Американски питбул териер
Публикувано: 25 December 2005 - 02:27 PM

Публикувано: 25 December 2005 - 06:51 PM

Публикувано: 25 December 2005 - 08:01 PM
Публикувано: 25 December 2005 - 10:25 PM

Публикувано: 26 December 2005 - 12:26 AM
Цитат
Не разбирам защо нападате всеки, който не е спец и моли за помощ?! Човекът се интересува, чете, питал е, а сега иска помощ, а тук навсякъде - като поискаш такава се започват едни плюеници и инронични забележки... Не можете ли да помогнете, без да отказвате човека от идеята да попита знаещите хора, които предполага, че ще намери тук?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 December 2005 - 01:19 AM
Цитат
Пътят към Ада е покрит с добри намерения!
Надявам се, че наистина ми казваш това с МИЛ тон cl)
И колкото и да е странно, научих нещо ново!
А не е ли това идеята на питащите и отговарящите?
п.п. Мисля, че питащия отгоре, все пак ще си вземе пит и ако наистина искате - поне можете да му дадете съвети, за да знае с какво се захваща.
Ако не искате - здраве да е - един невеж, със заредено оръжие повече...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 26 December 2005 - 01:26 AM
Цитат
Цитат
Пътят към Ада е покрит с добри намерения!
Надявам се, че наистина ми казваш това с МИЛ тон cl)
И колкото и да е странно, научих нещо ново!
А не е ли това идеята на питащите и отговарящите?
п.п. Мисля, че питащия отгоре, все пак ще си вземе пит и ако наистина искате - поне можете да му дадете съвети, за да знае с какво се захваща.
Ако не искате - здраве да е - един невеж, със заредено оръжие повече...
многократно сме го писали!`що не четете!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 26 December 2005 - 01:31 AM
Цитат
Ами аз се учудих на отношението ви, а това ако той не е чел ... е негов проблем. Мен темата му не ме касае.

Публикувано: 26 December 2005 - 01:42 AM
Цитат
Щом държите да сте агресивни - бъдете (само не разбрах защо).
fow

Публикувано: 26 December 2005 - 01:48 AM
Цитат
Цитат
Щом държите да сте агресивни - бъдете (само не разбрах защо).
fow
Защото, мило, проблемът с тези кучета е жесток.
Да не занимаваме хората - нещо се впрягаш-говориш за некакви агресии- ако има нещо, пиши ми на ЛС.Бъди здрава.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 26 December 2005 - 04:45 AM
Честита коледа и весело посрещане на новата година!

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 26 December 2005 - 06:26 PM
колкото до бебетата, така неможе да се прецени какви ще станат.вси4ки бебета са еднакви, много е трудно да се прецени.
ако ни покажеш родителите може да ти дадем съвет.
и кажи защо искаш пит?само не ми казвай, 4е защото е модерно.
4овек, който не е имал такова ку4е неможе да ни разбере.
тук говориме за вашето здраве, както и затова на ку4ето!!

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!