Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3301 Потребителят е офлайн   Spezial^PiTBuLL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 September 2006 - 06:03 PM

Еми това с питове си остава вечния мит..........Хора които не са имали такива кучета или поне са нямали допир до такова куче си остават на мнението че това е наи агресивната порода и независимо от кучето то винаги трябва да е лошо е тва не моа си го обясня///.

#3302 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 07:44 PM

Цитат

Хубаво без наморник, да си представим същата ситуация без наморник.

Селянина вижда ЖЕНА С ПИТ С НАМОРДНИК , селянина решава, че е голям земеделец и си оставя кучето , едва ли не нарочно да отиде при чуждото куче, за да заговори момичето или неговите си селски причини, до тук добре но да кажем че пита няма надморник, става меле, пита заключва, оня го е страх да припари , момичето само не може да отвори устата на пита, ако няма в себе си клин или подръчните материали и се чуди какво да направи) Добре да кажем, че по някакъв начин се отварят отстите на кучетата, селянина се сеща да си дръпне кучето, овчарката ако все още мърда след евентуална мъртва захапка, определено ще и трябва бая време за възстановяване, и 100% момичето с вързаното куче е виновно във всички случаи.
А селянина на другия ден пак извежда кучето си по същия начин, и пак казва че питовете са ззлобни, безмилостни и т.н. ...

(love)

Има и по-лоша ситуация, всичко е същото само дет селянина не се страхува а започва с ритници да обработва пита, затова аз бих предпочел аз да наритам чуждото куче ако ни се нахвърля.

#3303 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 08:18 PM

Цитат

Еми това с питове си остава вечния мит..........Хора които не са имали такива кучета или поне са нямали допир до такова куче си остават на мнението че това е наи  агресивната порода и независимо от кучето то винаги трябва да е лошо е тва не моа си го обясня///.

да за съжеление е така
и това е много лошо защото питовете са страхотни кучета все пак не можем да отречем те по природа си имат някъкв по агресивен нрав но кучето е опасно само ако стопанина му го насърчава да се бие или околния си пуска песа при пита и нарочно го нерви
ама тва го правят само простаци(за съжаление обаче такива ги има и то не рядко(е не казвам че и често но все пак))
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#3304 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 08:36 PM

Няма лоши кучета - има лоши стопани...банално, ама факт. Аз съм се убедила в качествата на тези кучета! Страхотни са и не се различават по нищо от останалите кутрета примерно...! Опитвам се да обясня нормално и на хората, които не мислят като мен....винаги ще има хора ,които ще ги оплюват тея кученца...! ама тва негативно мнение се дължи на тея, които злоупотребяват с кучетата... и не спират...!

#3305 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 September 2006 - 10:32 PM

Цитат

Селянина вижда ЖЕНА С ПИТ С НАМОРДНИК , селянина решава, че е голям земеделец и си оставя кучето , едва ли не нарочно да отиде при чуждото куче, за да заговори момичето или неговите си селски причини, до тук добре но да кажем че пита няма надморник, става меле, пита заключва, оня го е страх да припари , момичето само не може да отвори устата на пита, ако няма в себе си клин или подръчните материали и се чуди какво да направи) Добре да кажем, че по някакъв начин се отварят отстите на кучетата, селянина се сеща да си дръпне кучето, овчарката ако все още мърда след евентуална мъртва захапка, определено ще и трябва бая време за възстановяване, и 100% момичето с вързаното куче е виновно във всички случаи.
А селянина на другия ден пак извежда кучето си по същия начин, и пак казва че питовете са ззлобни, безмилостни и т.н. ...

(love)

Дори момичето от хипотетичната ти ситуация да има "клин или други подръчни материали", както пишеш- знаеш ли какво става .Меле.Двете кучета се разнасят в района в радиус около поне 20-ина метра.Момичето ще търчи с подръчните к`ви беше и какво- трябва и малко време, за да може между разтърсванията да ХВАНЕ И ДВЕТЕ КУЧЕТА и преди поредното разтърсване - да вкара клина в устата и да отключи захапката.Междувременно някой трябва да държи и другото куче ,за не се хвърли - както обикновено става отново- щото битка е!Знаеш ли как се държат за вратовете 2 кучета , подивели псета по 30-40 кила и се опитваш да не мърдат и да вкараш клина.А стопанинът на другото крещи;" Не мога да го хвана моето - ще ме ухапе".Знаеш - друг път.И това да се повтаря пъти!
По добре нAмордник и къс повод.Всичко друго са глупости.

П.П.Написаното не беше конкретно към теб, а към повечето.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#3306 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2006 - 11:59 PM

Цитат

Цитат

(love)

Дори момичето от хипотетичната ти ситуация да има "клин или други подръчни материали", както пишеш- знаеш ли какво става .Меле.Двете кучета се разнасят в района в радиус около поне 20-ина метра.Момичето ще търчи с подръчните к`ви беше и какво- трябва и малко време, за да може между разтърсванията да ХВАНЕ И ДВЕТЕ КУЧЕТА и преди поредното разтърсване - да вкара клина в устата и да отключи захапката.Междувременно някой трябва да държи и другото куче ,за не се хвърли - както обикновено става отново- щото битка е!Знаеш ли как се държат за вратовете 2 кучета , подивели псета по 30-40 кила и се опитваш да не мърдат и да вкараш клина.А стопанинът на другото крещи;" Не мога да го хвана моето - ще ме ухапе".Знаеш - друг път.И това да се повтаря пъти!
По добре нAмордник и къс повод.Всичко друго са глупости.

П.П.Написаното не беше конкретно към теб, а към повечето.

Не знае, щото е момче........ l)
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#3307 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2006 - 09:59 AM

Agalina Всичко което казваш е така! Сега чета това и гледам, че не съм се изразил както трябва, просто исках да подчартая, че момичето определено няма как да ги разтарве, не съм бил на този инцидент и не зная какво е станало, как е протекло и т.н. - по-важното е, че се е случило, дали с наш човек или с някой друг то е станало и пак породата е уплюта...
Кучето как е ? Трябва ли да се възстановява , по - сериозни рани или / ?? n)

#3308 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2006 - 10:35 AM

Цитат

Agalina Всичко което казваш е така! Сега чета това и гледам, че не съм се изразил както трябва, просто исках да подчартая, че момичето определено няма как да ги разтарве, не съм бил на този инцидент и не зная какво е станало, как е протекло и т.н. - по-важното е, че се е случило, дали с наш човек или с някой друг то е станало и пак породата е уплюта...
Кучето как е ? Трябва ли да се възстановява , по - сериозни рани или / ??  n)

Не, раните са съвсем повърхностни, не му позволих да захапе здраво. Работата е там, че собственика нищо не направи по въпроса, щели да го ухапят. Е Зоро нямаше как да го ухапе, остава неговото. Пък и поука не си взе тоя човек, питам го какво според него щеше да стане ако бях свалила намордника и той каза нещо от типа "да го удави, щом се вре", ама с нецензурни думи. А как да науча кучето да се държи спокойно при вида на други докато се случват такива "инциденти"???
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#3309 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2006 - 07:01 PM

Добре, че раните не са сериозни. Правилно си и постъпила (според мен) че не си свалила наморника, а как да го научиш, ще ти е много трудно да ти кажа, и по - добре агалина да ти каже как защото дори да си кажа мнението ще има неща които не са вярни и ще те подведа :)

#3310 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 September 2006 - 10:48 PM

Цитат

Добре, че раните не са сериозни. Правилно си и постъпила (според мен) че не си свалила наморника, а как да го научиш, ще ти е много трудно да ти кажа, и по - добре агалина да ти каже как защото дори да си кажа мнението ще има неща които не са вярни и ще те подведа :)

О я стига.Аман от честолюбия... ;)
Въпросът и беше риторичен не специално към теб.

Та как да научим един пит да приема нормално кучетата когато го нападат и ръфат?
User's Signature

#3311 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2006 - 10:49 PM

Цитат

Не очаквам някаква магическа рецепта... Просто е гадно, като се замислиш, че за минути чуждата безотговорност може да те върне в изходна позиция. bash
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#3312 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2006 - 09:59 AM

Цитат

Цитат

О я стига.Аман от честолюбия... ;)
Въпросът и беше риторичен не специално към теб.

Та как да научим един пит да приема нормално кучетата когато го нападат и ръфат?

Зная че не беше за мен, но все пак беше за "обществото" в форума и аз като част от това "общество" отговорих от мойта гледна точка.

#3313 Потребителят е офлайн   tsveta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2006 - 10:44 AM

Цитат

Много ме е срам влизам на месец по веднъж във форума! Ама какво да направя като малкия сладур не прости на нито 1 кабел! b)  много се радвам че имаме съседи и аз мисля като почнем с разходките да ходим зад Славия. За сега растем,имаме даже 1-ва ваксина на 21 ни я сложиха!

супер ще се радваме много да се виждаме в парка ,а за кабелите не се притеснявай и Тайра изяде интернета и няколко зарядни,само пази кабелите по които тече ток,защото те наистина вече са опасни,а за интернета вече имало кабели за (против)кучета l) l)
User's Signature

Качена снимка

#3314 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 28 September 2006 - 11:54 AM

Искам да се обърна към вашия форум за съвет. В кв.Младост 2 се разхожда сам мъжки питбул, тигров с некопирани уши...млад, на не повече от две години според мен. Кучето го гледат местните колошари в една изоставена сграда. Някои жители на близкия блок помагат за изхранването на кучето и глутницата улични с които се движи. Кучето изпитва страх към други кучета, за хора несъм сигурна. Приближавала съм се до него, но без да го докосвам и нямаше никакви реакции към мен.
Кучето се разхожда по цял ден из квартала само, но пък не му липсва храна. Да му търсим ли нов по-добър дом? Жал ми е за кучето като го гледам как бяга като ме види с моите кучета, но незнам дали пък му липсва нещо.
Мога да се опитам да го снимам.
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#3315 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 September 2006 - 10:47 PM

Трябва да има дом.Снимай го.Значи няма агресия щом е в глутница с бездомните!
Не знаеш дали му липсва нещо....че какво ли ще е то s)
User's Signature

#3316 Потребителят е офлайн   Exact Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2006 - 12:00 AM

Още ли бездомни питове... (love) worthy

#3317 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 September 2006 - 07:51 AM

Още, братле...Ужасно нещо..Като знаем как умират да са с човек! (love)
Т`ва е!Като ги въдят под път и над път - така ще е ! n)

Сегa имам 3 които търсят дом - прекрасни кучета ...и нищо!Още един се скита по центъра и този на Ина , и този, за който каза докторката ...бе ...май ще трябва да открия приют за питоподобни... oo
User's Signature

#3318 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2006 - 09:23 AM

Ето един сайт, който ще ви хареса със сигурност Pitbull-Fighter wink

http://www.lawdogsusa.org/

#3319 Потребителят е офлайн   FLY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2006 - 11:22 AM

абе според мен такива трябва да са тия Pitbull-fighters за престъпници 1super а на да а не .(....
Redy знаеш ли в кои страни пит булла се използва като полицеиско куче

#3320 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 September 2006 - 11:25 AM

В една огроомна страна , където и без това те са над 60 % от домашните кучета.. ;)
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема