Цитат
Цитат
Пита е това, което е ,благодарение на хора като "ония" от горната снимка, а не благодарение на 15 годишни младежи, които не могат себе си да гледат, а изказват мнения сякаш от 15 години гледат питове!
А ти от колко години гледаш? Ти ли беше този, според който питбула е произлязъл от България (пит бул - бул=България)? Ако нещо съм пропуснал, моля поправи ме. Хора, като Бърт Сорел са абсолютно признати капацитети, в което няма спор! Само че от времето на неговата младост до сега нещата се развиват и ня някои "лаици" им е хрумнало, че тази порода може би може да се използва и за други неща. Светът се развива, независимо в каква посока. Със селекция в ринга развитието на кучето не може да мръдне и на милиметър извън ринга. То и не е необходимо да мърда, ако освен борбите друго не те интересува
Питман, а вие да не сте случайно от хората, които твърдят, че пита е изкуствено селектирана порода на 200-300-400 години? Аз виждам как се развива света, но не съм длъжен да харесвам сини питове по 40 и повече кила!На мен никой не може да ми налага мнение и аз съответно не желая да налагам моето на никой! Вие американец ли сте и "американския"питбул териер от америката ли произлиза?
Не желая да ми отговаряте!!!!
Жив и здрав!
П.П. Питман , видях , че съм баннат от форума ви!Възможно е да сте дребнаво заядливо човече, възможно е и да греша..., но доводите ви са смешни!Вместо да скачате с пяна на уста, дайте мнение, оборете ме!Сигурно сте изключително запознат и информиран, но не си личи... Не ви познавам и впечатлението ми за вас е единствено от постовете ви!Въпреки всичко аз ще си оставя в подписа вашия форум с единствената цел бъдещи и млади (скорошни) собственици на питоведа го научат (форума) и евентуално да прочетат и някое полезно мнение за породата! Не че са много, но всве пак има!