Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 12 December 2008 - 11:56 AM
Цитат
Ровшан,направи нова тема за сан каракачанки или за азербайджанки ;D
Ако на някой това му е целта-нека направи -но когато слага снимка да дава и доказателства за евентуална кръстоска.
Не намирам този начин на плюене за нормален.Това по скоро е запълване на време на работното място или чесане на езици . :huh:
Нека бъдем нормални потребители и да пишем неща от които всички можем да видим и научим нещо полезно.
Г-жо megan67 незнам колко от темите тук сте изчели-но когато аз започнах да пиша тук на ден се изписваха по 10 стр. от много хора които се занимават и развъждат овчарски кучета.Снимки и спор от които всеки научаваше по нещо.Сега форума е с 4-5 човека и защо-можете ли да ми обясните :-
Публикувано: 15 December 2008 - 03:23 PM
Джой,не съм имала за цел да обиждам някой-ако не си горазбрала,проблема си етвой.Явно някои теме се изчерпват в даден момент и хората започват да се бъзикат....Ако имаш проблем с това-доста хора/и аз в това число/това не ги интересува.
Мисля,че теб никой не те е обидил. Някой ако има въпрос или мнение,е свободен да го изкаже,така че проблема си е твой. ;D
Мисля,че теб никой не те е обидил. Някой ако има въпрос или мнение,е свободен да го изкаже,така че проблема си е твой. ;D
Публикувано: 15 December 2008 - 05:39 PM
Меган,Джоли има право,форумът ни напоследък е под всякаква критика,пълен с обиди,интриги,провокации и злобни подигравки,за това носим вина ние,с малки изключения. Хубаво ще е да го караме по-човешки и добронамерено,защото бъзик,не е точната дума за пумията,която се излива в иначе хубавия форум. :blink:

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 16 December 2008 - 04:50 PM
Цитат
Меган,Джоли има право,форумът ни напоследък е под всякаква критика,пълен с обиди,интриги,провокации и злобни подигравки,за това носим вина ние,с малки изключения. Хубаво ще е да го караме по-човешки и добронамерено,защото бъзик,не е точната дума за пумията,която се излива в иначе хубавия форум. :blink:

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!
Публикувано: 16 December 2008 - 10:16 PM
След три позитивни женски постинга, не мога да устоя.
Поздрав за всички!
Поздрав за всички!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +