Американски питбул териер
Публикувано: 26 December 2005 - 06:44 PM
Защо искам пит ли... Да доста добър въпрос. Когато реших да си имам куче си казах, че искам не много високо куче със къса козина. Приятели ми предложиха да си взема МОПС, но то не ми хареса. След това някой ми предложи питбул, не знаех как точно излгежда питбула, разгледах снимки във ГООГЛЕ.СОМ и наистина се влюбих в това куче, сигурно няма да ме разберете или ще си кажете че съм някав заблуден балък, Напротив ! Наистина породата много ми доапта и прочетох доста инфо и просто наистина много ми допада! Не държа на АБСОЛЮТНО чистокръвно куче, знам че такова трудно се намира, но тези от снимката са много сладки :) Добре да задам така въпроса ми: Това малки пит-чета ли са ? :)
Мерси
Мерси
Публикувано: 26 December 2005 - 07:35 PM
Човече, щом от снимки и инфо си се влюбил в пита нямаш си напредстава как ще се влюбиш когато си вземеш. Чесно казано в моя случеи съвсем случайно ми се случи да гледам пит у дома, но сега за нищо на света няма да го махна от дома си. :) Това куче не е като другите, то е живо с него играта е забавна колкото за него толкова и за теб, не го приемаш като задължение, че трябва да искараш кучето. С нетърпение чакаш мига да се върнеш у дома да го видиш и да го изкараш да си поиграете. С него се забравя цялото тъпо и тежко ежедневие, но нетрябва да забравяш, че все пак си е ангажимент. С пита трябва да се внимава както е добричак, кротичак и миличак така може да стане злобен, отмъстителен и зъл. Възпитаваш ли го ще е лесно гледане, но не го ли възвпиташ поне малко ще те побърка. :) Поздравления за избора!
Публикувано: 26 December 2005 - 08:57 PM
прили4ат на пит4ета, и мисля 4е съм виждала тази обява някъде из нета.
Хора внимавайте с ку4етата.това не е просто поредния домашен любимец, това е като да имаш пистолет и да не можеш да стреляш(знам, 4е се повтарям, но дано ме разберете).
от пит може да стане едно добре социализирано ку4е, възпитано и кротко.но може и да се превърне в неконтролируемо животно, което няма да се спира пред нищо.
вси4ко зависи от вас, вси4ко е във вашите ръце.приемето го сериозно и се грижете за него пове4е от колкото за себе си!!
зай4е^бай4е, твоята красвица е още много малка и се съмнявам, 4е си осъзнал/а колко е сериозно ку4ето и каква е истинската му същност!!!
пожелавам УСПЕХ на вси4ки!ние сме насреща за вашите въпроси, надяваме се да помогнем.....
Хора внимавайте с ку4етата.това не е просто поредния домашен любимец, това е като да имаш пистолет и да не можеш да стреляш(знам, 4е се повтарям, но дано ме разберете).
от пит може да стане едно добре социализирано ку4е, възпитано и кротко.но може и да се превърне в неконтролируемо животно, което няма да се спира пред нищо.
вси4ко зависи от вас, вси4ко е във вашите ръце.приемето го сериозно и се грижете за него пове4е от колкото за себе си!!
зай4е^бай4е, твоята красвица е още много малка и се съмнявам, 4е си осъзнал/а колко е сериозно ку4ето и каква е истинската му същност!!!
пожелавам УСПЕХ на вси4ки!ние сме насреща за вашите въпроси, надяваме се да помогнем.....

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!
Публикувано: 26 December 2005 - 10:15 PM
Цитат
прили4ат на пит4ета, и мисля 4е съм виждала тази обява някъде из нета.
Напълно съм съгласна и ще ви кажа защо.Тъй като моето куче е вече на 2 години и е зряло, реших да го заплодя.Тя попринцип е много спокойна и дружелюбна.Не е агресивна...Но вчера я водих при мъжкия и за малко не го "изяде" .Никога несъм я виждала такава...и несъм предполагала ,че може да тръгне някога да хапе .... Така че с тези кучета трябва да се действа доста предпазливо и да се обмисля всяка стъпка в убочението им. cheers

Публикувано: 27 December 2005 - 02:50 PM
Това е майчето :) качих я на друго място дано тука да ти я отвори bagira
http://usera.imageca...e/Berta/222.jpg
http://usera.imageca...e/Berta/222.jpg
Публикувано: 28 December 2005 - 08:52 PM
Цитат
ДА ВИЖДАШ ЯРМА И КОЧИНА НАБЛИЗО. bash
Съжалявам ,ако ти е вътрешно ,но -синджир ,порутена колиба и слабинко куче....
ЕЙ ТОВА НЕ ПОНАСЯМ!КАК СИ ГИ ВЪДЯТ -ТЕЗИ КУЧЕТА ( А И ОСТАНАЛИТЕ) НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!Като знам моите как не мога да ги изчегъртам от леглото....
СЪДБА.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 December 2005 - 09:21 AM
И за мен питобоните не могат да бъдат дворни кучета....тва по скоро отива на някои рошави...пита е спорт не да седи в двора на верига и в колиба..виждал съм един бяло черен в един склад на вериги и колиба...не ми харесва тая гледка..
Нищо лично мое мнение
Нищо лично мое мнение
Публикувано: 29 December 2005 - 11:26 AM
Брата и сестрата на берта живеят в клетка направена от мрежа и дървени колове. В растояние 3 на 3 метра 2 кучета. Има една кулиба, а земята е разкаляна. Няма нито плочки нито цимент нищо.Самите кучета са мръсни и леко затлъстяли.Изкарват ги в седмицата 1 път.