Американски питбул териер
Публикувано: 30 December 2008 - 01:21 PM
Публикувано: 12 January 2009 - 04:05 PM
Бих искал да коментираме кой с какво си храни кучето , и според вас кое е по-добре за вашият любимец,особено зимата , а и не напоследно като вкусови качества кое е по добро и кое доставя по-вече удоволствие на кучетата, сухата храна или сготвената от вас храна. На много места съм виждал много хора да пишата и да повтарят, че на кучето му било все едно ако яде цял живот само "топчета" , едва ли не няма вкусови рецептори. А също и другият мит , че ако не му давате суха храна , ....в която всичко било специално балансирано от специалисти , може да му окапе козината, да се разболее и т.н. и т.н. глупости :huh: .
А и много специалисти казват, че храненето със суха храна било и по-евтино ;D още по-голяма глупост .
На мен например едно куче около 22кг. ми струва около 60стотинки на ден за храна.
Чакам вашите коментари и примери.

Публикувано: 12 January 2009 - 05:28 PM
Публикувано: 12 January 2009 - 10:11 PM
Публикувано: 12 January 2009 - 11:50 PM
Цитат
Бих искал да коментираме кой с какво си храни кучето , и според вас кое е по-добре за вашият любимец,особено зимата , а и не напоследно като вкусови качества кое е по добро и кое доставя по-вече удоволствие на кучетата, сухата храна или сготвената от вас храна. На много места съм виждал много хора да пишата и да повтарят, че на кучето му било все едно ако яде цял живот само "топчета" , едва ли не няма вкусови рецептори. А също и другият мит , че ако не му давате суха храна , ....в която всичко било специално балансирано от специалисти , може да му окапе козината, да се разболее и т.н. и т.н. глупости :huh: .
А и много специалисти казват, че храненето със суха храна било и по-евтино ;D още по-голяма глупост .
На мен например едно куче около 22кг. ми струва около 60стотинки на ден за храна.
Абе Ники, мани сега кой с какво хранел...
Вземи та пусни някоя снимка на Танговия син,
че ми е интересна тая червено-тигровата окраска!
Публикувано: 12 January 2009 - 11:56 PM
не ме стърпява напоследък и се оглеждам по 'PR' вариянтът на UKC пит булът
и не знам, може в скоро време да се сдобия с едно такова щатско "страшилище"...
Публикувано: 13 January 2009 - 11:13 AM
Цитат
Цитат
Абе Ники, мани сега кой с какво хранел...
Вземи та пусни някоя снимка на Танговия син,
че ми е интересна тая червено-тигровата окраска!

По нови снимки нямам
Как така се преориентира на УКЦ стандарт ?
А колкото до темата , по-добре да се пише за това кой с какво храни отколкото по захаросани темички. А и гледам форума тук запада нещо....
Я ти кажи с какво храниш , колко и т.н.
Публикувано: 13 January 2009 - 11:21 AM
Иначе колкото повече гледам кучето, толкова повече двамата си приличат според мен. Макс ми стой по-дребен де, но пък по снимка това е трудно да се каже категорично.
Незнам виждали ли сте на живо такава цветова комбинация, но мен много силно ме впечатли. Може и да е срамота, но май заради очите и цвета на козината го избрахме точно него.
Публикувано: 13 January 2009 - 11:35 AM
Цитат
Как така се преориентира на УКЦ стандарт ?
Я ти кажи с какво храниш , колко и т.н.
Благодаря за бързата реакция и за снимките!
Ами по-добре UKC Pit Bull, от колкото никакъв братко!
Нали помниш колко плювни се изписаха около мен и АDBA
кучетата на моят бивш "приятел", а и за мойте такива? За това
мисля за напред да си гледам Стафчетата и Булитата, а ей така за
"цвят" да внеса две UKC пит булчета с червени носове за кеф да са ми!
Храната при мен е различна, според зависи от доста работи. Видът и качеството на
гранулата зависи от социалния ми статус, ако аз съм добре - кучетата ядат Роял Канин,
но в момент на криза като тази ядът по-евтина и по-нисък клас храна, комбинирана с месо.
Месото го давам винаги и само сурово като добавка към гранулата. Хапват конско и магарешко...
Публикувано: 13 January 2009 - 11:41 AM
Цитат
Иначе колкото повече гледам кучето, толкова повече двамата си приличат според мен. Макс ми стой по-дребен де, но пък по снимка това е трудно да се каже категорично.
Незнам виждали ли сте на живо такава цветова комбинация, но мен много силно ме впечатли. Може и да е срамота, но май заради очите и цвета на козината го избрахме точно него.
Незнам, може и аз да недовиждам или да ми се струва че има леки тигрици та за това...
Защо пък се срамуваш, че си избрала кучето си защото е било по-различно от братчетата си?
Какво като е със светли очи и със розов или червен нос? Та това е пит бул, който няма претенций
да е изложбено куче. Взели сте си го за да ви радва във къщи и по време на разходките, не е ли така?
Публикувано: 13 January 2009 - 11:51 AM
Цитат
Цитат
Незнам, може и аз да недовиждам или да ми се струва че има леки тигрици та за това...
Защо пък се срамуваш, че си избрала кучето си защото е било по-различно от братчетата си?
Какво като е със светли очи и със розов или червен нос? Та това е пит бул, който няма претенций
да е изложбено куче. Взели сте си го за да ви радва във къщи и по време на разходките, не е ли така?
Не се срамувам от избора си! Напротив, много харесвам кучето си!
За мен Макс е уникален, той е първия пит в тази цветова комбинация който виждам, а и още не съм видяла тук поне друг такъв. Най-малкото очите не пасват.
Просто знам, че куче не се избира само по цвят, но при него това беше ръководното това имах предвит.
Публикувано: 13 January 2009 - 12:09 PM
Иначе със сигурност ето така: http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=7922.0;attach=222387;image
Всъщност, това куче е наиситна хубаво. Но все имам чувството, че моят е по-дребен 44-45 см в холката и 23-25 кг :rolleyes: