[
Искам да ме запознаеш с създателя на Мечо ? Ако той каже това значи че наистина е така . Как се казва , не пише ли по форумите ? Ако не пише кога и къде трябва да отидем ?[/quote]

АМИ ОТНОСНО ПЕРУ СТИГНАХ ДО МАЙКАТА ЗА БАЩАТА НЕМОЖАХ ПОЧТИ НИЩО ДА НАУЧА ТЪЙ КАТО СЪМ МУ ТРЕТИ СОБСТВЕНИК...

ОБИКОЛИХ ДОСТА ДОБРИЧКИ СЕЛА ДОКАТО ПОНАУЧА НЕЩО...ТОВА Е....МЕЧО Е РОДЕН В СЕЛО БЕНКОВСИ-ВАРНЕНСКО ПРИ ЕДИН ЧОВЕК И Е ДАДЕНО ПРИ СЕГАШНИЯ МУ СОБСТВЕНИК КОЙТО СИ ГО ГЛЕДА ВЕЧЕ МИСЛЯ 12 ГОД...НО ПРЕДИ ДА ТЕ ЗАПОЗНАЯ СЪС СЪЗДАТЕЛЯ МУ ЩЕ ТЕ ЗАВЕДА ПРИ ЕДИН ДРУГ ЧОВЕК КОЙТО ИМА СЪЩАТА ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО ИМАМЕ АЗ И ФИЛИП КУМАНОВСКИЯ..СНОЩИ ГОВОРИХ С НЕГО ДАЛИ ИМА НАИСТИНА НЕЩО ТАКОВА И ЗАМОЕ УЧУДВАНЕ ЧОВЕКА Е ЗНАЕЛ ТОВА ОТПРЕДИ НЯКЛКО ГОДИНИ...МЕЖДУДРУГОТО Е И ЧЛЕН НА МАКК(БИВШ)...НЕИСКАМ ДА ЦИТИРАМ ИМЕНА И НЕЗНАМ ДАЛИ В ДОГ.БГ ИМА ПОМЕСТЕНИ ТАКИВА ОТНОСНО РОДА НА МЕЧО НО ТЕБЕ КАРАМАНЕ ЩЕ ПОРАЗВЕДА ИЗ ВАРНА ПРИ НЯКОИ ХОРА ДА ТИ КАЖАТ ТОВА КОЕТО СА КАЗАЛИ И НАМЕНЕ

НАИСТИНА СЪЖЕЛЯВАМ ОТ ЕДНА СТРАНА ЗАЩОТО И МЕЧО И СИНЪТ МУ СА СТРАХОТНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ НО РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ОТ ДРУГА АКО ЩЕ ПРОИЗЛИЗАТ ТОЛКОВА КРАСИВИ НЕ Е ОТ ТАКОВА ЗНАЧЕНИЕ...
[/quote]
Започна някак си да олекваш . Тоз кучкар питах , оня кучкар туй ми каза пък не можеш да им кажеш имената .Нали за това са форумите, да обменяме инфо . Напиши кои са . Като не ги познавам аз , други съфорумци може да ги познават .
Обеща да ме заведеш при производителя , да черпим инфо от първа ръка , а не кой какво казал .Нали беше казал че лично производителя ти е казал че баща му е кавказец .