Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#3961 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 06 June 2007 - 08:26 PM

Нямах никакво желание да се намесвам в този спор защото в интерес на истината не съм добре запозната с породата но поста на tormentor ме изуми.Това е пост написан от човек занимаващ се с развъждане на кучета и уважаван от доста хора ouu s) Имам само един въпрос към него-Във влашко /разбирай Силистра/така ли правите ?Тия които искате да ги увековечите и да ги оставите в историята ги пускате да умират в мъки пред очите ви?И куче което не е умряло в някоя от вашите битки не е куче ли? И аджеба като сте такива мъжкари и си се доказвате кой е по по най що не хванете вие да се биете по между си а?.
tormentor едно че написаното от теб звучи като пропаганда за кучешки битки,видно ти не само не виждаш нещо лошо ами ги идеализираш?
И не мислиш ли че във форум в които хората правят всичко по силите си не само на думи да правят нещо и да помагат на животните кой с каквото може постовете ти не са много на място.Хайде битките да си ги обсъждаш на някое кафе на Дунава щом толкова те кефят.Там хем няма да имаш опозиция и няма да се налага да наричаш някой идиот с промит мозък защото за съжеление там ще има кой да ти се възхищава на простотиите n)

#3962 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 08:38 PM

Не съм заставал зад организирането или популяризирането на боеве между кучета.
Просто се опитах да изясня как по принцип стоят нещата около пит була и
неговото използване, но както вече написах "няма" никакъв смисъл да влизам
в спор с хора, които не искат да приемат действителността. Моля не ме обиждайте !!!

Nikolic's Ch.LUTER (3xW)

Прикачени файлове

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#3963 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 June 2007 - 08:50 PM

Не съм целяла да те обиждам,но постовете ти се разбират така не само от мен.Или ти не се изразяваш правилно или ние тук не можем да те разберем.Хич няма и да повдигам въпроса защо точно ти ,които нарече хората изразяващи мнението и позициите си тук "промити мозъци" говориш че те обиждам.Да аз лично се възхищавам ,че някъде по света има място в което хората са регламентирали обществените отношенията свързани с животните.

#3964 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 08:58 PM

Мразя хора, които си взимат кучета заради парите, които могат да им донесат. Боят между питбули е насилие. Мислите ли, че животните изгарят от желание да се бият едно с друго? Пък и питовете в повечето случаи се бият до смърт. Така са възпитани. Ужасно е да подложиш живота на кучето си на такъв риск. Това може да го направи човек, който изобщо не обича животното си.
Светът трябва да се развива, а не трябва да се превръща в онова, което е бил преди хиляди години, когато в древна Гърция и Рим са сбивали кучета за са се кефи публиката.
Гррр ужасна е само мисълта.
User's Signature

В приятелството няма породи!

#3965 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 09:00 PM

Ти лично колко Американски Пит Була си отгледала ???

Ако си собственик на Пит Бул и по време на разходка му налети например
Немска Овчарка и той (Пит Булът) се защити и нахапе сериозно нападателя
си, а в последствие органите на реда дойдат и ти приберат любимеца за да
го спасят - но нещеш ли след ден два го умъртвят заради това че е проявил
агресия към друго куче, или по точно защото се е родил ПИТ БУЛ,
а не всякакъв друг, kak би реагирала ?????

Dead Serious' Ch.El DIABLO NEGRO

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#3966 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 June 2007 - 09:15 PM

Ако беше прочетел внимателно постовете ми нямаше да ми задаваш този въпрос?Да възхищавам се ,но не съм казала,че одобрявам всичко,но няма идеален закон.Те са възприели така нещата,така ги прилагат.А ти изпадна в много хипотетични примери,"ако ..ако.. ако...".А би ли ми отговорил ти защо за тази порода е въведен такъв контрол?Защо кокер шпаниолите,булонките или там каквото се сетиш не са забранени?Има повече случай на нахапани от такива кучета хора ,а не от путбули!Знаеш ли въпреки ,че не съм специалист по породата можем да започнем спор от типа на "кое е първо кокошката или яйцето".Ако мислиш ,че има смисъл заповядай.Аз лично не съм съгласна ,че начина да докажеш твоето или на лицето Х куче е по-добро е да се пускат да бият.А изобщо не мога да нарека тази помия спорт.За един момент написаното от теб ми напомни една скорошна статия в едно списание-Какви невероятни хора са занимаващите се с кучешки боеве и колко много си обичат кучетата,ама за някой лев са склонни да ги прежалят n) и какво ще "верният ти другар" дето заедно не знам си какво сте правили ще ти умре в мъки в ръцете.Хайде много важно нали този бой ще се запомни и ще останете в Градските легенди ouu

#3967 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 09:19 PM

И сама не си вярваш на ЩУРОТИИТЕ !!!

Untouchables' Ch.BUTKUS ROM (3xW)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#3968 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 09:21 PM

TORMENTOR случаят, които описваш ти е съвсем различен. Това е нещо случайно, може да се случи с всякаква порода. Но ти би ли сбил кучето си с друго при положение че има 50% шанс да загуби и 49% да умре? По постовете ти личи, че би. А ако наистина е така, значи си поредния безчувствено лош човек, който не се интересува от животното си, а само от зрелищни глупости, които биха го издигнали в очите на комплексирани гадове. bash
User's Signature

В приятелството няма породи!

#3969 Потребителят е офлайн   thedogbulldog Икона

Публикувано: 06 June 2007 - 09:25 PM

до колкото си спомнямтази тема беше посветена на питбул териера а не на битките скучета нали
вярно е вярно е че битките и питбула са сварзани от много време
но не питбула е създал битките и те няма да спрат снеговото премахване
и не всички пит були се използват за битки
за хората които не знаят пит була вече не е токова популярен за битки колкото е бил преди
пак опираме до това че хорта вярват в градски легенди повече от колкото на истината
огледаите се наоколо някой друг чувал ли е че през последните години новото куче гладиатор се казва средно азиатска овчарка
ако не сте отиде те в пловдивско и пазарджишко и ще разберете за какво говоря
аз твърдо не поткрепям боевете с кучета
но нека хора които нямат понятие от породата да не изказват коментари от рода на "те се бият на сила а не по собствено желание"
хората които се занимават с боеве с кучета наричат това "гейм" тоест желанието за борба на кучето е най важно а не цвета големината дължината на зебите или каквото и да е там друго
е то за този "гейм" говори според мен торментор
това е нещото което отличава пита от всички други кучета защото може би е единствената порода която е сектирана само по интериорни черти
това е нещото което трябва да се запази според мен
този характер е сектиран в продължение на годи в битките
но е дошло време да се работи в друга насока
не да се променя характера на породата а да се намери друг начин да се подържа този характер не чрез битки

#3970 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 June 2007 - 09:25 PM

Да бе вярвам на твоите.А от утре започвам да си уча кучето да се бие за да може първо да изкарам някой лев,второ да поспортувам малко някакъв вид елитен спорт за вюфинал да се пробваме да станем известни било то и между група т......и.Хайде със здраве,че вече ме n)

#3971 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 09:33 PM

Tото не играя, а пък хазарт въобще !!!

Не залагам на никой и не изкам да ме намесвате в такива неща !!!

Аз изразявам лично мнение и нищо повече, не задължавам никой от вас да мисли като мен !!!

Evolution's Gr.Ch.MACHOBUCK (5xW)

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#3972 Потребителят е офлайн   thedogbulldog Икона

Публикувано: 06 June 2007 - 09:34 PM

кокерите и булонките не са забранени защото не са влезли в градскителегенди затова
и защото пи бул звучи екзотично от всички последни странитси на весиците затова
колко по добе звучи "пи бул нападна дете" от колкото "кокер нападна дете" ако искаш да си продаваш жълтата преса нали
защо сте настроени срещу пит була бе хора
един на всеки десет е агресивен към хора
за разлика от кокерите и булонките
настройте се срещо организаторите на битки
ако няма питбул ще намерят друго куче с което да ги правят как то преди малко писах това вече е факт
ако има контрол върху кучето то не би направило на никой нищо лошо

#3973 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 09:37 PM

Бъдете сигурни, че нито едно куче не може да бъде накарано на сила да се сбие.
То или желае само да се сбие или не, насила не можете да го накарате да го направи !!!

Evolution's Ch. XENA (3xW)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  Xena2.jpg (48.66K)
    Брой сваляния: 90

User's Signature

Качена снимка

#3974 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2007 - 10:04 PM

Ще кажа "Евала" на този, който с думи прости каже, че подкрепя борбите. И до тук! Обаче да се изсмукват от пръстите някакви аргументи, които са абсолютно неиздържани е меко казано несериозно и си е направо губене на време. Пита искал да се бие - ами разбира се, че иска. Та нали така е селектиран. Нещо, което е преследвано и съответно затвърждавано дълги години, не може да изчезне току така, независимо на кой му харесва и на кой не. Само че светът се развива, а и кучетата също. Покрай последното би трябвало да се развива и човешкия морал. Ако едно време е било нормално за Ватиканът да гори хора на клади по площадите, сега не е така. Ватиканът обаче продължава да си съществува и никой не отрича миналото му. И аз мисля да не се намесвам повече в този "спор", защото не очаквам Tormentor или хора, споделящи възгледите му да ме разберат. Поздрави за всички кинолози тук cheers

#3975 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2007 - 03:24 AM

Цитат

Имам само един въпрос към него-Във влашко /разбирай Силистра/така ли правите ?

КОЙ СИ ИЛИ КОЯ СИ ТИ,ЧЕ ЩЕ НАРИЧАШ СИЛИСТРЕНЦИ ВЛАХИ!!!ако малко отбираш от история ще знаеш кой са първите българси земи на България!
А сега относно питбула-сменишли предназначението на една порода,сменяш породата.сменишли критерийте,подменяш породата.За Питбула има само един начин да се запази и развива.всичко груго е празни приказки и лаене на интернет кучкари по форумите!
За породи сполетени от подобна участ,примери мога да дам много.Например САО,Алабай или просто АЗИАТ.Понеже е доста модерна порода,скоро време ще стане "ветеринарна "порода-тоест от чисто практични кучета изискващи минимално грижи и вършещи много работа,се превръщат в абонати на ветовете,стрхливи,безполезни мастий!

#3976 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 June 2007 - 08:23 AM

От всичко написано от вас дотук става ясно само едно-според вас питовете се бият по собствено желание защото така им идва от вътре,вие нямате нищо общо с това bl) Кучета които не искат да бият ,не са питове а са мастии и помиари .В крайна сметка tormentor беше прав от този спор нищо няма да излезе.Всеки си държи на неговите аргументи и не рпизнава чуждите.Защо ли само има толкова много собственици на питовете които смятат ,че не е нужно да си пускаш кучето да се бие за да се докажеш ,че е АПБТ ?Ми сигурно не им пука за породата,щом искат да и променят предназначението ouu

#3977 Потребителят е офлайн   onufri Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2007 - 08:50 AM

Цитат

Цитат

Имам само един въпрос към него-Във влашко /разбирай Силистра/така ли правите ?

КОЙ СИ ИЛИ КОЯ СИ ТИ,ЧЕ ЩЕ НАРИЧАШ СИЛИСТРЕНЦИ ВЛАХИ!!!ако малко отбираш от история ще знаеш кой са първите българси земи на България!
А сега относно питбула-сменишли предназначението на една порода,сменяш породата.сменишли критерийте,подменяш породата.За Питбула има само един начин да се запази и развива.всичко груго е празни приказки и лаене на интернет кучкари по форумите!
За породи сполетени от подобна участ,примери мога да дам много.Например САО,Алабай или просто АЗИАТ.Понеже е доста модерна порода,скоро време ще стане "ветеринарна "порода-тоест от чисто практични кучета изискващи минимално грижи и вършещи много работа,се превръщат в абонати на ветовете,стрхливи,безполезни мастий!

Значи,за да имаш САО трябва да си овчар!Щото,ако я използваш за друго,значи й сменяш предназначението и респективно променяш породата!

#3978 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2007 - 09:49 AM

Здравейте,

Надявам се да не е проблем да пусна тук обява по молба на мой съсед, които няма интернет в момента.

Не става тук с обявите. Моля, използвайте секцията за обяви към сайта за тази цел.

Мод

User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#3979 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2007 - 12:22 PM

Добре се получи все пак b) Член на клуб (или вече клубове), регистриран в БРФК ,открито застава зад борбите с кучета, а от администрацията на форума мълчат като риби, но пък веднага мод се намесва за пост, чието място не е в темата, а е в обяви l) Не че досега никой не е знаел за интересите и заниманията на г-на n)
Наздраве дами и господа админи и модове cheers

#3980 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2007 - 12:31 PM

Цитат

Добре се получи все пак b) Член на клуб (или вече клубове), регистриран в БРФК ,открито застава зад борбите с кучета, а от администрацията на форума мълчат като риби, но пък веднага мод се намесва за пост, чието място не е в темата, а е в обяви l) Не че досега никой не е знаел за интересите и заниманията на г-на n)
Наздраве дами и господа админи и модове cheers

Дамм...Досега се надявах модераторите да са по плажове някъде, но очевидно трябва да търся друго обяснение...
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни