Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 11 February 2008 - 10:37 PM
Това последното е кучка
Публикувано: 11 February 2008 - 10:41 PM
Янко беше средно на ръст - много яко куче. Проклето, недоверчиво. С плътна - гъста козина, кажи-речи еднаква през цялата година с набит като в такан подкосъм. Зимата пускаше дълги ''ресни'' по краката. Аз го определям като среднокосместо куче. Такава бе и Зорка.
Публикувано: 11 February 2008 - 10:47 PM
Ще черпя една люта ракия (може и повече) ама през компа не става ,та кат се видим.Благодаря
Публикувано: 11 February 2008 - 10:51 PM
Ще си поръчаме тезгере Ванко ;D
Публикувано: 11 February 2008 - 10:59 PM
ай и още една на 7 мес,щерка на Люта
Публикувано: 11 February 2008 - 11:08 PM
Уфффффффффффф - разбира се че имам инфо, но баш тази вечер ми е гоялма кушия. Ореантирай се в типа кучета с които работя. За жалост последните няколко снимки са вече некролози на тези кучета. Хубавото е че имам доста скатана ''кръв'' от тях на най-невероятни места из България. При мен настана ''Апокалипсис сега ''. Изтровиха ми огромна част от кучетата и то най-добрите. И в крайна сметка събирам 2 и 2.
Публикувано: 12 February 2008 - 04:31 PM
Цитат
Уфффффффффффф - разбира се че имам инфо, но баш тази вечер ми е гоялма кушия. Ореантирай се в типа кучета с които работя. За жалост последните няколко снимки са вече некролози на тези кучета. Хубавото е че имам доста скатана ''кръв'' от тях на най-невероятни места из България. При мен настана ''Апокалипсис сега ''. Изтровиха ми огромна част от кучетата и то най-добрите. И в крайна сметка събирам 2 и 2.
Жалко..Как позволи да се случи?
Има ли снимки на техни потомци, които в момента са живи?
пс. Кучетата, с които работиш ги наблюдавам от 3 години. :blink:
Има доста великолепни животни!

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 12 February 2008 - 05:46 PM
Цитат
Цитат
Жалко..Как позволи да се случи?
Има ли снимки на техни потомци, които в момента са живи?
пс. Кучетата, с които работиш ги наблюдавам от 3 години. :blink:
Има доста великолепни животни!
Е са, как да го позволи :oДа не са го питали та да позволява?!Те на мен вътре в двора ми ги отровиха :angry:

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 12 February 2008 - 06:00 PM
Още една костенска кучка /помагайте с името/, соб. на р-к Тито, за съжаление вече не е между живите до колкото си спомням..
пс. Много хубави движения, характера й е на "космонафт", но предвид условията и начина по който е била отглеждана.. според мен не може да се докаже, дали е унаследен или придобит, соб. на р-к Тито..
пс2. Тази кучка успях да я видя наживо два пъти. Впечатленията ми са най-общи..
пс. Много хубави движения, характера й е на "космонафт", но предвид условията и начина по който е била отглеждана.. според мен не може да се докаже, дали е унаследен или придобит, соб. на р-к Тито..
пс2. Тази кучка успях да я видя наживо два пъти. Впечатленията ми са най-общи..

Вълк вълка не хапе.