Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 12 February 2008 - 11:02 PM
Цитат
Мад Мах,кучето си е от нащо село баща му и майка му останаха като се развалиха стопанствата.
Понеже е голо и досега не пускахме на него.
Казва се Мечо и е роден през 1994г.
Ето ти една по ясна снимка.
Понеже е голо и досега не пускахме на него.
Казва се Мечо и е роден през 1994г.
Ето ти една по ясна снимка.
Абориген тази кучка да не му е сестра,че и тя от твоито село от текезесарско време,само дето пропуснали да и отрежат ухото :'(
Публикувано: 12 February 2008 - 11:05 PM
Спрециално за Муртап още една снимка на Винарчо. Кутретата по Муртап вървят изклучително набити, богато окосмени и ако така се развиват ще повторим .......... Камбер, а пък ако го повторим направо си сменяй ника в една степен по-висока - Камбер. Браво Муртапе, личи си грижовната ръка; свободата при отглеждане ( многото движенйе, хубавата храна и хубавата кръв ) си казва думата. Дай Боже само такива изненади. Влязал сам в дирите на едно куче .................. нали се сещаш ....... хвана ли му синджира веднъж .... крилца ще ми изникнат. Здрав як, мощен с прав гръб пес, черен като седло, с бял гердан, бели лапи, 11годишен. Той бъхте и той е...е. Гледат го 5 за 4. Върви по кръв и от Бурен и от Янко, ама хаиде здраве да е и касмет.
Публикувано: 12 February 2008 - 11:08 PM
И от мен за Муртап един рошльо
Публикувано: 12 February 2008 - 11:17 PM
Цитат
имахме лек спор,и си помислих че говори от позицията на опита...,че отдавна се занимава /отглежда/.,кучета......и затова сега сам в нокдаун. :rolleyes:
диамандиев,
имам въпрос към теб: Ти някога работил ли си с куче? Как?

Вълк вълка не хапе.