Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3261 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 September 2006 - 10:48 AM

Цитат

Съжелявам за големината!!! не съобразиь r)

Moляте редактираи си поста от горе и го замени сас линк -снимката ти можеш да уплоуднеш тук - http://www.tinypic.com/ cl)

#3262 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2006 - 09:08 AM

Бой r) 4 месечна женска vs 9 годишен мъжки

http://www.youtube.c...h?v=Qc8Qup2vvG0

http://www.youtube.c...h?v=5USvZTziFJc

#3263 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2006 - 10:13 AM

Гери ,много сте красиви!!
User's Signature

Качена снимка

#3264 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 04:30 PM

Искам да попитам колко трябва да тежи едно питбулче на 3 месеца???Че моито е толко а нещо ми изглежда малко d) ?

#3265 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2006 - 03:05 PM

Цитат

Искам да попитам колко трябва да тежи едно питбулче на 3 месеца???Че моито е толко а нещо ми  изглежда малко d) ?

Ти кво искаш да като порасне да стане много голям и страшен ли b) ?
Колкото толкова , и по-добре да е една идея по-слабо отколкото дебело.

Тъй като имам пресен спомен ще ти кажа, женската ми точно на 3 месеца беше 7,600кг теглихме я защото беше яла теракол a) и трябваше да и се бие инжекция за повръщане. А горе на клипчето е на 4 месеца , но е дебеличка.

#3266 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 September 2006 - 04:20 PM

E щото гледам кучета тука на по 4 месеца и ми изглеждат доста по големи от моя ...(Иначе не искам да е някво дебело ама да не се е бьгнало нещо за тва питам b) b) b) )

#3267 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 September 2006 - 10:04 AM

Ето случка от току-що.
Знаете за Зоро - неговата история е като от филм...Ихвърлен на 5-6 месечна възраст защото е преболедувал гана и има тик на крака.Издирвахме го дълго по улиците с Incheto и badira , за да го приютим ,но така и не стана.Изкарал е зимата навън, ял от храната на бездомните кучета и си намерил приятелка от тях ,в която се гушил ,за да се топли...Една възрастна жена го наглеждала и завела на лекар ..и после той дойде у нас.Лечение, възпитание.Новата му стопанка е imsomnia.Двамата се обичат и са много щастливи.Кучето има страхотен напредък - тикът намаля, изглежда чедесно и най-важното - тя прави чудеса с този пит - социализира го ,изпълнява команди отлично, въобще е едно чудесно куче!
Има ,разбира се ,дразнител.. Един с овчарка ,която е пусната сводобно винаги и налита.Момичето избягва да извежда пита по времето, когато онези са вън.Извежда Зоро винаги на къс повод и с намордник, докато не излезе по поляните .Днес обаче овчарката се е атакувала пита и го е нахапала ужасно- по краката ,лицето ,гърба!Тя го е държала и не е свалила намордника.Като помолила да си извика кучето ,онзи казал ,че не може, пък и го e страх ,че ще го нахапе!
Айде ,раните ще се оправят.По-лошото е другото - толкова усилия ,социализация ,възпитание на нашето куче...За да го ръфат!И да го връщат назад ...
Тя плачеше.Това очевидно ще продължава.Онзи отказва да си хваща нападащото куче.
Та дайде акъл - КАКВО СЕ ПРАВИ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ? Едно културно нормално момиче ,което не може да се справи с един нагъл мъж.Систематично тормозено куче - какво като се прави всичко за социализацията?И думи ,че питовете са лоши и т.н.Случвало ми се е това стотици пъти .Сега направо съм бясна.Малкият Зоро , доброто ми момче.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3268 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 September 2006 - 10:07 AM

Ето случка от току-що.
Знаете за Зоро - неговата история е като от филм...Ихвърлен на 5-6 месечна възраст защото е преболедувал гана и има тик на крака.Издирвахме го дълго по улиците с Incheto и badira , за да го приютим ,но така и не стана.Изкарал е зимата навън, ял от храната на бездомните кучета и си намерил приятелка от тях ,в която се гушил ,за да се топли...Една възрастна жена го наглеждала и завела на лекар ..и после той дойде у нас.Лечение, възпитание.Новата му стопанка е imsomnia.Двамата се обичат и са много щастливи.Кучето има страхотен напредък - тикът намаля, изглежда чедесно и най-важното - тя прави чудеса с този пит - социализира го ,изпълнява команди отлично, въобще е едно чудесно куче!
Има ,разбира се ,дразнител.. Един с овчарка ,която е пусната сводобно винаги и налита.Момичето избягва да извежда пита по времето, когато онези са вън.Извежда Зоро винаги на къс повод и с намордник, докато не излезе по поляните .Днес обаче овчарката е атакувала пита без причина и го е нахапала ужасно- по краката ,лицето ,гърба!Тя го е държала и не е свалила намордника.Като помолила да си извика кучето ,онзи казал ,че не може, пък и го e страх ,че ще го нахапе!
Айде ,раните ще се оправят.По-лошото е другото - толкова усилия ,социализация ,възпитание на нашето куче...За да го ръфат!И да го връщат назад ...
Тя плачеше.Това очевидно ще продължава.Онзи отказва да си хваща нападащото куче.
Та дайде акъл - КАКВО СЕ ПРАВИ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ? Едно културно нормално момиче ,което не може да се справи с един нагъл мъж.Систематично тормозено куче - какво като се прави всичко за социализацията?И думи ,че питовете са лоши и т.н.Случвало ми се е това стотици пъти .Сега направо съм бясна.Малкият Зоро , доброто момче.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3269 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 10:19 AM

Ами единственото решение в случая е следващият път да излелзе с една дебела сопа в ръка...........
Не мога да повярвам , че има такива малоумници bash

#3270 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 10:35 AM

Как е възможно все още да има такива хора и как е възможно да се позволява на такива безотговорни хора да гледат кучета,във всяка цивилизована страна си им аполиция за такива и те бързо попадат в затвора.
User's Signature

Качена снимка

#3271 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 10:38 AM

че стискам палци на Зоро,моята Тайра също я бяха нахапали бездомните пред блока,тя имаше панически страх от кучета ,но почнах да я извеждам само скучета и с много търпение тя се социализира и вече не я е страх дори от тези ,които я нападнаха,но нз дали това може да се осъществи при Зоро
User's Signature

Качена снимка

#3272 Потребителят е офлайн   krum87 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 12:14 PM

Зоро,на расхотка да излиза на кьс повод и без наморник поне да може да
се защитава,че ако само го бият стреса ще бьде прекалено голям за него.ситуации като тази щте има и в бьдеште.Това е моето мнение за ситуацята
абе ЖИВОТ , ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ.

#3273 Потребителят е офлайн   Elizabeth Bathory Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 01:23 PM

Именно заради това никога не слагам на Арес намордник...ми моето мнение по случая е,че с простаци оправия няма n) n) или да не ходи там като и онзи е там или да му маха намордника като оня знае толкова и така...откъде накъде не можел да си хване кучето???ми той за тов е спокоен защото неговото хапе чуждото нали,мамицата им мръсна аман от такива

#3274 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 01:27 PM

Мдаааааааа,и друг път съм го казвал - заради такива олигофрени сам против да слагам намордник.Кучето ми трябва да има възможност да се защити...пък после аз ще отнасям разправиите,щото е ясно,че за пред широката общественост пита ще е виновен.....затова следващия път без намордник и овчарката на кайма...грубичко е,но друг път май няма....

#3275 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 01:27 PM

Цитат

Именно заради това никога не слагам на Арес намордник...ми моето мнение по случая е,че с простаци оправия няма n) n) или да не ходи там като и онзи е там или да му маха намордника като оня знае толкова и така...откъде накъде не можел да си хване кучето???ми той за тов е спокоен защото неговото хапе чуждото нали,мамицата им мръсна аман от такива

Точно за това и аз не слагам намордник. Като ти видят кучето с намордник и стават още по-безотговорни боклуците мръсни a)

#3276 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 02:49 PM

тия кучета са яки w) w)
една приятелка има питбул на година и нещо казва сеЗевс и много ме кефи ама баща му се е биел и сега Зевс е много злобен(и немога да го поглвам по сладката главица) s) w)

Прикачени файлове

#3277 Потребителят е офлайн   pin4er4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 02:50 PM

w)

Прикачени файлове

#3278 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 02:50 PM

Цитат

тия кучета са яки w)  w)
една приятелка има питбул на година и нещо казва сеЗевс и много ме кефи ама баща му се е биел и сега Зевс е много злобен(и немога да го поглвам по сладката главица) s)  w)

Какво значение има това че баща му се е биел///Един мои приятел си зе ку4е на което сьщо родителите са му са се били а е супер лиглио b)

#3279 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 03:19 PM

Цитат

тия кучета са яки w) w)
една приятелка има питбул на година и нещо казва сеЗевс и много ме кефи ама баща му се е биел и сега Зевс е много злобен(и немога да го поглвам по сладката главица) s) w)

Зевс е злобен,защото не е възпитан правилно, а не защото баща му се е биел.

#3280 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2006 - 03:20 PM

Наи добре по една сопа и на безотговорният стопанин и на кучето!И на мен сее случвало нищо че Дакота е малка!Все ще сенамерят много отворени стопани на които кучето им нищо нямало да направи ,а после си имаме разправии! n)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни