Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#4361 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 October 2007 - 11:42 AM

Не, аз гледам домашен любимец, но ти съркастично човече, ако се поинтересуваш, ще видиш че питовете стават и за други неща освен ръфане до кръв- които също са игри и то съвсем хумани- теглене на пример!
Аз тук не искам да водя спорове за бой с кучета- не го одобрявам, но всеки си има свободна воля да решава какво да прави!
И апропо кой според теб заслужава породата- обичащите хора кучетата или пускащи ги да се бият за пари!
И съжалявам, аз не мисля да продължавам безмислени спорове!
Идеята ми беше за клуб на любителите на питове и слагане на ред в нещата около породата, за което извинявайте че не виждам нищо лошо в това!
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4362 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 October 2007 - 11:49 AM

За мен има и разлика между гейм и кучешки бой!

:rolleyes:Извинявай,каква е точно разликата?

#4363 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2007 - 11:53 AM

Цитат

Не, аз гледам домашен любимец, но ти съркастично човече, ако се поинтересуваш, ще видиш че питовете стават и за други неща освен ръфане до кръв- които също са игри и то съвсем хумани- теглене на пример!
Аз тук не искам да водя спорове за бой с кучета- не го одобрявам, но всеки си има свободна воля да решава какво да прави!
И апропо кой според теб заслужава породата- обичащите хора кучетата или пускащи ги да се бият за пари!
И съжалявам, аз не мисля да продължавам безмислени спорове!
Идеята ми беше за клуб на любителите на питове и слагане на ред в нещата около породата, за което извинявайте че не виждам нищо лошо в това!

Извинявай но аз съм mitaksi,  а поста за "наши" и "ваши" беше към Mitko.
Аз също съм против догфайтинга, но ти май нещо се обърка или не знаеш какво значи "гейм" на езика на файтърите.
А от твоя пост става ясно , че обичаш "гейма"!!!???!! :o
п.п. Моля по- полека с квалификациите, а правописа оставям на съвестта на стачкуващите в момента.

#4364 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2007 - 12:13 PM

Малко да разведря темата,много ми хареса това клипче  :P ;D
http://vbox7.com/play:83db90b6
User's Signature

Качена снимка

#4365 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 October 2007 - 12:22 PM

Не съм искала да засягам никого и пак казвам че изместихте темата- поинтересувах се от създаването на клуб на АПБТ, за което благодаря за отговорите по темата, а другите неща смятам аз лично да не обсъждам повече.

kunigan клипчето е много хубаво! :blink:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#4366 Потребителят е офлайн   bum_bum Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 October 2007 - 06:34 PM

Малко актуални снимки на кученцата, както бях обещал  :blink:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#4367 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 26 October 2007 - 10:42 PM

Цитат

Всеки различно. Като се почне от келеша на 15г. дето избива комплекси водейки кучето на улицата и се стигне до лелката на 50г. дето радвайки се на милото живитинче в къщи в един момент е неприятно изненадана когато ствайки на около годинка питчето и "заключи" някое куче в парка и тя каже "ама досега никога не го е правило"  :angry:

Аз попитах друго- онова ,което ти сам каза, че винаги задаваш на хора, гледащи пит, а не АСТ - коя е причината ,заради която са предпочели пит, а не АСТ, кои качества, които били харесали в пита  и ги няма в АСТ.Попитах какво ти отговарят на перманентната ти анкета.Би ли отговорил, моля - супер съм заинтригувана - за втори път, моля за отговор.
Пък и ако добавиш и своя отговор за избора - ще е страхотно.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#4368 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 12:44 AM

;D Колега не се хващай на хорото.

#4369 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 October 2007 - 10:54 AM

Цитат

;DАлооо ,тии що ми саботираш токинга ,а ?Тъкмо ми стане интересно и възират..И после па да гледаме само бебета на снимчици и да отговаряме до припадък Сакън не му режи ушите и т.н.,все същото.
Ма ,т`ва колегите дето сте, хич не обичате да с говорите с  нас незнаещите ,па после ни обвинявате ,че  не разбираме.Ми обяснете де ,разкажете ,да почерпим от извора..
На, и  ти като  колега на митко ,питаш ме по-назад що ми харесвали буловете аджеба, пък за мазохизма ми  ме пита - и к`во отговорих ти и нищо - никъв диалог не се реализира...не е  джентълменско ,да знаеш .. :'(
User's Signature

#4370 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 12:40 PM

Цитат

Цитат

;DАлооо ,тии що ми саботираш токинга ,а ?Тъкмо ми стане интересно и възират..И после па да гледаме само бебета на снимчици и да отговаряме до припадък Сакън не му режи ушите и т.н.,все същото.
Ма ,т`ва колегите дето сте, хич не обичате да с говорите с  нас незнаещите ,па после ни обвинявате ,че  не разбираме.Ми обяснете де ,разкажете ,да почерпим от извора..
На, и  ти като  колега на митко ,питаш ме по-назад що ми харесвали буловете аджеба, пък за мазохизма ми  ме пита - и к`во отговорих ти и нищо - никъв диалог не се реализира...не е  джентълменско ,да знаеш .. :'(

Без коментар !!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#4371 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 06:29 PM

що бе Тишо кажи нещо и ти

#4372 Потребителят е офлайн   Miro_BSL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 06:31 PM

Защо ми се стори че имаме човек с два ника :rolleyes: :angry:

Хах, Реди, много бързо си едитна поста B)

Митко и Реди са един човек  ;D Май,май  B)

#4373 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 06:33 PM

Цитат

Защо ми се стори че имаме човек с два ника :rolleyes: :angry:

ей разкри ме ;D

#4374 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 06:35 PM

Но бъркаш има и Митко, питай Тишо, но бях писал от неговия компютър оня ден

А ето отговора ми на Агалина

Ами ще ти отговоря макар, че както ти казах, отговорите са най-различни. Най-често се казва нещо завъртяно, но ако се вникне по-дълбоко ще се види , че са избрали пита заради възхищението от това , което може това куче, от тръпката да притежаваш скрито "оръжие", което никога не би използвал  , това всичко съчетано с отричането на принципите на развъждане на пита е лицемерно да не кажа направо перверзно.
Но за да получиш по-изчерпателен отговор на твоя въпрос, предлагам на всички , които пишат в тоя форум и притежават пит да напишат причините за своя избор на порода и в частност , кои качества притежава пита, а АСТ не . Моя отговор ще го добавя накрая, обещавам.

#4375 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 27 October 2007 - 07:42 PM

Тука не може да се говори за качества само на пита, понеже същите качества ги има и АСТ, но за разлика от Аст питовете имат един недостатък - вродената агресия, която е наследствена и ще бъде много трудоемко чрез целенасочена развъдна дейност тази агресия да се намали чувствително. Пита е точно това, заредено оръжие. Възхищаваш му се, защото излъчва сила, а всеки обича силните. Но както знаете не оръжията убиват хора, а хората убиват хора. Пита може да бъде прекрасен любимец, когато е възпитан правилно от най-ранната му възраст. Но, има естествено една малка възможност дори възпитанието да не изкорени изцяло доминантните му прояви. Към АСТ се насочват хора, които се възхищават от внушителността, силата и изобщо екстериора излъчващ някаква харизма, но това са и хора, които се застраховат за характера на  кучето, защото характера на АСТ е продукт на много внимателни селекции, превръщащи го от бойно в изложбено куче. Пита все още се развъжда безконтролно, особено в БГ.

#4376 Потребителят е офлайн   bum_bum Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 08:18 PM

Весела, нищо не каза  ;D

#4377 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 08:36 PM

Цитат

Тука не може да се говори за качества само на пита, понеже същите качества ги има и АСТ, но за разлика от Аст питовете имат един недостатък - вродената агресия, която е наследствена и ще бъде много трудоемко чрез целенасочена развъдна дейност тази агресия да се намали чувствително. Пита е точно това, заредено оръжие. Възхищаваш му се, защото излъчва сила, а всеки обича силните. Но както знаете не оръжията убиват хора, а хората убиват хора. Пита може да бъде прекрасен любимец, когато е възпитан правилно от най-ранната му възраст. Но, има естествено една малка възможност дори възпитанието да не изкорени изцяло доминантните му прояви. Към АСТ се насочват хора, които се възхищават от внушителността, силата и изобщо екстериора излъчващ някаква харизма, но това са и хора, които се застраховат за характера на  кучето, защото характера на АСТ е продукт на много внимателни селекции, превръщащи го от бойно в изложбено куче. Пита все още се развъжда безконтролно, особено в БГ.

Значи според теб единствената разлика между пита и АСТ е вродената агресия, ОК  ами тогава значи единствената причина да избират пита е точно тази агресия...
Нека чуем и други мнения.

#4378 Потребителят е офлайн   odin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 09:18 PM

ало весела ти знаеш ли какво е пит и аст гледала ли си такова куче от някоя от двете породи че да даваш тон на темата  стаф не си виждала наживо това го знаем ти сама го писа вдругия форум а пит виждала ли си и смени тоя тон не подражаваи на някои хора от форума за аст не ти ходи на годините тук има хора които гледат питове отпреди да си била родена така че не учи тях какви са разликите как разбра че стафа е изложбено куче двете породи са с едни исъщи корени просто при стафа агресията е потисната но ако стопанина реши да я развие много бързо се вижда че и стафа има същите качества като пита и обратно и пита мове да се социализира аз имам по две кучета и от двете породи ивъпреки това не се наемам да правя сравнения и да давам тон на хората как да си гледат кучето всеки собственикрешава сам за себе си

#4379 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2007 - 09:58 PM

Цитат

ало весела ти знаеш ли какво е пит и аст гледала ли си такова куче от някоя от двете породи че да даваш тон на темата  стаф не си виждала наживо това го знаем ти сама го писа вдругия форум а пит виждала ли си и смени тоя тон не подражаваи на някои хора от форума за аст не ти ходи на годините тук има хора които гледат питове отпреди да си била родена така че не учи тях какви са разликите как разбра че стафа е изложбено куче двете породи са с едни исъщи корени просто при стафа агресията е потисната но ако стопанина реши да я развие много бързо се вижда че и стафа има същите качества като пита и обратно и пита мове да се социализира аз имам по две кучета и от двете породи ивъпреки това не се наемам да правя сравнения и да давам тон на хората как да си гледат кучето всеки собственикрешава сам за себе си

Още едно мнение, супер! Значи според теб няма никаква разлика между пита и АСТ!
Нека обобщя , според теб АСТ има същите качества като пита , но са подтиснати, а пък в пита те са изкуствено, сиреч, чрез възпитание развивани, с една дума ти отричаш генетично предаваните черти на характера, дали ще са агресивност или "гейм" въпрос на интерпретация.
Нека и други се изкажат, става интересно....

#4380 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 October 2007 - 10:41 PM

Цитат

Но бъркаш има и Митко, питай Тишо, но бях писал от неговия компютър оня ден

А ето отговора ми на Агалина

Ами ще ти отговоря макар, че както ти казах, отговорите са най-различни. Най-често се казва нещо завъртяно, но ако се вникне по-дълбоко ще се види , че са избрали пита заради възхищението от това , което може това куче, от тръпката да притежаваш скрито "оръжие", което никога не би използвал  , това всичко съчетано с отричането на принципите на развъждане на пита е лицемерно да не кажа направо перверзно.
Но за да получиш по-изчерпателен отговор на твоя въпрос, предлагам на всички , които пишат в тоя форум и притежават пит да напишат причините за своя избор на порода и в частност , кои качества притежава пита, а АСТ не . Моя отговор ще го добавя накрая, обещавам.

Въъъх, Редии..С тези никове - микове ....С тези  "ти- той-тихо-митко" ми скри шапката!!Се си мислех по-така че си....ако да ми е ..Ае да сте живи и здрави, и ти онзи ,дето говорил вместо куклата с корема си.....
Туй-онуй - стафа - пита -  на теб и онези другите от разчетвърторено  ти писание ви е все през токинга - не че нещо ново де.Макар чеее....гледам - на въоръжение е целият наличен щаб към момента...Остава ви само да сдъвчете Весела и сте готови... ;D ;D
  Компанията, сега ви остава само до откат  да казвате  стафовете кооолко са им ги подтиснали агресиите и как  неправоверните пит-любители всъщност си падат по друго  - и даже повече и от вас разчетворените, щото не си го признават тез лицемери . ;D ;D
User's Signature

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема