Dog.bg Форуми : Американски питбул териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (379 Страници) +
  • « Първа
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски питбул териер

#6761 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 May 2011 - 05:59 PM

моето куче това с сродените гени бялото може да срещнеш из Пловдив базата и градската :)
User's Signature

My link

#6762 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Pits,Staffs

Публикувано: 09 May 2011 - 08:04 PM

Извинявам се ако съм те убидил,просто съм достатъчно наясно с генетиката и такива аномалии при повечето животни се получават именно при близкородствено кръстосване , наблюдават се и аномалии като липса на синтеза на пигмента меланин определящ цвета на кожата (албиноси),кучето едва ли е албинос (слабо вероятно да е със червени очи също) но наистина чисто белия цвят при питпвете е доста рядко срещан.

#6763 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 May 2011 - 08:51 PM

Сто години да живея, пак няма да мога да разбера - ЗАЩО, за Бога , искате поколения от нечистопордно куче??:
- дали ще се осъществи мечтата ви за евентуален клонинг на драгоценното ви любимо съкровище ,че да пребъде то до амина?
- дали ще можете да предвидите стопаните и съдбата на кучилото ,и стопаните и съдбата на кучилата на кучилото? И на техните кучила?
- дали и до колко ще допренесете за и без това невероятната по размери Свръхпопулация от питоподобни кучета ,за които намирането на свестни стопани практически клони към нула?
- дали Порода означава въдене на произволно куче А с произволно куче Б ?

Преди да отговорите с "ДА , естествено" - помислете си . Моля.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#6764 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2011 - 09:39 PM

Господине/Госпожо/Госпожице за мен ли става въпрос и ако е така защо си мислите че нещо би ме спряло да намеря и да разбера да ли кучето ми е с родословие или не . А ако не е какво .... вие със какво родословие сте .... крал или кралица ..... граф барон сър ,,,, изобщо имате ли някои от рода ви със подобна титла ... каквато и да е тя,да искам да имам поколение било кучето ми чистокръвно или не ,нима вие не искате да имате поколоние , да оставите нещо след себе си , "чистокръвно" или не дотам "чистокръвно" защо преди да напишете мнението си пъро не седнете и не го обмислите добре . Какво като не е чистокръвно,това намалява по някакъв начин шансовето му за живот,намалява способноста му да контактува с хора,да бъде обичано и част от нещо по-голямо от самото него, от едно семейство ...Преди да дадете подобно мнение замислиси ли сте се дали ще се почуствате добре ако някой каже нещо такова за вас,да успори вашето право на избор и правото ви да има деца с призумцията че не дай си боже нещо се случи със Вас ( не ви го пожелавам по никакъв начин не си правете погрешно заключение) "дали ще можете да предвидите стопаните и съдбата на кучилото; вие ще можете ли да предвидите тези неща за вашите деца - НЕ ............... но ще се опитате да направите всичко възможно те да са добре и да са наред.Нима кучето което е с нечиста кръв няма право на това .... Нима тя няма право да направи това за тях ,което всеки един би направил за децата си ,,, естествено че има и много добре го знаете ......... не мисля да се впускам в по-нататъшни разсъждения и да ви обеждавам в нещо което не искате ,,,,,,прочетете написаното и се замислете не съм ли прав и колко грешно расъждавата поне според мен .!!! :dry:

#6765 Потребителят е офлайн   pa4anga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2011 - 09:44 PM

Пич,ти не си в час.Прочети пак постовете на хората и помисли!

#6766 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 09 May 2011 - 09:53 PM

грешно разсъждаваш -да,поне според мен.Защо сравняваш децата с кучето като няма нищо общо?Да имаш куче с родословие не е някаква снобарщина.Никой не може да те спре да въдиш безпородното си куче или породоподобно(защото куче без доказан произход,а той се доказва с родословие се нарича породоподобно или мелез),но се замисли реално защо го развъждаш.Много хора ми казват ами за да ги продам после виж кучето ми колко е хубаво или пък тези дето не искат да ги продават ги подаряват.Не можеш да бъдеш сигурен при кого ще попаднат тези кученца-дали не ги обричаш на живот на синджир или на боеве.И от там започва геометричната прогресия-започва се въдене,защото повечето мислят като теб ''еми ей така веднъж за здраве''
Агалина е много права,защото тя и още няколко човека тук във форума си скъсват задниците да намират домове на хилядите ненужни,изхвърлени,изоставени питове и подобията им.От кого са изоставени от стопаните си.....Затова и хората тук,а и самия форум подкрепят породното развъждане,което е контролирано-правят се изследвания на животните за дисплазия,атаксия(ако така се казваше) и др за всяка порода(за питовете не съм запозната специално).Също така не всяко куче дори и от развъдник трябва да остави поколение,защото не от всяко дърво става свирка.Има брийд,шоу и пет клас кучета.За да бъдат допуснати до разплод кучетата минават изпити,изложби, и така се селектират най-добрите представители на породата и когато връзката им е одобрена тя ще носи още по добри гени и ще подобри и породата като цяло.За това тук няма да срещнеш разбиране за нечистопородно развъждане(въдене) каквито и аргументи да и доводи да имаш.
Надявам се не го приемаш лично :ba_025:
Поздрави!
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#6767 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 09 May 2011 - 10:03 PM

От това по-добре казано......Остава само да стискаме палци....
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#6768 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2011 - 02:36 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 09 May 2011 - 09:53 PM, написа:

грешно разсъждаваш -да,поне според мен.Защо сравняваш децата с кучето като няма нищо общо?Да имаш куче с родословие не е някаква снобарщина.Никой не може да те спре да въдиш безпородното си куче или породоподобно(защото куче без доказан произход,а той се доказва с родословие се нарича породоподобно или мелез),но се замисли реално защо го развъждаш.Много хора ми казват ами за да ги продам после виж кучето ми колко е хубаво или пък тези дето не искат да ги продават ги подаряват.Не можеш да бъдеш сигурен при кого ще попаднат тези кученца-дали не ги обричаш на живот на синджир или на боеве.И от там започва геометричната прогресия-започва се въдене,защото повечето мислят като теб ''еми ей така веднъж за здраве''
Агалина е много права,защото тя и още няколко човека тук във форума си скъсват задниците да намират домове на хилядите ненужни,изхвърлени,изоставени питове и подобията им.От кого са изоставени от стопаните си.....Затова и хората тук,а и самия форум подкрепят породното развъждане,което е контролирано-правят се изследвания на животните за дисплазия,атаксия(ако така се казваше) и др за всяка порода(за питовете не съм запозната специално).Също така не всяко куче дори и от развъдник трябва да остави поколение,защото не от всяко дърво става свирка.Има брийд,шоу и пет клас кучета.За да бъдат допуснати до разплод кучетата минават изпити,изложби, и така се селектират най-добрите представители на породата и когато връзката им е одобрена тя ще носи още по добри гени и ще подобри и породата като цяло.За това тук няма да срещнеш разбиране за нечистопородно развъждане(въдене) каквито и аргументи да и доводи да имаш.
Надявам се не го приемаш лично :ba_025:
Поздрави!

РАзбирма гледната ти точка , благодарен съм за мнението и ще си извлека нужните изводи

#6769 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2011 - 02:36 PM

:smile:

#6770 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 May 2011 - 05:47 PM

:ba_025: :rc_036:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#6771 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2011 - 10:05 PM

НЕ съм сигурен дали някой е споменал нещо по въпроса, но защо няма клуб на АПБТ ? Участват ли в изложби ?

#6772 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 May 2011 - 10:07 AM

Показване на мнениетоMaFi0zZz, в 10 May 2011 - 08:05 PM, написа:

НЕ съм сигурен дали някой е споменал нещо по въпроса, но защо няма клуб на АПБТ ? Участват ли в изложби ?
Писано е достатъчно пъти . Въпреки това ще е опитам пак да отговоря простичко. Няма клуб по няколко причини :
На пръв поглед уж главната причина : Доскоро в България нямаше регистрирана киноложка федерация ,която да признава породата АПБТ . Сега обаче има ,това е БРКС, остава само да се организират читави хора, на които да им се бачка, разбира се с чистопородни кучета - такива ,на които родословието не е просто линк , а официален документ. Тези кучета могат да участват в екстериорни изложби, вече имаше такива . И тук е по-големият проблем , поне според мен - чистопородните АПБТ в Бг се броят на пръсти ,поради неистовото ъндърграунд въдене, великите им "тайни" за произхода ; печелбарството от плът ; незнанието , некомпетентността, мързелът да се търси качеството; митовете около породата ;лошият имидж заради безотговорни стопани и откровено прости хора .....
Така или иначе за чистопородно развъждане са необходими знания, пари ,принципи, много много много работа и любов.Времето ще покаже можем ли го.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#6773 Потребителят е офлайн   mae Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2011 - 06:01 PM

Показване на мнениетоMaFi0zZz, в 09 May 2011 - 09:39 PM, написа:

Господине/Госпожо/Госпожице за мен ли става въпрос и ако е така защо си мислите че нещо би ме спряло да намеря и да разбера да ли кучето ми е с родословие или не . А ако не е какво .... вие със какво родословие сте .... крал или кралица ..... граф барон сър ,,,, изобщо имате ли някои от рода ви със подобна титла ... каквато и да е тя,да искам да имам поколение било кучето ми чистокръвно или не ,нима вие не искате да имате поколоние , да оставите нещо след себе си , "чистокръвно" или не дотам "чистокръвно" защо преди да напишете мнението си пъро не седнете и не го обмислите добре . Какво като не е чистокръвно,това намалява по някакъв начин шансовето му за живот,намалява способноста му да контактува с хора,да бъде обичано и част от нещо по-голямо от самото него, от едно семейство ...Преди да дадете подобно мнение замислиси ли сте се дали ще се почуствате добре ако някой каже нещо такова за вас,да успори вашето право на избор и правото ви да има деца с призумцията че не дай си боже нещо се случи със Вас ( не ви го пожелавам по никакъв начин не си правете погрешно заключение) "дали ще можете да предвидите стопаните и съдбата на кучилото; вие ще можете ли да предвидите тези неща за вашите деца - НЕ ............... но ще се опитате да направите всичко възможно те да са добре и да са наред.Нима кучето което е с нечиста кръв няма право на това .... Нима тя няма право да направи това за тях ,което всеки един би направил за децата си ,,, естествено че има и много добре го знаете ......... не мисля да се впускам в по-нататъшни разсъждения и да ви обеждавам в нещо което не искате ,,,,,,прочетете написаното и се замислете не съм ли прав и колко грешно расъждавата поне според мен .!!! :dry:

Точно така,а пък и като знам в коя държава живеем,мисля че няма да е трудно да се намери родословие,чрез заплащане!!!
User's Signature

Качена снимка

#6774 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2011 - 10:22 PM

Искам да попитам за добър магазин за нагръдници и поводи ,...... имам тхема на телефона с пит с уникален нагръдник но никаде немога да намеря снимка за да я покажа представлява дебело парче в средата на който , точно на гърдите има метална емблема с образа на пит .... моля ако някой се сеща да пише :)

#6775 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2011 - 10:43 AM

виж в ибей :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#6776 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2011 - 12:39 PM

А по поръчка не си ли се замислял? Харесваш си модел с каквото си искаш,размери каквито са нужни на кучето и ти го правят.

#6777 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2011 - 01:41 PM

Kъде мога да го поръчам ... а в ebay го няма .. проверил съм ги всичките ...ето го ,,,, надявам се да се различава , снимах го с PC camera от телефон :)

Прикачени файлове

#6778 Потребителят е офлайн   zzverche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2011 - 04:19 PM

този нагръдник : Прикачена снимка по принцип не съм го виждала никъде да се продава , може да е поръчка!
ето един хубав нагръдник за питбул http://shop.zoomania...-za-pitbul.html
User's Signature

My link

#6779 Потребителят е офлайн   MaFi0zZz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2011 - 10:51 PM

ДА !! ! За него става въпрос .... :) Наистина е уникален ,,,,, някой да знае нещо за него ,, :) И изобщо къде около/в Пловдив мога да поръчам да ми направят :?

#6780 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2011 - 05:47 PM

Попаднах случайно във фейсбук на развъдник Red Alonso...очите ми останаха в техните кучета!!

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

My link
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

• (379 Страници) +
  • « Първа
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема