Американски питбул териер
Публикувано: 07 November 2009 - 11:14 AM
Zdraveite az sega se regnah v tozi forum i gledah 4e ste pisali za pitovete i az imam pit :) 6te ka4a i snimki.gledam 4e pi6ete za kilogramite na pitovete i razni takiva.iskam da kaja ot opita koito imam 4e 1 pit trqbva da e mejdu 18 i 25 kg za da se 4uvstva dobre da e zdrav fizi4eski i za da izgledjda dobre.ku4e ot sorta na 40 kg sa prekaleno mnogo.i mejdu drugoto za izlojbi moje da e kum 30 kg no samo za izlojbi ina4e ako si e domashen lubimec ili za razni sportove ne za boi ami za teglene visene i tem podobni pita trqbva da e ne pove4e ot 25 kg.tova e moito li4no mnenie no sum go ispital.tejkiq pit moje da se kaje na vid e hubav daje na mene li4no ne mi haresva.spored mene i tolkvoa golqm pit e defekt.nz az li4no nemoga da napravq pit tolkvoa kg osven s razni himii.tuka ku4eto mi e o6te na mesec i polovina.sega e na 7 meseca nqmam snimki na kompa no kato ka4a 6te pratq :)
Публикувано: 09 November 2009 - 02:17 PM
Цитат(ATINA PALADA-DONICHKA @ Nov 9 2009, 11:36 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Моето момче скоро ще стане на 11 месеца и е 20кг,закова на тях от 8 месечен.
Ще дръпне спокойно . И кучетата растат така както хората - "на пресекулки" . Гледаш го дълго време на едни кила или на горе долу на един ръст и по некое време като качи за няма и седмица . . . :)
Публикувано: 10 November 2009 - 02:04 PM
Моля любителите на питбули да погледнат тази тема.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Save-darina.org - Спаси, дари на...
Публикувано: 16 November 2009 - 01:54 AM

...it ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. HOW MUCH YOU CAN TAKE AND KEEP MOVING FORWARD! THAT'S HOW WINNING IS DONE!!!!
Публикувано: 20 November 2009 - 08:59 AM
Ох,тази сутрин щях да се побъркам....
На разходката ни на една полянка,някакъв мъж ама бая солиден си отключва колата и бебе с него на ръце.Тоя моя като чу че се отваря кола и реши да се радва на мъжа.Така до тук добре,ама този солиден представител на мъжете като го видя така се шмугна в колата светкавично(бебето вече беше вътре не в ръцете му),чак не ми се вярваше какво става.Опитах се да му обясня,че няма да му направи нищо само се радва,а той "ама мене много ме е страх от кучета имам и дете!!!"..... и аз шах
Иска ми се някак да накарам този мой разбойник да разбере че не всяка кола чака него.Само като види някой да се качва или слиза става неудържим.Пробвала съм със забрана,с не,с поддръпване на повода и команда тук-без резултат.
Най-много ме е страх,че е толкова общителен и лесна мишена за недобронамерени хора.
Някой дали има идея как да се отучим от това?
На разходката ни на една полянка,някакъв мъж ама бая солиден си отключва колата и бебе с него на ръце.Тоя моя като чу че се отваря кола и реши да се радва на мъжа.Така до тук добре,ама този солиден представител на мъжете като го видя така се шмугна в колата светкавично(бебето вече беше вътре не в ръцете му),чак не ми се вярваше какво става.Опитах се да му обясня,че няма да му направи нищо само се радва,а той "ама мене много ме е страх от кучета имам и дете!!!"..... и аз шах
Иска ми се някак да накарам този мой разбойник да разбере че не всяка кола чака него.Само като види някой да се качва или слиза става неудържим.Пробвала съм със забрана,с не,с поддръпване на повода и команда тук-без резултат.
Най-много ме е страх,че е толкова общителен и лесна мишена за недобронамерени хора.
Публикувано: 20 November 2009 - 06:17 PM
Цитат(ATINA PALADA-DONICHKA @ Nov 20 2009, 07:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ох,тази сутрин щях да се побъркам....
Това че се разхожда без повод е лошо . Като порасне няма да имаш контрол , от малко го свиквай с наморник
Публикувано: 23 November 2009 - 01:38 PM
На повод е през 90% от разходката пускам го да потича малко и гледам да няма хора.
Проблема който срещам е само с тази негова любов към хората и факта,че е толкова общителен.Радвам се на добротата му,но понякога прекалява и така да го влече към колите
Проблема който срещам е само с тази негова любов към хората и факта,че е толкова общителен.Радвам се на добротата му,но понякога прекалява и така да го влече към колите