Dog.bg Форуми : Фотогалерия на Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (468 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на Каракачанското куче

#3401 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 August 2008 - 12:12 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

На това куче ли ухото му е високо поставено?

Що, на тебя ниско ли ти са вижда ?!  :o
Не бе питам си аз?Какво значение има на мен какво ми се вижда.Дай пример с ниско поставени уши да се образовам и аз в кинологията.

данди, аз ни моя да та образувам. аз съм влязъл тук меня да образоват.
и затуй се питам, пък посля - заяждал съм са бил.

ама който ти й казъл чи туй ухо и ниску поставено, по-добре да земи да си отрежи ушити, ама от шията. то и без туй си личи, чи сичкото над нея ни му й нужно.  ;D
В голяма си грешка си :huh:Кучето е мое и хич ама хич не ми пука къде са му ушите.Това първо.И Второ,точно това куче на осем месеца се дави с вълк,на около година срещна мечка,която за малко не го осакати(защото скочи върху нея).Виждаш ли сега че нищо не виждаш.Кучетата манекени са за други разни взезнайковци,дето уж овчарски кучета гледат.Такива дето едва ходят пък камо ли овце да чуват.

Данди! Много си ми симпатична и някулку пъти ти казах мнението си за тебя, опитах и да ти дам нещу кат съвет, ама ти - дали щот си пристрасна или просту, щот си жина - много навътри и много личну гу зимаш.

Слушай ся.

Никъде до момента не съм успорил качаствата на ниту едно кучи, ниту това дали ми харесва като физиуномия (аку мога така да са изразя).

Аз аресвам кучатта и вечи казах. Мойти според класацията на Голямата Шпакла сичките до едно са миндили (7 броя от миндил по-гулям миндил). Ни ща да та убиждам, ама и едно ни бих дал от мойти за някои от твоити.

Не щоту твоити ни са хубави. напротив!!! Просто, щото аз ОБИЧАМ кучатта и в моити кучата аз съм вложал много повичи от манжа, ваксини, хапчита и ни знам си кво ощи. В мойти кучата аз съм вложал Любов !!!

Панимайш ли ма или не искаш ?

Саму чи тук има друг момент.

Ако говорим за Асоциация на безпороднити кучата, ша кача и мойти и ша ги защитавам с зъби и нокти.
Ама тук говорим за Международна Асоциация на Автентична Порода. Нарочну съм написал сяка дума с главна буква, да ти го набия убо да видиш за кво става дума.

Няколко пъти ти писах - виж стандарта, виж глупостотворенията на вождовете-умници и сравнявай Породи по белези, а не по качества.

пък кату упраити белезити, ша миним и на качествата.

Ха кажи ми, чак толкоз ли съм тъп, чи ни моиш да сфаниш кво искам да кажа или просто ни ти оттърва, а са крийш зад маската на безразличието, а са вързваш и зимаш страна ?!

Питаш ма да ти покажа с ниски уши, чи да та науча и аз.

Няма Данди. Няма ни едно от кучатта ви да й с ниски уши !!! Просто тоз дето й припсвал стандарта не е мислял ами някой нища ги цвъкнал едно към едно. Ма то за мислянто - аз ти казах.

Да си режат ушити от връта, щото сичко от него нагоря само за идиотщини гу ползват.
User's Signature

Качена снимка

#3402 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:17 PM

Виждаш ли сега Илде,че гледаме по различен начин на кучетата(изобщо не става въпрос за името тук).Аз и такива като мене търсим друго в кучетата-нрава им,акъла им.Не ушите им,главите им и шарката им.

#3403 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:19 PM

Цитат

Виждаш ли сега Илде,че гледаме по различен начин на кучетата(изобщо не става въпрос за името тук).Аз и такива като мене търсим друго в кучетата-нрава им,акъла им.Не ушите им,главите им и шарката им.

Туй гу знам !!!

Ама що тогава ма провокираш с лоши въпроси, чи и раздразнена гу даваш.
User's Signature

Качена снимка

#3404 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:24 PM

Цитат

Стартер  каде  си  бре    :wub:

Прибрах се преди малко и стоя и си чета.
Весело е.
Малко да се разведря, че в тея жеги не се стой по къра.

Гледам да се обаждам от време на време, та кат почнат обясненията и става весело. ;D

А иначе сега съм на морето, а вечерта требе да съм по вашия, че и мой край ,че на едно шиле му било студено и ще трябва да го нагреем.
Какво да се прави, работа. :yahoo:

#3405 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:25 PM

Пък за името няма смисъл да почваме глупави спорове пак.
Той Българския народ го е кръстил вече.

#3406 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:28 PM

Илде,ако по някакъв начин обидиш мен,по не би ме заболяло.И няма да се браня със зъби и нокти.Но за кучетата ми като стане въпрос ще ги браня така както те бранят стоката ми със зъби и нокти.Защото в многото ситуации в които съм попадала са ми доказали че ще си дадат живота но няма да ме предадат и дадат назад.Знаеш ли преди доста години какво се случи с едно куче само срещу мечка ?Отстъпва ,отстъпва докато стигнаха до затворените овце,до оградата.И там спря да отстъпва,за последно се опита да я спре и загина.Не исках да си спомням даже,защото още ми е пред очите тая неприятна случка.

#3407 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:36 PM

Цитат

Илде,ако по някакъв начин обидиш мен,по не би ме заболяло.И няма да се браня със зъби и нокти.Но за кучетата ми като стане въпрос ще ги браня така както те бранят стоката ми със зъби и нокти.Защото в многото ситуации в които съм попадала са ми доказали че ще си дадат живота но няма да ме предадат и дадат назад.Знаеш ли преди доста години какво се случи с едно куче само срещу мечка ?Отстъпва ,отстъпва докато стигнаха до затворените овце,до оградата.И там спря да отстъпва,за последно се опита да я спре и загина.Не исках да си спомням даже,защото още ми е пред очите тая неприятна случка.

Данди,виж гу ей туй.

Качена снимка

То й читвъртуту по ред в бандата. Дясното му око извадено. Един пиян старшина са хвалял как ша го гръмни с един изтрел. Слава Богу, бил толкоз пият, чи саму окото му извадял.
Намерях го, голямо, натирено в една вилна зона (там гу гърмяли), гладну, мършаву, на нищу ни приличаши.
Спи ми с кукошкити, подкарва ги като овце, а вечер, ако щеш вярвай ги вкарва в курника да спят. И кату прибире сички кукошки, не си отива в къщичката ами ляга при тях под кацалките.
Вкарах нови кукошки при старити и старити естествено зеха да им показват, чи те са чорбаджийкити. И тоз същия миндил пази младити от старити да ни ги нападат. Заедно с питела са разкарват кату чорбажии из стадото (кокошки, не овце). Единия ги котка да идват при нуго да кълват, а другия ги подкарва като пастирску кучи.

Койту иска да вярва, да вярва. Койту ни иска негов си проблем.

Ей туй кучи, чи и сичкити други не гу давам за ниту едно от тез дет ги цвъкати тука.

Само чи има един мумент аз мойто (и останалти) си го знам, ами вий кво са дърлити като 90% не сте в час за кво става дума.
User's Signature

Качена снимка

#3408 Потребителят е офлайн   Svetlanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:39 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Да ама съм говорил с хора от велинградско, които се оприличават на власи а не на каракачани. Тва от тях съм го чул и не искам да споря ! А който ме познава ще ти каже дали някога АЗ съм сменял течението. Не искам да влизам в безмислени спорове, които не водят до никъде. Наричайте си кучетата както искате, а  хубавото куче си хубаво, било КК или БОК и т.н.
Абсолютно съгласна,тия които са имали и имат кучета,и май гледат на кучетата по различен начин ВИЖДАТ хубавите кучета,независимо от това как е решил да ги нарича стопанина им.

Данди-и-и-и, отклоняваш темата :-.
Ни моиш да приказваш тъй, тез дет гледат на кучатта пу различен начин цяла Международна асицияция са напраяли, с един куп чуждоземски подорганизаии дет се с каракаченски кучата са занимават, тъй чи те най-разбират от каракаченки - те ги съхраняват автентични от 5 века насам  :huh:, те ги силикционират в чисту състояние ;D и бугато разнуубразие на вътрепородни типови - нали видя вчера кво бугато разнуубразие са създали - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър  :yahoo:
Хич не отклонявам темата аз.Не са само тез от Международната асоциация има и други.И съм сигурна че само те са ме разбрали какво точно съм изкала да кажа.

Е-е-е-еми аз с тоз Кокоши акъл  ;D

пък аз си питам, щоту задавам кункнретни въпроси, ама отговори - йок.

Цвъкати ли цвъкате снимки, а един ни ги свърза със стандарт, с породни и ни знам си кви ощи типови, с идиалния тип "каракаченско" дет самити Асоционери  ;D са си гу нарисували, Отговорника им по селекция  ;D гледа автинтични пък нищу автинтичну ни са вижда.

Тез на чернубелити снимки, освен чи са стари като времи, нищо по-автинтичну или породоизравнено не са вижда.

ама знам ли  :(

затуй искам да ми да убясни, пък то ... :'(
добре се опреличаваш ;D ;D ;D

Аз не се оприличавам. Аз се знам !
това значи че познаваш себеси добре ;)
User's Signature

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!

#3409 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:40 PM

Цитат

ами затуй ти казах да ни навираш твойта функциуналнос при псевдонаучността на "многознайковцити".

ти имаш путенцял да вървиш пу твой път без да падаш до нива на самонабидени капацитети.
User's Signature

Качена снимка

#3410 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 12:41 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Да ама съм говорил с хора от велинградско, които се оприличават на власи а не на каракачани. Тва от тях съм го чул и не искам да споря ! А който ме познава ще ти каже дали някога АЗ съм сменял течението. Не искам да влизам в безмислени спорове, които не водят до никъде. Наричайте си кучетата както искате, а  хубавото куче си хубаво, било КК или БОК и т.н.
Абсолютно съгласна,тия които са имали и имат кучета,и май гледат на кучетата по различен начин ВИЖДАТ хубавите кучета,независимо от това как е решил да ги нарича стопанина им.

Ни моиш да приказваш тъй, тез дет гледат на кучатта пу различен начин цяла Международна асицияция са напраяли, с един куп чуждоземски подорганизаии дет се с каракаченски кучата са занимават, тъй чи те най-разбират от каракаченки - те ги съхраняват автентични от 5 века насам  :huh:, те ги силикционират в чисту състояние ;D и бугато разнуубразие на вътрепородни типови - нали видя вчера кво бугато разнуубразие са създали - от сенбернароида до тибетския хрътковиден вятър  :yahoo:
Хич не отклонявам темата аз.Не са само тез от Международната асоциация има и други.И съм сигурна че само те са ме разбрали какво точно съм изкала да кажа.

Цвъкати ли цвъкате снимки, а един ни ги свърза със стандарт, с породни и ни знам си кви ощи типови, с идиалния тип "каракаченско" дет самити Асоционери  ;D са си гу нарисували, Отговорника им по селекция  ;D гледа автинтични пък нищу автинтичну ни са вижда.

Тез на чернубелити снимки, освен чи са стари като времи, нищо по-автинтичну или породоизравнено не са вижда.

По-добре, отколкото ти себе си !
User's Signature

Качена снимка

#3411 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 01:26 PM

Цитат

Пък за името няма смисъл да почваме глупави спорове пак.
Той Българския народ го е кръстил вече.
организация  от  5-6  човека  това  ли  е  народа :kuchence:

#3412 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 01:32 PM

Не.
Народа са зяпачите дето бяха на изложбата във Велинград и казваха, че са на изложба  на каракачанки. Или не си чул?

Или излез и хвани някое непознато лапе на улицата и го питай каква е тая порода.
:huh:

#3413 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 01:48 PM

Като казвате "народа му казва така",та се сетих да питам,имаше едно време "Куче Ласи"(Коли) и "Вълчак"(Немско овчарско куче),"Каракачанско"(Българско овчарско куче) от този модел имена ли е?

#3414 Потребителят е офлайн   Svetlanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 01:49 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

По-добре, отколкото ти себе си !
мислиш ли ;D ;D ;D ;D B) B) B)
User's Signature

#3415 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 01:50 PM

Цитат

Не.
Народа са зяпачите дето бяха на изложбата във Велинград и казваха, че са на изложба  на каракачанки. Или не си чул?

Или излез и хвани някое непознато лапе на улицата и го питай каква е тая порода.
:huh:
Стартере   повечето  кучета  с  които  работите от  кои  са  взети   от   каракацани  ли??????????????????????????????????

#3416 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 02:10 PM

[quote author=Svetlanka link=topic=8056.msg461911#msg461911 date=1218887390]
[/quote]мислиш ли ;D ;D ;D ;D B) B) B)
[/quote]

[size=10]туй мислянто кво й - яде ли са, пие ли са. аз ни знам[/size]  :'(
User's Signature

Качена снимка

#3417 Потребителят е офлайн   Svetlanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 02:23 PM

[quote author=ildefrance link=topic=8056.msg461922#msg461922 date=1218888615]
[/quote]

[/quote]та нали знаеше
User's Signature

#3418 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 02:29 PM

[quote author=Svetlanka link=topic=8056.msg461924#msg461924 date=1218889432]
[/quote]

[/quote]та нали знаеше
[/quote]

Свектланке-е-е-е, аз ни мисля, аз усещам.

ади много здрави, чи нашта рабута стана като оня виц дето от лаф на лаф и накрая... пък току виж Балчев са разсърдял. Ти хептен гу забрай. ама и той една чушка. аку бях аз, на толкоз изпратини цилувки до ся да съм фръкнал до банско.

ади, много здрави, отивам да събирам яйцата  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#3419 Потребителят е офлайн   Svetlanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 02:46 PM

[quote author=ildefrance link=topic=8056.msg461927#msg461927 date=1218889768]
[/quote]

[/quote]та нали знаеше
[/quote]

ади много здрави, чи нашта рабута стана като оня виц дето от лаф на лаф и накрая... пък току виж Балчев са разсърдял. Ти хептен гу забрай. ама и той една чушка. аку бях аз, на толкоз изпратини цилувки до ся да съм фръкнал до банско.

[/quote]добре ли усещаш B) :blink:
User's Signature

#3420 Потребителят е офлайн   Svetlanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 04:16 PM

[quote author=Svetlanka link=topic=8056.msg461934#msg461934 date=1218890793]
[quote author=ildefrance link=topic=8056.msg461927#msg461927 date=1218889768]
[/quote]

[/quote]та нали знаеше
[/quote]

[/quote]добре ли усещаш B) :blink:
[/quote]балчев нее от тези дето се сърдят
User's Signature

• (468 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни