Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 18 December 2008 - 06:51 PM
Публикувано: 19 December 2008 - 12:20 PM
Анна3,ако някой се чувства обиден от мен,сорри от сърце-просто ви влязох в тона,защото ми подействахте релаксиращо,освежаващо и образователно...
Относно писането-пиша когато имам време-сама съм си шеф и си определям раб.време.
За да стане една дискусия смислена,мисля,че процесът е двупосочен-трябва да има въпроси и отговори. Аз лично си изказвам мнениетосамо когато съм достатъчно компетентна и то базирано на моя личен опит....а,ако нещо не ми харесва-просто го подминавам :blink:
Относно писането-пиша когато имам време-сама съм си шеф и си определям раб.време.
За да стане една дискусия смислена,мисля,че процесът е двупосочен-трябва да има въпроси и отговори. Аз лично си изказвам мнениетосамо когато съм достатъчно компетентна и то базирано на моя личен опит....а,ако нещо не ми харесва-просто го подминавам :blink:
Публикувано: 19 December 2008 - 12:23 PM
Меган,не критикувам теб,далеч съм от това,просто ние всички сме отговорни да имаме един човешки форум с по-малко убиди и подигравки. Това беше нещо като послание към всички,не го приемай лично,не е така. :blink:

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 19 December 2008 - 04:37 PM
Цитат
Не съм обидена,споко-права си.Просто на моменти май всички изпращяваме и си дрънкаме простотии за вдигане на адреналина :yahoo:

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!
Публикувано: 19 December 2008 - 10:53 PM
Цитат
Стартер гледам снимката и клипа,които си качил,но не разбрах към кой подтип на каракачанското е,лупо или моло,кучето от снимката ми.

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 20 December 2008 - 09:48 AM
Цитат
Цитат
Стартер гледам снимката и клипа,които си качил,но не разбрах към кой подтип на каракачанското е,лупо или моло,кучето от снимката ми.
Браво бе котенце позна :yahoo:

авто-мото-вело-фото-теле-радио-любител
Публикувано: 20 December 2008 - 09:52 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Браво бе котенце позна :yahoo:

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 21 December 2008 - 11:38 AM
Цитат
Цитат
Цитат
за теб става въпрос кучките бяха при Недко
.........е,и :huh:
......ако си ги снимал,покажи ни ,аз не съм ги виждал от как съм ги дал :oтова е баща им B)

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +