Американски питбул териер
Публикувано: 27 August 2008 - 04:39 PM
Това е,обсебено е това да се бие,най-лошото е 4е нито при команда,нито ако го сриташ ще пусне...
Има и други породи които също са много агресивни,но при добро обу4ение ще пуснат жертвата...
Докато тези ку4ета,както и да ги отглеждаш,колкото и внимателен да си,не те слуша когато най-много трябва.
Аз се възхищавах на Питбула,мислех ги за толкова смели...
Но сега като се замисля,ку4ето не е смело,а Не-нормално,става единствено да се бие до смърт,и не мога да разбера защо забраняват боевете с питбули,като те за това са създадени!
Публикувано: 27 August 2008 - 06:48 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 27 August 2008 - 07:28 PM
Цитат
Публикувано: 27 August 2008 - 09:13 PM
Цитат
Цитат
Сега разбрах защо е създаден питбула...
Аз си мислех 4е е за бой,а то било семейно ку4е...
Простете ако съм обидил някои,просто и най-малка представа нямам,що за ку4е е питбула!
Публикувано: 27 August 2008 - 09:27 PM
Цитат
не ве,не ве...
аз признах породата ве4е!
Публикувано: 27 August 2008 - 10:53 PM
Цитат
Би ли обяснила на всички, как точно ти, се справи с твоя зъл приятел?
Или той по начало така си е израстнал?

Публикувано: 27 August 2008 - 10:55 PM
Цитат
Цитат
Извинете, но колко различни пит-а сте отгелдали и обучили, за да приемате това твърдение!
Благодаря!

Публикувано: 28 August 2008 - 01:37 AM
Публикувано: 28 August 2008 - 09:03 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Извинете, но колко различни пит-а сте отгелдали и обучили, за да приемате това твърдение!
Благодаря!
Публикувано: 28 August 2008 - 09:20 AM
Цитат
Благодаря!
Да не говорим,че точно двете как да кажа защитнички на питовете са гледали куче мах 2г ;) Не ми се обиждайте,но преценката ви не би могла да бъде обективна (не,че не е вярна) поне на този етап,след години може би да :blink:
Мнението ви по въпроса по-скоро е насаждано от четене,четене ... контакт с хора гледали кучета (да речем агалина) отколкото при контакт със самите питбули ако ме разбирате. :blink:

Публикувано: 28 August 2008 - 10:58 AM
И не, впечатенията ми не се градят на това кой какво ми е казал, не съм такъв тип човек просто, за каквото и да било!

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 28 August 2008 - 11:11 AM
Цитат
Ако не искате агресивно ку4е,което да не се бие,защо си взехте питбул...
Моля простете за намесата тъй като аз съм пълен лаик на тема питбули-това е просто личната ми преценка.Ако бъркам поправете ме.

Публикувано: 28 August 2008 - 11:25 AM
Цитат
Цитат
Ако не искате агресивно ку4е,което да не се бие,защо си взехте питбул...
Моля простете за намесата тъй като аз съм пълен лаик на тема питбули-това е просто личната ми преценка.Ако бъркам поправете ме.
Разликата между питбула и ротвайлера,или добермана и т.н. е 4е,това са изклю4ително умни ку4ета.Сега да не изброявам за какво ги използват,и защо са създадени,то се знае...
Питбула е създаден да се бие,тва си е генетика просто.Ку4е-Победител,изклю4ително силно,храбро...
Затова мисля 4е хората им обръщат внимание,защото са Победители.
Публикувано: 28 August 2008 - 11:47 AM
Цитат
Не знам защо си решил, че твърденията ти са аксиома, но до момента не виждам за едно нещо да си конкретизирал на каква база го твърдиш. Щото докато не го направиш си нормален събеседник точно колкото масата баби по парковете - чул няква глупост и никакъв аргумент не може да му я избие от главата. Та ако те влече напиши го още пет пъти същото, ако искаш вкарай и друг рефрен :sviruka: Ма не се сърди ако погрешка се обърна към теб с "како Сийке" ;)

Публикувано: 28 August 2008 - 01:24 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Благодаря!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !