dmm, в Mar 3 2009, 10:04 AM, написа:
Американски питбул териер
Публикувано: 14 March 2009 - 10:39 AM
http://www.northlandpits.com/
http://www.anchorchainkennels.com/
Два развъдника за питове.Кучетата на мен ми допаднаха
http://www.anchorchainkennels.com/
Два развъдника за питове.Кучетата на мен ми допаднаха

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 16 March 2009 - 08:24 PM
(Съжалявам, че въпросът не е поместен на правилното място, но там просто са заети да си разменят прекалени любезности) Здравейте! Имам малко стафче, на 2 месеца и 5 дена е в момента, преди 4 дена му направихме 2-рата имунизация, много добре се развива малкия, храни се чудесно, расте много здрав и силен. Когато се срещнах с ветеринаря за втората ваксина, той ми каза, че след 10 дена ще мога спокойно да го извеждам навън. Каза, че вече ще си е изградил солидна имунна система и ще може да се пребори спокойно с дразнителите на прородата. Ветеринарят е един от най- добрите в Пловдив и мисля, че мога да му се доверя, но искам да знам и от вас- съвестните собственици, ще може ли наистина спокойно да се извежда тогава? Трябва все пак малкият да види слънце, да не рахитяса, но най- важното е да е в правилния момент, благодаря ви предварително за отговорите! Поздрави!
Публикувано: 16 March 2009 - 08:44 PM
roughdog, в Mar 16 2009, 06:24 PM, написа:
(Съжалявам, че въпросът не е поместен на правилното място, но там просто са заети да си разменят прекалени любезности) Здравейте! Имам малко стафче, на 2 месеца и 5 дена е в момента, преди 4 дена му направихме 2-рата имунизация, много добре се развива малкия, храни се чудесно, расте много здрав и силен. Когато се срещнах с ветеринаря за втората ваксина, той ми каза, че след 10 дена ще мога спокойно да го извеждам навън. Каза, че вече ще си е изградил солидна имунна система и ще може да се пребори спокойно с дразнителите на прородата. Ветеринарят е един от най- добрите в Пловдив и мисля, че мога да му се доверя, но искам да знам и от вас- съвестните собственици, ще може ли наистина спокойно да се извежда тогава? Трябва все пак малкият да види слънце, да не рахитяса, но най- важното е да е в правилния момент, благодаря ви предварително за отговорите! Поздрави!
roughdog, ти би се доверил на мнения по форуми, но не и на ветеринаря си, който по твои думи си разбира от работата? Нещо ми се губи целта на въпроса ти :) А каза ли ти да не го събираш много с други кучета, все още?
Публикувано: 16 March 2009 - 10:06 PM
azzzy, в Mar 16 2009, 07:44 PM, написа:
roughdog, в Mar 16 2009, 06:24 PM, написа:
roughdog, ти би се доверил на мнения по форуми, но не и на ветеринаря си, който по твои думи си разбира от работата? Нещо ми се губи целта на въпроса ти :) А каза ли ти да не го събираш много с други кучета, все още?
Доверявам се на ветеринаря си, щом съм го избрал, просто винаги е по- добре да прочетеш още нещо от хора, които претендират, че си гледат кучето както трябва. Добре е някой, които се е сблъскал наскоро, или се сблъсква в момента с това да ми сподели как е процедирал. Иначе каза ми, че не е добре да го срещам с други кучета или животни изобщо, но е необходимо да вижда слънце, защото както знаем всички то е един от най- важните необходимости за добрия растеж на кучето. От тези съображения питам, тъй като не искам кучето ми да хване рахит, но не искам и да му се лепне някоя болест. Логиката е проста- искам най- доброто за него!
Публикувано: 16 March 2009 - 11:11 PM
Публикувано: 18 March 2009 - 11:17 PM
azzzy, в Mar 16 2009, 09:11 PM, написа:
За сега това и правя, а и времето не е особено подходящо за излизане, пазя го да не настине, че да не отложим и ваксините инцидентно. Зададох си въпросът основно, поради това, че общопроето преди известно време е било, че кучето се вади 15 дена след 3-тата ваксина, тогава минава инкубационният период и то може спокойно да се среща и с други животни. Това ме изненада, тъй като мой приятел, който също ползва услугите на съшия ветеринар получи именно тези препоръки от него- 15 дена след 3-тата, но с разликата, че от тогава минаха година и 2-3 месеца, Мисълта ми е, че може би има известна промяна и за това да ме е посъветвал така. За това си задавам и въпросът, някой ако знае, да сподели дали сега ваксините са по- осъвършенствани, или нещо подобно. Смея да твърдя иначе, че за сега поне малкият показва сериозни признаци на силна имунна система, тъй като живее на по- хладно, но се преборва с това, енергичен и игрив е и с всеки ден става все по- занимателен и концентриран в преследването на играчката си, не показва и никъкъв каприз към храна (единствено последната му се отрази малко разхлабващо, а и като цяло мисля, че рибата като основен вкус не му се нравише особено). Поздрави!