Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 09 September 2009 - 03:50 PM

На цяла България кучетата с моето дейно участие

Нещо пак разказваш приказки,пък ги преписваш на мен.
Личната ми поща Вълчане е около 200 с-я в дога,100-тина в Мартен и още толкава в тъй наречената от теб секта.
Писах и преди защо съм публикувала това си лично с-е.Защото спорез мен не е редно да пишеш във форума едно и в същото време съвсем друго на лични.Не е редно да пишеш на лични против хора които във форума подкрепяш,"уважаваш" "споделяш" мисленето им и в същото време незнам поради каква причина да усмиваш и да искарваш кирливите им ризи пред човек когото дори не познаваш.За мен Вълчане това не е другарство,камо ли приятелство.Това аз наричам двуличие.Но както и да е.Като си чета личните никак не се учудвам от писанията из форумите на някои хора.Те просто са си такива.Пък има една приказка-Къв се родиш,такъв си одиш.
забравила си как се подиграваше на кучето марек????????????????????
Сега ако кажеш и кое е кучето Марек(съвсем сериозно питам)
Публикувано: 09 September 2009 - 04:01 PM
данди като лъжеш поне го прави качествено тази снимка си я качвала доста отдавна в нета така че кучето не е снимано преди седмица от битката ( и после да ти вярват)

Тази сника с точност е правена на 10.08.09(цитирай ми поста на който съм я показала по рано,защото се сещам за коя снимка говориш,но онова е съвсем друго куче,кучкарино дето не правиш разлика м/у две кучета ).Нападението от мечката е било на 23.08.09,а го снимах ранено на 24.08.09,та добре,писала съм около седмица,пък те били 2.За това ли се хвана,че неумишлено съм излъгала с няколко дни,това какво те бърка.
Публикувано: 09 September 2009 - 04:02 PM
Цитирай ми поста,гледах но нищо не открих.
Публикувано: 09 September 2009 - 04:09 PM
Публикувано: 09 September 2009 - 04:14 PM
Публикувано: 09 September 2009 - 04:19 PM
данди като лъжеш поне го прави качествено тази снимка си я качвала доста отдавна в нета така че кучето не е снимано преди седмица от битката ( и после да ти вярват)

Тази сника с точност е правена на 10.08.09(цитирай ми поста на който съм я показала по рано,защото се сещам за коя снимка говориш,но онова е съвсем друго куче,кучкарино дето не правиш разлика м/у две кучета ).Нападението от мечката е било на 23.08.09,а го снимах ранено на 24.08.09,та добре,писала съм около седмица,пък те били 2.За това ли се хвана,че неумишлено съм излъгала с няколко дни,това какво те бърка.
то от там се почват лъжите

Публикувано: 09 September 2009 - 04:20 PM
Ооо твоите измислици ,дето бълваш из нета не се забраравят!
Покажи къде АЗ съм оплюла кучето Марек,дето не знам кое е.
Ти забрави ли,че дойде на едно събрание на МАКК в Пловдив,всъщтност там те видях за пръв и последен път.Та мисълта ми е че тук из форумите си голям мъж и всичко знаеш,а интересно защо там дума не каза.
Турски не знам.
Публикувано: 09 September 2009 - 04:23 PM
ХА така,всеки път когато съм "излъгала" или сгрешила съм готова да си призная, както съм го правила.
Де и вие да го правехте!
То е така,като си нямате кучета,нямате какво да покажете ще усмивате и плюете хорските.
Простено ви е.
Публикувано: 09 September 2009 - 04:27 PM
ХА така,всеки път когато съм "излъгала" или сгрешила съм готова да си призная, както съм го правила.
Де и вие да го правехте!
То е така,като си нямате кучета,нямате какво да покажете ще усмивате и плюете хорските.
Простено ви е.
права си каракачански миндили немаме

Публикувано: 09 September 2009 - 04:29 PM
Ооо твоите измислици ,дето бълваш из нета не се забраравят!
Покажи къде АЗ съм оплюла кучето Марек,дето не знам кое е.
Ти забрави ли,че дойде на едно събрание на МАКК в Пловдив,всъщтност там те видях за пръв и последен път.Та мисълта ми е че тук из форумите си голям мъж и всичко знаеш,а интересно защо там дума не каза.
Турски не знам.
ДА БЯХ ТАМ ВУЧКОВ МЕ ПОКАНИ КАТО РАЗБРАХ ЗА КВО МЕ КАНЯТ СИ ТРЬГНАХ

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 09 September 2009 - 04:29 PM
Публикувано: 09 September 2009 - 04:30 PM
Де и вие да го правехте!
Простено ви е.
Опазил ни всевишния да стигнем до там да гледаме саракацанки

Sel gecher kum kalar
Публикувано: 09 September 2009 - 04:30 PM