Американски питбул териер
Публикувано: 07 September 2006 - 03:10 PM

Публикувано: 07 September 2006 - 04:05 PM
Цитат
тва 4е некжи селяни ги използват за бои кои е виновен
един сасед имаше питбул но беше отровен
веднай го разхойдахме и неква бабка с некав пудал,се размяка из целия центар 4е питбула ще изядела ку4ето и,а то само го помериса и се махна
ако се здавят питбул и немска ов4арка,ште изкарат питбула 4е е виновен заради лошатаа слава
това е до собстженика на ку4ето,то несе ражда с вграден инстинкт а собстженика го прави злобно ку4е
angelpik angelpik angelpik
Priqtelio az kato ne znam i ne sum naqsno ne se slagam da davam akuli i mneniq.Suvetvam te i ti da napravish sushtoto po nqkolko prichini.Purvo pita shte e igriv zashtoto e energichno kuche!Za tolkova godini az ne sum vidql edin pit da sre prepicha na slunec i da dreme se skacha se pravi neshto.Pita e sportist!Horata koito govorish che sa puskali da borqt nqkoi ot tqh sa mnogo po inteligentni ot teb i ot men i ot povecheto hora ot foruma.Loshata slava na pitbula ne idva ot profesionalnite breederi a ot sselqcite koito ne znaqt kakvo da pravq.Povecheto kreteni pod tova che kucheto e tupo imat predvid vsqkakvi neshta no mnenieto im e poredeno ot tova che pita e inat svonravno kuche koeto durji na negovoto si i poneje ne pravi tova koeto mu se kazva te se mislq che e tupo e ne e tupo be bate prosto obicha da kara vsichko da stava po negoviq si nachin.E trudno e da se razbere za povecheto laladjii.I drugoto koeto e pitbula e s vroden instinkt za da "zakacha" drugite jivotni.Ama nali s seshtash che taq strana ima 2 posoki da go razviesh tova ili da go potisnesh.
bl)

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 07 September 2006 - 07:48 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 07 September 2006 - 09:40 PM
вярно ли е, че при АПБТ чувствителността към болка е много занижена, в следствие на закърнели рецептори по кожата?
на мен това ми се струва много идиотско, но знам ли, може да излезе факт. в смисъл - чувства ли питът болка и по-издръжлив ли е на нея от другите породи?

blood tells.
Публикувано: 07 September 2006 - 09:47 PM
Цитат
pitbula e mnogo tupo ku4e,i nema kak da me obedite 4e ne e
Е ,не ви ли писна да повтаряте к`вото ви е казала за питбула комшийката Пенка или бай Гошо, дето като бил в казармата имали едно мнооого умно куче вълчак.....Синко ,ако обичаш ,не дразни хората .И сега да ти споделя нещо-мой близък приятел ,отгледал много кучета и истински кучкар, един път ми каза:" Твоето куче е различно -то мисли".
Един отгледан с любов и възпитаван пит или стаф - това е нещо наистина друго.Всички кучета са членове на семействата ни.Другарчета.Но този - първия - той е партньор.Връзката между него и човека е необикновена и разтърсваща.Тези кучета са винаги център на света ви.Били прехвалени...Ами да - ТРЯБВА да са прехвалени- те са атлети , силни , безстрашни , упорити , изпълнителни ,лоялни , забавни , добродушни , артисти , красиви и УМНИ !
И когато ,синко, имаш пит куче в ръцете си - обади ми се- тогава може и да си поговорим .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 September 2006 - 09:50 PM
Цитат
вярно ли е, че при АПБТ чувствителността към болка е много занижена, в следствие на закърнели рецептори по кожата?
на мен това ми се струва много идиотско, но знам ли, може да излезе факт. в смисъл - чувства ли питът болка и по-издръжлив ли е на нея от другите породи?
nqma takova neshto prosto praga mu na bolka e po visok ot na drugite kucheta.Tova vaji i za stafove i za bullove i s aziatite i za nqkoi drugi porodi

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.
Публикувано: 07 September 2006 - 09:57 PM
Цитат
Високият праг на издържливост на болка е резултат от стотици години селекция.Не е до кожа- до централна нервна система е .Има няколко теории, които се разнасят по света за това.И нито една не е напълно доказана.Да не говорим как с тези теории се спекулира- даже някъде местната власт си служи с тези псевдонаучни изводи за забраната на питоподобните.Безумия и откачалки.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 September 2006 - 10:48 PM
Цитат
не
Публикувано: 07 September 2006 - 11:00 PM
Цитат
отговора ми бешен ясен, точен и конкретен -не, това не е вярно, въпреки, че съм мод, не съм най големия специалист, но им дишам във вратлетата b)
Публикувано: 07 September 2006 - 11:05 PM
това няма никакво значение, разбира се, важното е, че си избих от главата още един мит за тези животни :)

blood tells.