Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 16 August 2008 - 10:34 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Данди-и-и-и, отклоняваш темата :-.
Ни моиш да приказваш тъй, тез дет гледат на кучатта пу различен начин цяла Международна асицияция са напраяли, с един куп чуждоземски подорганизаии дет се с каракаченски кучата са занимават, тъй чи те най-разбират от каракаченки - те ги съхраняват автентични от 5 века насам :huh:, те ги силикционират в чисту състояние ;D и бугато разнуубразие на вътрепородни типови - нали видя вчера кво бугато разнуубразие са създали - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър :yahoo:
Е-е-е-еми аз с тоз Кокоши акъл ;D
пък аз си питам, щоту задавам кункнретни въпроси, ама отговори - йок.
Цвъкати ли цвъкате снимки, а един ни ги свърза със стандарт, с породни и ни знам си кви ощи типови, с идиалния тип "каракаченско" дет самити Асоционери ;D са си гу нарисували, Отговорника им по селекция ;D гледа автинтични пък нищу автинтичну ни са вижда.
Тез на чернубелити снимки, освен чи са стари като времи, нищо по-автинтичну или породоизравнено не са вижда.
ама знам ли :(
затуй искам да ми да убясни, пък то ... :'(
Публикувано: 16 August 2008 - 11:07 AM
Гуворим:
- за порода (аку някой знаи вобще кво значи думичката)
- за автинтичнус (аку някой асимилира животно от порода (задължително от порода!) куга може да бъди наречену автинтичну)
- за породни типови (при задължителу същиствувани на порода)
Ади да убясни Отговорника по селекция ;D на тази моштна Миждународна Асуциация :huh:
- от кой вътприпороден тип туй кучи
или пък туй - с тъй изразително ниску поставенти уши (точно по стандарт) ;D
ади Отговорнико по селекцийта ;D
недей да скромничиш. знаим та чи ги знаиш тез рабути. убясни ги на нас кукушкарти и тъпанарти, да ни на убвинява Дандиту, че само търсим да са заяждами :'(
Публикувано: 16 August 2008 - 11:28 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ни моиш да приказваш тъй, тез дет гледат на кучатта пу различен начин цяла Международна асицияция са напраяли, с един куп чуждоземски подорганизаии дет се с каракаченски кучата са занимават, тъй чи те най-разбират от каракаченки - те ги съхраняват автентични от 5 века насам :huh:, те ги силикционират в чисту състояние ;D и бугато разнуубразие на вътрепородни типови - нали видя вчера кво бугато разнуубразие са създали - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър :yahoo:
Цвъкати ли цвъкате снимки, а един ни ги свърза със стандарт, с породни и ни знам си кви ощи типови, с идиалния тип "каракаченско" дет самити Асоционери ;D са си гу нарисували, Отговорника им по селекция ;D гледа автинтични пък нищу автинтичну ни са вижда.
Тез на чернубелити снимки, освен чи са стари като времи, нищо по-автинтичну или породоизравнено не са вижда.

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!
Публикувано: 16 August 2008 - 11:32 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Аз не се оприличавам. Аз се знам !
Публикувано: 16 August 2008 - 11:40 AM
Публикувано: 16 August 2008 - 11:48 AM
Цитат
Цитат
Що, на тебя ниско ли ти са вижда ?! :o
Публикувано: 16 August 2008 - 11:48 AM
Цитат
къв е тоз пък пепелянката.
тука разни намотки, пепелянки и ни знам си кви ощи...
излиза, чи минаханиката и вличугити повичи разбират от кучата от ората :huh:
Публикувано: 16 August 2008 - 11:50 AM
Цитат
Цитат
Цитат
данди, аз ни моя да та образувам. аз съм влязъл тук меня да образоват.
и затуй се питам, пък посля - заяждал съм са бил.
ама който ти й казъл чи туй ухо и ниску поставено, по-добре да земи да си отрежи ушити, ама от шията. то и без туй си личи, чи сичкото над нея ни му й нужно. ;D
Публикувано: 16 August 2008 - 11:52 AM
Цитат
Цитат
леле-е-е-е, те тез кумунисти бре :angry:
те тъй сменяха имината: "Можи да си бил до вчера каракачан, ама от днес ставаш българин" ;D
саму ни знам кък ша набият канчатта на кучатта, чи и те вечи са станали каракаченски :yahoo:
Публикувано: 16 August 2008 - 11:59 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
данди, аз ни моя да та образувам. аз съм влязъл тук меня да образоват.
и затуй се питам, пък посля - заяждал съм са бил.
ама който ти й казъл чи туй ухо и ниску поставено, по-добре да земи да си отрежи ушити, ама от шията. то и без туй си личи, чи сичкото над нея ни му й нужно. ;D

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +