Американски питбул териер
Публикувано: 14 January 2009 - 11:09 PM
Цитат
.....
А сега да направя една разбивка на храненето:
Това което виждате на снимката са 7кг. пилешко х 1.5лв= 10.50лв
4кг. пат.фенери х 1лв = 4лв
2кг. ориз х 1.5лв= 3лв
2-3кг моркови или зеле х 2лв
7 хляба за една седмица 7 х 0.5лв = 3.50лв
Хлябовете давам по един на всяко хранене
Или общо 23лв за 7- 8 дена за 5 кучета или средно около 61ст. на ден на куче. Като едно куче получава на ден по около 300гр. храна под формата на истинско месо и мазнини. Общото количество храна е около 36кг. , получава се около 1кг. на ден на куче + около 300мл вряла вода , с която им заливам иначе замръзналата храна се получава дажба около 1.3кг на ден .
Това е зимното общо хранене, лятото са на сурово месо и тогава ползвам и среден клас гранула.
Благодаря за рецептата, полезно наистина и практично, но само хляба ме притеснява. Като гледам цената му не е пълнозърнест, а белия не е ли вреден по принцип за кучовци? А за мазнините предполагам за животински става дума. знаете ли от кое месо принципно кучето си ги набавя най-добре... може ли да му давам примерно малки количества сланина през зимата... в по-голямата част от денонощието е на студено, храня го добре, но самия ген си му е да е жилка... смисъл такъв, че трудно качва мазно и май трябва да наблегна на мазнините наистина. а да забравих да попитам и още нещо- чувал ли е някой полезна ли е бирената мая за кучета. за спортно хранене на хора си е супер полезна добавка, но на кучета може ли да се дава?
Публикувано: 15 January 2009 - 09:11 AM
Публикувано: 15 January 2009 - 12:07 PM
Цитат
Благодаря! не се бях сетил да проверя
Публикувано: 15 January 2009 - 06:26 PM
Цитат
Мани, то нали се вижда квото трябва,
а пък и мойта дума на две не става, мисля
знаеш? Така, че майната му на доброто минало...
Само дето братко, то се вижда какво беше преди и какво е сега! B)
Умилително го каза ти..Бърша сълзица сега.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 January 2009 - 09:33 PM
Цитат
значи можеш да постнеш снимки на "сини" кучета АПБТ! ;)
На мен лично би ми било интересно ако публикуваш фотоси на
някой сини питове. Интересува ме как изглеждат най-добрите им
екземпляри в момента, а и защо не най-известните сини като цяло!
:blink:
Предлагам да започнеш ти защото си много напред .Другите ще допълваме ,ако можем.Сериозно.

Публикувано: 16 January 2009 - 09:39 PM
Публикувано: 17 January 2009 - 12:07 AM
Много пъти си декларирала тук, че не харесваш питове и даже искаше многократно забраната им и то в този сайт -все пак гугъл помни.
А помниш ли тръпката да пипнеш за първи път пит бул-моята Джеса ти беше сефтето ....Страаах .Ужаааасс.ПИП ЗВЯР... ;D
Нищо, че чауто дето го разхаждаш е агресивно и хапещо.А Джесуна ви изтърпя стоически да се снимате с нея въпреки невъзпитаното ти куче.
Не друго ,ма девойките сте яко лежерни напоследък наоколо:blink:
Нямаше да ми пречи ако не го четяха хиляди хора и не се стоварваше на кучета вашето нехайство.

Публикувано: 17 January 2009 - 12:51 AM
Цитат
А относно моята мърличка,определено не мога да кажа,че е невъзпитана,но не обича да я докосват чужди хора,иначе не закача :blink: ;)
п.п а този пит наистина се доближава до идеала ми,харесва ми определено.

Публикувано: 17 January 2009 - 01:23 AM
Лъжа разбира се , признавам - зла съм и редактирам сега този си пост.
А ти можеш ли да обясниш в прав текст какво точно правиш и що набута тук Бушката?

Публикувано: 17 January 2009 - 02:11 AM
Цитат
Лъжа подвеждащо , признавам - зла съм и редактирам сега този си пост.
А ти можеш ли да обясниш в прав текст какво точно правиш и що набута тук Бушката?
А бушката просто ми е в подпис,не съм я турнала туку тъй в темата. :blink:

Публикувано: 17 January 2009 - 02:28 AM
Цитат
Цитат