Сион , напиши за родителите на кучето . Не бъди егоист . Нека всички го знаят , дори и да не се хареса на някой хора .
Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 10 October 2009 - 08:11 PM
Сион , напиши за родителите на кучето . Не бъди егоист . Нека всички го знаят , дори и да не се хареса на някой хора .

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 10 October 2009 - 08:22 PM
Здрасти , не кучето не е мое .

Публикувано: 10 October 2009 - 08:34 PM

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 10 October 2009 - 08:39 PM
Беше писал че знаеш кой е и дядо му .

Публикувано: 10 October 2009 - 08:54 PM
Това го видях. Давай нататък , да видим кое няма да ни хареса .
Малко си се пообъркал коя организация организира изложбите в Добрич и Варна .

Публикувано: 10 October 2009 - 09:23 PM
Браво , кой тесен специалист ти даде тази ценна и най вече достоверна информация . Кажи и ний да се допитваме до него .
Перун от кого го взе ?

Публикувано: 10 October 2009 - 10:35 PM
Браво , кой тесен специалист ти даде тази ценна и най вече достоверна информация . Кажи и ний да се допитваме до него .
Перун от кого го взе ?
ПЕРУН ГО ВЗЕХ ОТ ИЦО ОТ ДЕВНЯ(КАРАГОРАН) ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЗНАЕШ ТОВА..А ТЕСНИЯ СПЕЦИЯЛИСТ ЗА КОГОТО ПИТАШ Е СЪЗДАТЕЛЯ НА МЕЧО

Публикувано: 11 October 2009 - 12:59 AM
Перун от кого го взе ?
ПЕРУН ГО ВЗЕХ ОТ ИЦО ОТ ДЕВНЯ(КАРАГОРАН) ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЗНАЕШ ТОВА..А ТЕСНИЯ СПЕЦИЯЛИСТ ЗА КОГОТО ПИТАШ Е СЪЗДАТЕЛЯ НА МЕЧО
Сигурно знаеш и родителите на Перун ?
Искам да ме запознаеш с създателя на Мечо ? Ако той каже това значи че наистина е така . Как се казва , не пише ли по форумите ? Ако не пише кога и къде трябва да отидем ?

Публикувано: 11 October 2009 - 10:42 AM
Перун от кого го взе ?
Искам да ме запознаеш с създателя на Мечо ? Ако той каже това значи че наистина е така . Как се казва , не пише ли по форумите ? Ако не пише кога и къде трябва да отидем ?

Публикувано: 11 October 2009 - 01:09 PM
Браво на производителя на това куче Мечо страхотен СТОП има
Публикувано: 11 October 2009 - 01:11 PM
Перун от кого го взе ?
да дода и аз и мен да поразведеш да се изуча и аз на кучкарлък. Сделка или не?
Публикувано: 11 October 2009 - 03:26 PM
Перун от кого го взе ?
да дода и аз и мен да поразведеш да се изуча и аз на кучкарлък. Сделка или не?
С НАЙ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЯ ЩЕ ТЕ РАЗХОДЯ ДА ВИДИШ ОЩЕ КАРАКАЧАНСКИ ЛАНЗЕРИ..

Публикувано: 11 October 2009 - 07:42 PM
Искам да ме запознаеш с създателя на Мечо ? Ако той каже това значи че наистина е така . Как се казва , не пише ли по форумите ? Ако не пише кога и къде трябва да отидем ?[/quote]
[/quote]
Започна някак си да олекваш . Тоз кучкар питах , оня кучкар туй ми каза пък не можеш да им кажеш имената .Нали за това са форумите, да обменяме инфо . Напиши кои са . Като не ги познавам аз , други съфорумци може да ги познават .
Обеща да ме заведеш при производителя , да черпим инфо от първа ръка , а не кой какво казал .Нали беше казал че лично производителя ти е казал че баща му е кавказец .

Публикувано: 11 October 2009 - 11:21 PM
Обеща да ме заведеш при производителя , да черпим инфо от първа ръка , а не кой какво казал .Нали беше казал че лично производителя ти е казал че баща му е кавказец .
[/quote]
КАРАМАНЕ КОЙ ТИ ОЛЕКВА БЕ ЧОВЕК???? АЗ СЪМ ТИ ОБЕЩАЛ ЕДНА РАБОТА И ЩЕЯ СВЪРША САМО ЕЛА ДО ВАРНА (АКО НЕСИ ОТ ТУК ДЕ) И ЩЕ ТЕ ЗАПОЗНАЯ ЛИЧНО СЪС ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ТОВА ТОЛКОВА ТИТОЛУВАНО ОТ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА КАРАКАЧАНИЯТА ...КЪДЕТО ИЗЛЕЗЕ И МУ СЕ ДАВАТ ПЪРВИ МЕСТА ..ЗАЩО???НЯКОЙ ИНТЕРЕСУВАЛ ЛИ СЕ Е ОТ ПРОИЗХОДА МУ..АЗ ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ-НИКОЙ..ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ЯВНО КОЛКО МНОГО СЕ ЗНАЕ ЗА ТОВА КУЧЕ ВЪВ ВАРНА КАК СЕ Е ДОПУСНАЛО ДА СЕ ПРЕМЪЛЧИ????ИЛИ ПРОСТО ИНТЕРЕСИ....ИМАШ ОБЕЩАНО ОТ МЕНЕ... ;)

Публикувано: 12 October 2009 - 04:21 AM
КАРАМАНЕ КОЙ ТИ ОЛЕКВА БЕ ЧОВЕК???? АЗ СЪМ ТИ ОБЕЩАЛ ЕДНА РАБОТА И ЩЕЯ СВЪРША САМО ЕЛА ДО ВАРНА (АКО НЕСИ ОТ ТУК ДЕ) И ЩЕ ТЕ ЗАПОЗНАЯ ЛИЧНО СЪС ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ТОВА ТОЛКОВА ТИТОЛУВАНО ОТ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА КАРАКАЧАНИЯТА ...КЪДЕТО ИЗЛЕЗЕ И МУ СЕ ДАВАТ ПЪРВИ МЕСТА ..ЗАЩО???НЯКОЙ ИНТЕРЕСУВАЛ ЛИ СЕ Е ОТ ПРОИЗХОДА МУ..АЗ ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ-НИКОЙ..ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ЯВНО КОЛКО МНОГО СЕ ЗНАЕ ЗА ТОВА КУЧЕ ВЪВ ВАРНА КАК СЕ Е ДОПУСНАЛО ДА СЕ ПРЕМЪЛЧИ????ИЛИ ПРОСТО ИНТЕРЕСИ....ИМАШ ОБЕЩАНО ОТ МЕНЕ... ;)
[/quote]
Кога и къде да дойда за да ме запознаеш с производителя .

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +