Американски питбул териер
Публикувано: 18 October 2007 - 04:50 PM
За породата сте прави, истински заверени родословия издават само развъдниците на някои линии в Америка. В останалата част на света родословието се предава от уста на уста или писмено, но не е заверено. Това не означава, че е по- малко автентично. Хората, които развъждат тази порода обикновено се познават и не се случва или поне аз не знам за случай да се лъже, освен ако не става въпрос за някоя изключително скъпа или рядка линия. Кученцата са вече доста големи, хранят се самостоятелно и могат да се вземат от този уикенд. Черните са запазени вече.
Публикувано: 19 October 2007 - 04:02 PM
От месец имам малко пит булче.
Страхотен красавец, целия е пясъцен с червен нос, малко по- светла муцунка и очи като козината!
Много си го обичам, ама приятелят ми твърдо държи да му отрежем ушите.
Знам че е забранено вече от закона, ама знаете ли някой в София да ги реже добре и какви са цените?
А и ветеринарката при която ходим е бремена и скоро ще ражда, та ще ни трябва нова :blink:
Предварително благодаря!
Публикувано: 19 October 2007 - 04:05 PM
Публикувано: 19 October 2007 - 07:56 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 October 2007 - 10:57 AM
Цитат
За породата сте прави, истински заверени родословия издават само развъдниците на някои линии в Америка. В останалата част на света родословието се предава от уста на уста или писмено, но не е заверено. Това не означава, че е по- малко автентично. Хората, които развъждат тази порода обикновено се познават и не се случва или поне аз не знам за случай да се лъже, освен ако не става въпрос за някоя изключително скъпа или рядка линия. Кученцата са вече доста големи, хранят се самостоятелно и могат да се вземат от този уикенд. Черните са запазени вече.
Бащата на кученцата жив ли е ?
Публикувано: 21 October 2007 - 05:00 PM
Цитат
само 1 клуб ли е? и не искам да питам за бебета защото нищо не е сигорно още... просто искам да разгледам и евентуално като ми хареса куче от даден клуб да закупя...
Публикувано: 21 October 2007 - 06:45 PM
Американски Стафордшир Териер в България е само
един и друг не може да има, защото ще е непризнат и незаконен !!!
Клубът е БККАСТ, а за повече информация и членство в него: www.amstaff.hit.bg
Развъдник "ВАЛДИМОР" единствен в момента разполага с клубни бебета.
За контакт и повече информация около кученцата:
http://www.valdymor...._2007b_001.html
Публикувано: 22 October 2007 - 08:16 AM
Цитат
Цитат
Бащата на кученцата жив ли е ? :o Това пък какво трябва да значи?
Не разбираш български ли??
Нека собственика ми отговори
redy защо се заяждаш?Разбирам отлично въпроса,но ме учуди доста,тъй като познавам собственика на кучето и доколкото знам поне до преди някоколко дни кучето си беше ок. А за собственика на кучето ,че не влиза тук да пише така ,че не знам кой очакваш да ти отговори .
Публикувано: 22 October 2007 - 01:50 PM
Бащата (на име Петър ;D ) е жив и здрав и си живее при моя познат щастливо в един апартамент близо до Пирогов. Ако някой се интересува да го види малко по- на живо го има в клипа на Андреа- Хладна нежност. :->)
По- нови снимки на наличните все още кученца ще опитам да пусна довечера или утре.