Американски питбул териер
Публикувано: 05 June 2009 - 08:09 AM
Публикувано: 05 June 2009 - 11:55 AM
БГ КУЧЕТА В ПИТ КОНДИЦИЯ

Внимавайте лятото в жегите не оставяйте кучетата си прекалено мазни. За моето куче храната му е пилешко месо (бутчета,гърди или каквото ми донесат с изтекал срок в тарелки ) булион от свареното месо малко гранула и 1-2 филии хляб за въглехидрат + най важното витамини S.A-37 когато кучето е мазно в жегите му се товари целия организъм.

Внимавайте лятото в жегите не оставяйте кучетата си прекалено мазни. За моето куче храната му е пилешко месо (бутчета,гърди или каквото ми донесат с изтекал срок в тарелки ) булион от свареното месо малко гранула и 1-2 филии хляб за въглехидрат + най важното витамини S.A-37 когато кучето е мазно в жегите му се товари целия организъм.
Публикувано: 05 June 2009 - 12:23 PM
Кучетата се чувстват мн добре за жегите им е идеално
кучетата не са мои просто показвам как спорет мен (това е форум нали? всеки има собствено мнение) трябва да изглежда един питбул през лятото а тоя жълтия с наморника MR. INDIAN ROM е пра дядо на моя NITRO а тоя му е другия пра дядо по баща PITSTOP'S RED (SMITH) ROM

Публикувано: 07 June 2009 - 04:52 PM
Публикувано: 07 June 2009 - 05:00 PM
agalina, в May 31 2009, 09:40 AM, написа:
pittayson, в May 27 2009, 06:54 PM, написа:
фех, в May 26 2009, 07:09 PM, написа:
Родителите му бяха кучета участващи в боеве.което допринесе тайсан от 5месечна възраст да е исключително агресивен за себеподобни .За жалост неможах да го отуча от тази агресия към други кучета.за мен е един истински ПИТ БУЛ
тежи зимно време 45кг лято 40кг понеже го гледам на двора.
Истински пит? Много разтегливо понятие.За американците отглеждащи 'мечета',слабите са нещо,което не е пит.За тези със слабите,едрите са всичко друго,но не и питове.Въпрос на гледна точка.
За мен идеален пит е XBP Comet,а идеална кучка XBP Luna.Изобщо,повечето кучета на Xtreme Bully Pitbull Kennels. http://xtremebullypitbulls.com/
Прикачени снимки

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 07 June 2009 - 07:27 PM
LilTed, в Jun 7 2009, 04:00 PM, написа:
Истински пит? Много разтегливо понятие.За американците отглеждащи 'мечета',слабите са нещо,което не е пит.За тези със слабите,едрите са всичко друго,но не и питове.Въпрос на гледна точка.
За мен идеален пит е XBP Comet,а идеална кучка XBP Luna.Изобщо,повечето кучета на Xtreme Bully Pitbull Kennels. http://xtremebullypitbulls.com/
Извинявай, ти до колко си запозната с тази порода? Защото поста ти е колкото смешен, толкова и невярен.
1.Истинският пит въобще НЕ Е разтегливо понятие.
2.За американците отглеждащи "мечета", както написа, слабите въобще НЕ СА нещо, което не е пит. Каквито и да са американците, от която и страна да са на реката, никога не отричат истинските кучета.
3.Идеалният пит според тебе (XBP...).... НЕ Е пит.

Публикувано: 07 June 2009 - 07:28 PM
аз ако покажа за мене изтински пит какво е и ако покажа за мене истинските развъдници ще има 30 коментара с обиди но ето ги пак ви казвам не си пускам кучето на бой просто имам чистокравен питбул
www.gamedogs.com
www.smart-knl.com.ua
www.bijeljinaboys.com
www.antohinkennels.com
www.yacuza.net
ето за мене изтински питбул двоен гранд шампион ТОРНАДО
www.gamedogs.com
www.smart-knl.com.ua
www.bijeljinaboys.com
www.antohinkennels.com
www.yacuza.net
ето за мене изтински питбул двоен гранд шампион ТОРНАДО