Американски питбул териер
Публикувано: 26 October 2007 - 11:42 AM
Аз тук не искам да водя спорове за бой с кучета- не го одобрявам, но всеки си има свободна воля да решава какво да прави!
И апропо кой според теб заслужава породата- обичащите хора кучетата или пускащи ги да се бият за пари!
И съжалявам, аз не мисля да продължавам безмислени спорове!
Идеята ми беше за клуб на любителите на питове и слагане на ред в нещата около породата, за което извинявайте че не виждам нищо лошо в това!
Публикувано: 26 October 2007 - 11:53 AM
Цитат
Аз тук не искам да водя спорове за бой с кучета- не го одобрявам, но всеки си има свободна воля да решава какво да прави!
И апропо кой според теб заслужава породата- обичащите хора кучетата или пускащи ги да се бият за пари!
И съжалявам, аз не мисля да продължавам безмислени спорове!
Идеята ми беше за клуб на любителите на питове и слагане на ред в нещата около породата, за което извинявайте че не виждам нищо лошо в това!
Извинявай но аз съм mitaksi, а поста за "наши" и "ваши" беше към Mitko.
Аз също съм против догфайтинга, но ти май нещо се обърка или не знаеш какво значи "гейм" на езика на файтърите.
А от твоя пост става ясно , че обичаш "гейма"!!!???!! :o
п.п. Моля по- полека с квалификациите, а правописа оставям на съвестта на стачкуващите в момента.
Публикувано: 26 October 2007 - 12:13 PM

Публикувано: 26 October 2007 - 12:22 PM
kunigan клипчето е много хубаво! :blink:
Публикувано: 26 October 2007 - 10:42 PM
Цитат
Аз попитах друго- онова ,което ти сам каза, че винаги задаваш на хора, гледащи пит, а не АСТ - коя е причината ,заради която са предпочели пит, а не АСТ, кои качества, които били харесали в пита и ги няма в АСТ.Попитах какво ти отговарят на перманентната ти анкета.Би ли отговорил, моля - супер съм заинтригувана - за втори път, моля за отговор.
Пък и ако добавиш и своя отговор за избора - ще е страхотно.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 October 2007 - 10:54 AM
Цитат
;DАлооо ,тии що ми саботираш токинга ,а ?Тъкмо ми стане интересно и възират..И после па да гледаме само бебета на снимчици и да отговаряме до припадък Сакън не му режи ушите и т.н.,все същото.
Ма ,т`ва колегите дето сте, хич не обичате да с говорите с нас незнаещите ,па после ни обвинявате ,че не разбираме.Ми обяснете де ,разкажете ,да почерпим от извора..
На, и ти като колега на митко ,питаш ме по-назад що ми харесвали буловете аджеба, пък за мазохизма ми ме пита - и к`во отговорих ти и нищо - никъв диалог не се реализира...не е джентълменско ,да знаеш .. :'(

Публикувано: 27 October 2007 - 12:40 PM
Цитат
Цитат
;DАлооо ,тии що ми саботираш токинга ,а ?Тъкмо ми стане интересно и възират..И после па да гледаме само бебета на снимчици и да отговаряме до припадък Сакън не му режи ушите и т.н.,все същото.
Ма ,т`ва колегите дето сте, хич не обичате да с говорите с нас незнаещите ,па после ни обвинявате ,че не разбираме.Ми обяснете де ,разкажете ,да почерпим от извора..
На, и ти като колега на митко ,питаш ме по-назад що ми харесвали буловете аджеба, пък за мазохизма ми ме пита - и к`во отговорих ти и нищо - никъв диалог не се реализира...не е джентълменско ,да знаеш .. :'(
Без коментар !!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Публикувано: 27 October 2007 - 06:35 PM
А ето отговора ми на Агалина
Ами ще ти отговоря макар, че както ти казах, отговорите са най-различни. Най-често се казва нещо завъртяно, но ако се вникне по-дълбоко ще се види , че са избрали пита заради възхищението от това , което може това куче, от тръпката да притежаваш скрито "оръжие", което никога не би използвал , това всичко съчетано с отричането на принципите на развъждане на пита е лицемерно да не кажа направо перверзно.
Но за да получиш по-изчерпателен отговор на твоя въпрос, предлагам на всички , които пишат в тоя форум и притежават пит да напишат причините за своя избор на порода и в частност , кои качества притежава пита, а АСТ не . Моя отговор ще го добавя накрая, обещавам.
Публикувано: 27 October 2007 - 07:42 PM
Публикувано: 27 October 2007 - 08:36 PM
Цитат
Значи според теб единствената разлика между пита и АСТ е вродената агресия, ОК ами тогава значи единствената причина да избират пита е точно тази агресия...
Нека чуем и други мнения.
Публикувано: 27 October 2007 - 09:18 PM
Публикувано: 27 October 2007 - 09:58 PM
Цитат
Още едно мнение, супер! Значи според теб няма никаква разлика между пита и АСТ!
Нека обобщя , според теб АСТ има същите качества като пита , но са подтиснати, а пък в пита те са изкуствено, сиреч, чрез възпитание развивани, с една дума ти отричаш генетично предаваните черти на характера, дали ще са агресивност или "гейм" въпрос на интерпретация.
Нека и други се изкажат, става интересно....
Публикувано: 27 October 2007 - 10:41 PM
Цитат
А ето отговора ми на Агалина
Ами ще ти отговоря макар, че както ти казах, отговорите са най-различни. Най-често се казва нещо завъртяно, но ако се вникне по-дълбоко ще се види , че са избрали пита заради възхищението от това , което може това куче, от тръпката да притежаваш скрито "оръжие", което никога не би използвал , това всичко съчетано с отричането на принципите на развъждане на пита е лицемерно да не кажа направо перверзно.
Но за да получиш по-изчерпателен отговор на твоя въпрос, предлагам на всички , които пишат в тоя форум и притежават пит да напишат причините за своя избор на порода и в частност , кои качества притежава пита, а АСТ не . Моя отговор ще го добавя накрая, обещавам.
Въъъх, Редии..С тези никове - микове ....С тези "ти- той-тихо-митко" ми скри шапката!!Се си мислех по-така че си....ако да ми е ..Ае да сте живи и здрави, и ти онзи ,дето говорил вместо куклата с корема си.....
Туй-онуй - стафа - пита - на теб и онези другите от разчетвърторено ти писание ви е все през токинга - не че нещо ново де.Макар чеее....гледам - на въоръжение е целият наличен щаб към момента...Остава ви само да сдъвчете Весела и сте готови... ;D ;D
Компанията, сега ви остава само до откат да казвате стафовете кооолко са им ги подтиснали агресиите и как неправоверните пит-любители всъщност си падат по друго - и даже повече и от вас разчетворените, щото не си го признават тез лицемери . ;D ;D