Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 02 November 2008 - 10:57 AM
Цитат
Не съм изпуснала като не съм я виждала,но мнаго снимки съм виждала,скачки на Шаро Пепеляновия ,но не с нея. ;)
Публикувано: 02 November 2008 - 11:00 AM
Цитат
Публикувано: 02 November 2008 - 11:01 AM
Цитат
.......естествено е че не съм B)но поне не им сменям имената както ми утърва :-таз попара не съм я дробил само аз ,те мелезите ни останаха в наследство но защо се правите на светците от МАКК а другите са виновни :'(

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 02 November 2008 - 11:03 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 02 November 2008 - 11:06 AM
Цитат
Цитат
.......естествено е че не съм B)но поне не им сменям имената както ми утърва :-таз попара не съм я дробил само аз ,те мелезите ни останаха в наследство но защо се правите на светците от МАКК а другите са виновни :'(
Първата изложба, а от там и първия клуб на овчарските кучета на България за КК ли е или за БОК?
Публикувано: 02 November 2008 - 11:10 AM
"...Заслужава да се отбележи огромната работа, преминала през множество трудности на членовете на клуб КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ към окръжното киноложко дружество СЛРБ - Пазарджик, в лицето на г-н Вълко Стефанов, Тодор Абаджиев, Димитър Баймаков, Петьо Шарков, Любомир Кулински и пишещия тази статия".
От същата статия:
"...Известният КАРАКАЧАНЕЦ ЯНКО, собственик Спас Тунев от Костенец влязъл в схватка със 73 - килограмова вълчица в местността Шумата, която дълго време хвърляла в ужас овчари и кучета. Без чужда помощ кучето я омъртвило, прегризвайки гръкляна й".
още:
"... Внушителен вид, смелост, ловкост, бързина и издържливост на несгоди, глад и безсъние-това е виззитката картичка на привидно спокойно и тромаво КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ".
Така Стефан Попов нарича Българската порода Овчарско куче през 1995 година.
Това истина ли е или лъжа?А Балчев?
Публикувано: 02 November 2008 - 11:21 AM
Изчезнаха,дали не отидоха да събират инфо. ;D
Публикувано: 02 November 2008 - 11:21 AM
Цитат
"...Заслужава да се отбележи огромната работа, преминала през множество трудности на членовете на клуб КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ към окръжното киноложко дружество СЛРБ - Пазарджик, в лицето на г-н Вълко Стефанов, Тодор Абаджиев, Димитър Баймаков, Петьо Шарков, Любомир Кулински и пишещия тази статия".
От същата статия:
"...Известният КАРАКАЧАНЕЦ ЯНКО, собственик Спас Тунев от Костенец влязъл в схватка със 73 - килограмова вълчица в местността Шумата, която дълго време хвърляла в ужас овчари и кучета. Без чужда помощ кучето я омъртвило, прегризвайки гръкляна й".
още:
"... Внушителен вид, смелост, ловкост, бързина и издържливост на несгоди, глад и безсъние-това е виззитката картичка на привидно спокойно и тромаво КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ".
Така Стефан Попов нарича Българската порода Овчарско куче през 1995 година.
Това истина ли е или лъжа?А Балчев?
.......сега е важно какво става с малкото останали хубави кучета,и дали е изгодно за нас да ги делим на рингове и клубове
.......нали уж всички сме за кучето не за личностите в породата
.......от спорове и кавги ,ще загубим всички които наистина осъзнават какво ще се случи......... :->).

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 02 November 2008 - 11:27 AM
Цитат
Изчезнаха,дали не отидоха да събират инфо. ;D
........не си по-различна от нас ;Dзлобата ни е обсебила всички,и да видим до къде ще я докараме :sos:

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 02 November 2008 - 11:34 AM
От всякъде погледнато.
Публикувано: 02 November 2008 - 03:02 PM
Интересно ще е да се знае повече за тях.
Публикувано: 02 November 2008 - 03:50 PM
Цитат
пс. научи ли се да държиш повода?
пс. Анче ти свидетел ли си на връзката или собственик на женската, а?
Мад,ни в клин ви в ръкав,този въпрос нещо не го схващам,да не си се побъркала отново или е нещо друго,кви кучки,кви собственици ге гонят. Към теб имам друг въпрос,ако не ми отговориш подробно,няма за какво да си говорим с теб. Не е зле да поспиш за да избистриш малко

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +