Фотогалерия на Каракачанското куче
Публикувано: 25 May 2008 - 04:03 PM
Цитат
Такива като тебе,колкото по рядко ги среща човек,толкова по добре.И като не познаваш хората не им предписвай грехове :huh:От стока в днешно време всеки е на загуба,това не значи че са седнали да чакат на такива като теб.Аз още по малко :huh:Не чакам подояния,имам си достатъчно пари да си плащам сметките в къщи и интернета.Не знам на какво толкова те е яд и защо си толкова злобен
Да - такива като мен е по добре рядко да ме срещат лъжците, иезуитите и предателите на Националната кауза.
Защото никога няма да си замълча и ще им кажа истината в очите.
Без значение дали ще се обидят .Или като вас ще се държат като ощипана невеста.
Затова кой и доколко си обича любимците - между нас има една същественна разлика. На вас това ви е бизнеса - да произведете агнета за да бъдат заколени за празниците,... и прочее.
За мен и други като мен - това е хоби. Т.е. аз влагам средства без да очаквам те да се възвърнат и да ми носят печалба. Разликата е тънка и едва ли може да я усетите.
За тази цел човек трябва да има и да влага чувства, обич, състрадание... и много други , които са ви чужди явно.
За мен вие сте просто една маша в прокарването на чужди анти-български интереси.
Нещо което просто пълзи по земята...
И толкоз !
Нищо лично.
Желая Ви живот и здраве !
Поздрави !
Публикувано: 25 May 2008 - 04:50 PM
Толкова разкази слушам за каракачаните и техните стада и традиции, че един живот не би ми стигнал да опиша.. За каракачанските кучета, които винаги ще пазят стадата ни, за каракачанските овце и коне. За родопският мерак по красивото!..

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 25 May 2008 - 04:56 PM
Петков,не съди за другите по себе си.От два коренно различни свята сме.Остани си със здраве и се радвай на живота,на красивите неща в него.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +