Изложби
Публикувано: 13 May 2008 - 09:23 PM
Честито на собственика му Кръстьо Георгиев :yahoo: :yahoo: :yahoo:
От името на Цезар и от мен му желаем още много успехи по ринговете и чудесни преживявания заедно!
Ето малко снимки на красавеца.... ;)
Публикувано: 15 May 2008 - 08:53 AM
[move]ЧЕСТИТО НА НЕГО И НА СОБСТВЕНИКА МУ!!![/move]
Публикувано: 19 May 2008 - 10:04 AM
CAC - Попово
На мен ми е близо и ако знам че някой от вас ще е там с най голямо удоволствие бих прескочил ( за морална подкрепа )
Галине на теб не ти ли е близо ? :P

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 20 May 2008 - 08:14 AM
Публикувано: 01 June 2008 - 04:19 PM
Еl Can Aurora Blanco - CAC, BOB, BOG, BIS!!! ЧЕСТИТО :->) :->) :->)
в Ринга

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 June 2008 - 04:20 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 June 2008 - 04:23 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 June 2008 - 04:27 PM
/местни журналисти взимаха интервюта/

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 June 2008 - 04:59 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 June 2008 - 05:01 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 June 2008 - 06:05 PM
Цитат
Организаторите се бяха постарали много за всичко дори в детайли. Терена - в центъра на града в амфитеатъра с големи рингове и място за много публика и зрители. Беше празник, много хора бяха дошли, за да се полюбуват на кучетата! Изложбата беше уважена от видни личности на града, на откриването речи произнесоха кметицата на града и прдседателя на БРФК / Камен Литов
По моя груба преценка имаше около 80-90 кучета, като най-многобройни бяха българските овчарски кучета, българските бараци и българските гончета. Надявам се догодина пак да има изложба в Смолян с още повече участници!
Озвучаването, оркестъра, сцената, стегнатото оценяване, водещия, съдийството, наградния фонд, изненадите, атмосферата - всичко това беше на ниво. Дори времето ни пожали и заваля проливен дъжд точно след Бест ин Шоуто.
Относно шоуто мисля, че в този пост Huskypower е казала нещата така, както и аз ги видях. На такава изложба не бях присъствал.. с оркестър, гайдар и народни певици, мажоретки... и изобщо беше яко! Имаше и приятни изненади за победителите на специалките при БОК агне, за бараците фазан, а за българските гончета заек. Организацията беше просто супер! Като почнеш от избора на място, та до микрофоните във всеки ринг..
Представянето ни... El Can като как ме слуша и стоя мирен. Накрая вече се бяхме поизнервили, защото втора група беше отсъдена последна. Причината беше, че специалката на БОК не беше завършила, а победителят от нея трябваше да участва и за групата. За моя радост той се класира след Ушко.
Това беше моето първо посещение в Смолян и определено споменът ми от града и изложбата ще остане много приятен. (Няма как да съм недоволен)
:yahoo:
Публикувано: 03 June 2008 - 08:18 AM
С пожелания за още победи!