Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 13 February 2008 - 12:41 AM
Цитат
Цитат
Нещо живо ще качиш ли,стига с тези косТи,дай малко живи косми. B)
Да не се ровя, викаш.. Защо? Притесняваш ли се?
Явно си и некрофил,това е болестно състояние ;D,тези ги няма вече ,стига некролози,даи нещо живо.
Публикувано: 13 February 2008 - 12:36 PM
Цитат
Цитат
диамандиев,
имам въпрос към теб: Ти някога работил ли си с куче? Как?
Публикувано: 13 February 2008 - 02:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Явно си и некрофил,това е болестно състояние ;D,тези ги няма вече ,стига некролози,даи нещо живо.
какви некролози,та тези кучета са еталон,основата на породата,от там тръгват всички,които днес са повод за ожесточени спорове, браво Мад-Мах,продължавай с тези стари мутри,за да знаем всички какво сме имали и към какво да се стремим.

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 13 February 2008 - 03:25 PM
Цитат
знам какво имаш в предвид под некролог,но уважавай тези,които са нямали възможност да видят тези кучета(като мен) снимките на старите кучета,със стадата са безценни,повтарям ти-БЕЗЦЕННИ. ако не ги пускат хората ще ги познават само по думи,което е като да слушаш хубав мач по радиото. поздрави на вас и благодарности на МАД-МАХ

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 13 February 2008 - 03:32 PM
Цитат
Цитат
знам какво имаш в предвид под некролог,но уважавай тези,които са нямали възможност да видят тези кучета(като мен) снимките на старите кучета,със стадата са безценни,повтарям ти-БЕЗЦЕННИ. ако не ги пускат хората ще ги познават само по думи,което е като да слушаш хубав мач по радиото. поздрави на вас и благодарности на МАД-МАХ
Публикувано: 13 February 2008 - 04:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
какви некролози,та тези кучета са еталон,основата на породата,от там тръгват всички,които днес са повод за ожесточени спорове, браво Мад-Мах,продължавай с тези стари мутри,за да знаем всички какво сме имали и към какво да се стремим.
Публикувано: 13 February 2008 - 04:35 PM
Цитат
Цитат
Цитат
диамандиев,
имам въпрос към теб: Ти някога работил ли си с куче? Как?
Не исках да издребняваме , но ти отново ме провокираш.... какво разбираш ти под / работа с куче /, и защо това да е критерии за красиво куче от една страна и за опит от друга.Ти явно нямаш и едно куче а спориш за стандарт, за отглеждане на палета, за много работи. как ги разбра? Чули ги? Ти не си изчистила ведньж едни л...а на кучета , но разбираш.Аз имам кучета, пазят ми кьщата,детето ми си играе с тях.Нямам овце, не казвам на хората че са работни, а ги водя по излолжби когато мога. .........Хубави снимки качаш но понякога не гледаш какво пишеш.
Tи някога работил ли си с куче? Как?
/сори, че въпросите звучат дребнави за теб.. Кой ти говори за критерии по красота? Те за всеки са различни..
Куче винаги съм имала в живота си. Да ми е жива и здрава, и сега имам.
Стандартите са неща, които изучавам от любознателност.. По тях, изразявам мнение.
Палета съм отгеждала в ранната им възраст, доста на брой.. Няма нищо общо с това да отгледаш куче - от първият му, до последният му ден. А да работиш с куче според предназначението му е съвсем отделен въпрос.. За това ти зададох и въпроса.
А за това до колко, къде и какво съм чистила не ти влиза в работата. Въпрос на нрав.. Ако ти е толкова любопитно ще ти кажа, че чистенето на фекалии е част от работата ми.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 13 February 2008 - 04:38 PM
Цитат
Какво се обясняваш бре, жельо?
Кой те е спрял?
Ако си имал желание винаги си можел да получиш информация и да видиш техни наследници наживо.
Караш ме да те съжалявам..

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 13 February 2008 - 04:40 PM
Цитат
Цитат
Хубаво е МАКК да организира фотоизложба, съвместно със селекционните изложби, за да имат възможност хората наживо да видят фотографии в пълният им размер.
И който желае, разбира се, да си закупи.

Вълк вълка не хапе.