти??? Упрекнаха ме даже ,че не искам да го давам - помните ли началото на историята....Помните ли ,че писах точно същото като Малкия - това е зрял мъжкар, който си знае силата и има самочувствие съответно.Това куче е отгледано от други хора незнайно как.Това е коренно различно от 2те мили женски ,които имат това момче и момиче!Те обаче бяха убедени, че сте се справят!
Ще повторя пак- Джо не е бил бойно куче!Сигурна съм 100% в това.Виждали те бойно куче..За това държах той да остане с мен седмица, за да го усетя къкъв е.Винаги се разбира когато е участвало едно куче в боеве.Джо просто е доминантен и силен ,и сменя обстановки и стопани- това е допълнителен проблем.Когото беше с мен не е проявил никакъв ищах за схватка без причина.Гледаше в очите и чакаше какво се иска от него!Казах им ,че е възможно да има ревност - 3 кучета са това !Не знаят как да ги приобщят , нямат опит , а поеха това.Яд ме е много ,защото съм сигурна ,че щях да успея да го събера с женските - верно трудно ,но е възможно.Моят стаф ,който беше изключително доминантен - винаги успявах да го приобщя към други кучета ,с които общуваме постоянно - даже и с бездомните мъжки.Намордник задължително ,настояване и обяснение- искам ТОВА от теб.Нямали опит - е - сега имат - след тази схватка - няма шанс да се приобщи към статуквото.И докато всички в хор викаме - к`во толкова- наливаме вода в мелницата на безхаберието и лошите питове.
Джо беше за хора с опит.Сгреших.Толкоз.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 August 2006 - 09:02 PM
п.п. Изивнявам се ако с емоционалността си съм засегнал някой, но такъв съм аз говоря каквото чувствам в момента.
Вие сте най истинските питмени в България чест и почитания!