Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Що, на тебя ниско ли ти са вижда ?! :o
данди, аз ни моя да та образувам. аз съм влязъл тук меня да образоват.
и затуй се питам, пък посля - заяждал съм са бил.
ама който ти й казъл чи туй ухо и ниску поставено, по-добре да земи да си отрежи ушити, ама от шията. то и без туй си личи, чи сичкото над нея ни му й нужно. ;D
Данди! Много си ми симпатична и някулку пъти ти казах мнението си за тебя, опитах и да ти дам нещу кат съвет, ама ти - дали щот си пристрасна или просту, щот си жина - много навътри и много личну гу зимаш.
Слушай ся.
Никъде до момента не съм успорил качаствата на ниту едно кучи, ниту това дали ми харесва като физиуномия (аку мога така да са изразя).
Аз аресвам кучатта и вечи казах. Мойти според класацията на Голямата Шпакла сичките до едно са миндили (7 броя от миндил по-гулям миндил). Ни ща да та убиждам, ама и едно ни бих дал от мойти за някои от твоити.
Не щоту твоити ни са хубави. напротив!!! Просто, щото аз ОБИЧАМ кучатта и в моити кучата аз съм вложал много повичи от манжа, ваксини, хапчита и ни знам си кво ощи. В мойти кучата аз съм вложал Любов !!!
Панимайш ли ма или не искаш ?
Саму чи тук има друг момент.
Ако говорим за Асоциация на безпороднити кучата, ша кача и мойти и ша ги защитавам с зъби и нокти.
Ама тук говорим за Международна Асоциация на Автентична Порода. Нарочну съм написал сяка дума с главна буква, да ти го набия убо да видиш за кво става дума.
Няколко пъти ти писах - виж стандарта, виж глупостотворенията на вождовете-умници и сравнявай Породи по белези, а не по качества.
пък кату упраити белезити, ша миним и на качествата.
Ха кажи ми, чак толкоз ли съм тъп, чи ни моиш да сфаниш кво искам да кажа или просто ни ти оттърва, а са крийш зад маската на безразличието, а са вързваш и зимаш страна ?!
Питаш ма да ти покажа с ниски уши, чи да та науча и аз.
Няма Данди. Няма ни едно от кучатта ви да й с ниски уши !!! Просто тоз дето й припсвал стандарта не е мислял ами някой нища ги цвъкнал едно към едно. Ма то за мислянто - аз ти казах.
Да си режат ушити от връта, щото сичко от него нагоря само за идиотщини гу ползват.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +