Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 09 May 2007 - 04:23 PM
Цитат
Добре дошъл във форума, докторе!Позагубих се в посока добрият стар Толбухин.Естествено нанесоме тежки щети на агнешката популация.............и чернодробният тракт.А бях на "гости в другият форум- на демократите" а сега извършвам няколко свещенодействени заплождания(между кучета разбирасе)казвам ти го за всеки случей(да е си помислиш друго.)Продължаваме в същият дух.Като оставим кучетата на страна о чаквайте включване и по другата теам- концерта на Blind Gardion.Ще се изсипе цялата хеви метал бохема......... очаквам много от тази група, а като се видим ще ти демонстрирам мойте умения свързани с дегустация и вместимост в малките часове на денонощието. хахах BEER cheers BEER BEER drink
Чинар, доколкото схващам, си писал нещо по повод на мое изказване в темата за БОК, но за съжаление го разбрах, след като те цитираха. Странно. Искам да попитам нормално ли е да изчезват постове, защото имаше и един на Кара, който в момента също липсва. Иначе за концерта - дано да стане шоу, въпреки че само ще подгряват.
Публикувано: 10 May 2007 - 11:08 PM
Боре, поздрави за вярната позиция, за доблеста да отстояваш своето мнение................незнам дали има смисъл да пиша вече щом като "Big borther' трие факти изнесени в подкрепа на истината.това или е форум на противникови формаций изразяващи своето становище или черната дъска с другараката по литература от 8 клас.Но на нея ще кажа:
На младени живях направо дет са вика бясната
три пъти повтарях 8 клас- и непомня колко пъти класната.................
............................... n)
На младени живях направо дет са вика бясната
три пъти повтарях 8 клас- и непомня колко пъти класната.................
............................... n)
Публикувано: 11 May 2007 - 01:06 AM
Здравейте.Тази тема както виждам е била отново основно прочистена.Това за сетен път доказва,че този форум се е превърнал в официален на БРФК.(това го бях писала,но го трийнаха).Едни постове се трият,а други, но на други "хора" се толерират с охота.За някои доказали се с интригантщината си "зооумове" е забранено да се говори(дори и с факти).Всичко което засяга истината относно кинологията НИ,се трийва или редактира до неузнаваемост.Едва ли бих написала това ако критериите бяха еднакви.Един пише от "N" на брой никове,но щом е от "нашите" дога го не види.Друг обижда и провокира,но и той е от нашите.От време на време го трием(частично),но за бан и дума да не става.Та той е патриот.Защитава националната кауза.Българското. Жалко дог.Тъжно, но пък реално.
******** НЕ СМЕ НАРОД********
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
******** НЕ СМЕ НАРОД********
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Публикувано: 11 May 2007 - 08:35 AM
Цитат
Един пише от "N" на брой никове,но щом е от "нашите" дога го не види.Друг обижда и провокира,но и той е от нашите.
Чудех се дали да ти отговарям - но понеже последният, които беше обвинен че пише с два ника бях аз - реших да ти отговоря.
Казвам се Иван Панайотов и съм писал в този форум единствено с ника vano. Имам сайт www.bgdogs.net, който поддържаме за едно с още един любител на кучетата, който много рядко пише в този форум, защото много рядко си идва в България, а явно ви Испания или не му остава време или не му се занимава да пише във форума. Така че именно този човек когато си е тук, и когато не сме на маса за да си пийваме ракийката, или когато просто спорим на тема кучета, а нашите различия по доста въпроси особено птносно КК, БОК и както там се сетите са доста, сяда на един от двата ми компютъра и пише във форума на dog.bg.
Така че когато някой хора ровят базата данни или лог файловете на сайта и правят заключения на базата на еднакви ip адреси за достъп нека да не се правят на големи тарикати и да приказват глупости, без да знаят каква е истината, а да се запитат имат ли парво да преглеждат базата или логовете, и ако имат право редно ли е да огласяват наляво и надясно информация, която е за лично ползване от dog.bg, с цел създаване на интриги.
Така че за да отговоря на незнам как му беше ника - фена на НОК - спокойно кадебо няма да се включи тия дни, но ако много ти е дожаляло за него ще му кажа да вземе да влезе за да си побъбрите .

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 11 May 2007 - 08:40 AM
Относно триенето, аз също съм твърдо против, но това си е право на модераторите, респективно администратора/ите.
За жалост винаги когато има чистка отиват на вятъра и по няколко мои поста - но какво да се прави.
За жалост винаги когато има чистка отиват на вятъра и по няколко мои поста - но какво да се прави.

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 May 2007 - 11:02 PM
mnogo se plue za kk v foruma na bok,no neargumentirano.ot vsi4ko stava jasno 4e kato ne moje da ima6 nesto plues protiv nego.na bok im e jasno 4e tjahnata organizacija e mlada,infantilna,nedokazana.pri kk se govori za rab.ka4estva i harakter,a ne za dom. lubimec s golemina na glava kato televizor junost i visnali klepa4i.kato ne iskat da opredeljat ku4eto po zahapka,harakter e t.n. tjahna si rabota.
Публикувано: 13 May 2007 - 07:45 AM
Тук темата е Каракачанското куче. Явно, че нямате какво да кажете по темата, освен да обиждате. Имате предупреждение - моля, дръжте се културно и възпитано, както подобава на нормален човек. Тук и децата не се държат като вас и могат да ви бъдат за пример.
Публикувано: 13 May 2007 - 06:54 PM
Понеже, многоуважаемий гусин Атанасов ме обяви че търся само и единствено интригата, а не представям факти, прилагам веднага няколко поредици от снимки на водещи разплодници в развъдната програма на МАКК. Кучета с преки родствени връзки. Нека всеки сам да си направи изводите дали кучетата имат фенотипно сходство по кръвни линии, и докаква степен се проявява разпад на признаците!!! Преди направих една фото ретроспекция на линията на Шаро Пепеленовия, сега продължаваме нататък.
Прикачени файлове
-
Buyan_20KaraKitan_7E0.jpg (47.04K)
Брой сваляния: 365